- 21 Ağustos 2015
- 31.866
- 96.733
- 598
- 37
- Konu Sahibi Hayatyolculugu
-
Ve bu sefer gene kendini haklı çıkararak yazar tabi.3 gun sonra konu acar
'Komso bonlo konosmoyo ofsto'
Of evet anlıyorum. Bir tek siz çalışıyor, işinizin hakkını veriyorsunuz. Geri kalan herkes ağzını yaya yaya konuşan laubali insanlar.
Yemin ederim zorsunuz.
Sizin gibilerden bizim iş yerinde de var ve maalesef kimse tarafından sevilmiyor.
İş hayatında olması gereken Saygıdan bahsediyorum hanımefendi sizi rahatsız eden nedir?3 gun sonra konu acar
'Komso bonlo konosmoyo ofsto'
İlk yazdıklarınızda gayet suratsız bir çalışan imajı verdinizİşinin hakkını verip vermeme konusunda herhangi bir yorumum olmadı
Boş zamanlarda çaya davet edilebilir sohbet edilir sigara molası verilebilir.
Ketun bir şekilde çalışmaktan bahsetmiyorum.
Şaka yollu imalarda bulunarak mod düşürmeden bahsediyorum
Biz de kurumda önüne gelene laf sayarak şaka yaptımm yaaaa of pof çok alıngansınız diyerek
Enerji sömüren arkadaşı farklı birime aldırdık.
SAYGI iş hayatının olmazsa olmazıdır. Bu kavramı neden algılamakta sıkıntı yaşıyorsunuz gerçekten bilmiyorum.
Ne derseniz yerim yutarım haha deyip geçiyorsanız eminim çok seviliyorsunuzdur
Gülümseyerek “gel çay içelim” deseydin.Merhaba arkadaşlar,
Az önce sinirlerim acayip bozuldu odamda çalışıyordum farklı bir departmandan benimle hiç alakası olmayan insan odamın kapısı açıktı ohh iyi mi böyle güzel dedi .Benim rahat olmamla ilgili laf vurdu bende güzel olan ne dedim benimde kendime göre iş sorunlarım var göründüğü gibi değil hiçbir şey dedim . Şaka yaptım seni kızdırmak için dedim diyor.Salak resmen o kadar uyuz oldum ki sakinlesmeye çalışıyorum.Yetti artık insanların densizligi siz böyle durumlarda naparsiniz
Yerinde hareket etmeye çalışıyorum. En azından iş hayatıyla özel hayatın birbirinden ayırt edilmesi taraftarıyım. Aynı rahatlıkta olmamalı..İlk yazdıklarınızda gayet suratsız bir çalışan imajı verdiniz
Olması gereken bence de bu ama sizin ilk mesajınız bundan daha katıydı işteYerinde hareket etmeye çalışıyorum. En azından iş hayatıyla özel hayatın birbirinden ayırt edilmesi taraftarıyım. Aynı rahatlıkta olmamalı..
Samimi arkadaşlarımla daha yakınımdır ama iş arkadaşlarımla daha mesafeli daha saygılı durarak sınırlarımı belirliyorum suratım asık dolaşmıyorum merak etmeyinve bu durum bence hatalı değil.
Size de öneririm.
abartsaydın biraz dahaMerhaba arkadaşlar,
Az önce sinirlerim acayip bozuldu odamda çalışıyordum farklı bir departmandan benimle hiç alakası olmayan insan odamın kapısı açıktı ohh iyi mi böyle güzel dedi .Benim rahat olmamla ilgili laf vurdu bende güzel olan ne dedim benimde kendime göre iş sorunlarım var göründüğü gibi değil hiçbir şey dedim . Şaka yaptım seni kızdırmak için dedim diyor.Salak resmen o kadar uyuz oldum ki sakinlesmeye çalışıyorum.Yetti artık insanların densizligi siz böyle durumlarda naparsiniz
Maalesef herşey şaka değilOofffffsizin gibilerle çalışmak o kadar yorucu ki.
Böyle laf atınca kendini bişey sanan, olur olmadık şeyde sinirlenen, kibirli, asabi insanlar iş ortamında çekilmiyor hiç.
İş arkadaşlarınız adına üzüldüm
Sizin gibi geniş degilim kusura bakmayın deli olmayı tercih ederimNekadar gergin birisiniz 0.0
Yanı ofıs ortamlarında merhaba demek gibi bisey bu oo iyisin lafı.
İlk defa mı duydunuz?Bıde dert anlatmaya calısıp komık duruma dussmussunuz.Deli demistir kesin arkanızdan:)
Yani cevap vermemeye çalışıyorum ama bazen tutamıyorumEskiden ben de her seye tepki veriridim. Deliler sinirli agresif diyorlardı. Halbuki sorun bende degildi beni tahrik edenlerdeydi ama bunu kimse görmüyordu. Ben saniyordum ki onlarin aptal davranislarina bağırarak karşılık verirsem altta kalmamis olacagım. Zaten onlarin istedigi buydu. 3 yıldır bu enerji emen.tiplere koz vermiyorum. Aynen seni gibi bana da iyi mi böyle çalış biraz ya da otur diyenler oluyor bazen. Tepki vermiyorum
Simdi azaldılar artık. Anlaştığım kişilerle sohbet ediyorum sakalasiyorum. Digerleri ile iş dişi muhatap değilim. Mesela biri var,her ay maas gününde oohhh kaptin maasi aldin maasi diyor. Sankibedavaya çalışıyor
Buna agzinin payını veriyorlar sen bedava mi calisuyossun diye. Mors olup gidiyor. Obur ay tekrar geliyor ilginç. Tepki vermeyince yok oluyor bu tipler. Bunlarin manipülasyonlarina gelmemeyi yeni öğrendim
Sizin gibilerle muhatap olmuyorum herkesin bir seviyesi vardır sizde kendi seviyenizle muhattap olunVe bu sefer gene kendini haklı çıkararak yazar tabi.
Çünkü kendisi hep en mükemmeldir.
Kendisini yargılamaz neden diye sormaz da çevresindeki insanları suçlar
Bende gelmemeye calisicamEskiden ben de her seye tepki veriridim. Deliler sinirli agresif diyorlardı. Halbuki sorun bende degildi beni tahrik edenlerdeydi ama bunu kimse görmüyordu. Ben saniyordum ki onlarin aptal davranislarina bağırarak karşılık verirsem altta kalmamis olacagım. Zaten onlarin istedigi buydu. 3 yıldır bu enerji emen.tiplere koz vermiyorum. Aynen seni gibi bana da iyi mi böyle çalış biraz ya da otur diyenler oluyor bazen. Tepki vermiyorum
Simdi azaldılar artık. Anlaştığım kişilerle sohbet ediyorum sakalasiyorum. Digerleri ile iş dişi muhatap değilim. Mesela biri var,her ay maas gününde oohhh kaptin maasi aldin maasi diyor. Sankibedavaya çalışıyor
Buna agzinin payını veriyorlar sen bedava mi calisuyossun diye. Mors olup gidiyor. Obur ay tekrar geliyor ilginç. Tepki vermeyince yok oluyor bu tipler. Bunlarin manipülasyonlarina gelmemeyi yeni öğrendim
Benim gibilerle muhatap olamazsınız çünkü ben ve benim gibi insanlar suratsız, espriden anlamayan, arkadaşlığa dair hiçbir adımı bilmeyen, gıcık insanları sevmeyiz. Siz ve sizin gibiler maalesef kendi suratsızlığınızla baş başa kalırsınız anca.Sizin gibilerle muhatap olmuyorum herkesin bir seviyesi vardır sizde kendi seviyenizle muhattap olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?