• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işyerindeki izin Alıp ablasını kontrole götürüyor ama bana ayıracak vakti yok...

Kocası farklı Şehirde öyle olunca sevgilime kalıyor götürsün hiç önemli değil ablası tabi götürücek ama her şey sevgilimin üstünde bişey olunca hep o yapıyor evlenince de sürekli çağırırlarsa yalnız kalamazsak diye korkmuyo Değilim

Haklisin bundan dedim bu sorun diye.

Taksi diye bisey var ya. Ille arabayla mi gitmek zorundalar. Isi gucu olan adami airf doktor kontrolu icin iaten ali koymak yaziktir bence.

Canım mesajlaşıyoruz 4 saat kadar bi kaç güne bir de telefonla 2 - 3 saat konuşuyoruz şükür tabi..
Neden 10 dk ne ki
Benimki yurt dışında.Hergün tangoda on dk görüşme istiyorum ben.. ilgisiz liğini bana kabul ettirmeye çalışıyor. Ben de ilgisiz liği nden bıktım bir Yıldı r.Watsapta nfac eden nasılsın iyimisin le geçiştirmek Canı istediğinde de kameralı görüş nek istiyor.Ben istemese m kamera ya da gel demez hiç ha..Ayrıldım bir aydır bakalım aklı başına gelecek mi sevdiğini özlediğini anlayacak mı akla kara belli olsun diye.garip bir adam hem bırakmıyor hem düzelmiuor.İş için sınava hazırlanıyor ama insan sevdiğini görmek ister. Sınava da hazırlanama dı.Bitecek galiba..Benim yaş da gidiyor ama böyle de olmaz..

Taksi diye bisey var ya. Ille arabayla mi gitmek zorundalar. Isi gucu olan adami airf doktor kontrolu icin iaten ali koymak yaziktir bence.
Bilmiyorum burda herkes bana yüklenmiş kendimi sorguluyorum tamam haksız Olduğum yerler vardır ama bunun bi de geleceği var ve o ailesinin bulunduğu ilde oturmak istiyor özelimiz olmıcak yalnız kalamıcaz tek endişem bu böyle düşününce annesini sürekli bu götürüyor biz görüşeniyoruz tam konuşucaz bi dk Aşkım kardeşime ders çalıştırıcam falan diyor aman bilmiyorum :(

Msj tekrarı...[/QUOTE]

Son düzenleme:
Benimki yurt dışında.Hwrfün tangoda on dk görüşme. Diye bana kabul ettirmeye çalışıyorsun Ben de ilgisiz liği nden bıktım bir Yıldırım'dan Watsapta nfac eden nasılsın iyimisin le Canı istediğinde de kameralı görüş nek istiyor.Ben istemese m kamera ya da gel demez hiç ha..Ayrıldım bir aydır bakalım aklı başına gelecekti sevdiğini mzlediğini anlayacak mı akla kara belli olsun diye.Ben garip bir adam hem bırakmıyor hem düzelmiuor.İşini için sınava hazırlanıyor ama insan sevdiğini görmek ister. Sınava da hazırlanama dı.Bitecek galiba..Benim yaş da gidiyor ama böyle de olmaz..
Canım yani bu kadar da olmaz ki insan sevdiğiyle Görüşmek ister bn de sıkıntı yaşıyorum ama biz mutlaka akşam yazılıyoruz ya da telle Konuşuyoruz

Ilk mesajın dışındakileri okuyamadım, daha önce cevapladıysan kusura bakma lütfen. Sevgilin nasıl bir işte çalışıyor ve öğlen arası var mı? Mesela callcenter ya da gişe tarzı bir iş yapıyorsa gündüz sana zaman ayıramaması zaman bulsa bile o vakti kendi kendine geçirmek istemesi normal

Sen de haklısın bir nevi .taksi için paraları yoksa demekki .otobüs peki.nebileyim meskektaşlarım karnı burnunda çalışıyor nöbetlerdw.eşi neden götürmüyor acaba....Belki gebeliği riskliyse..tabi götürür ayrı,ihtiyacı düşmüş bir şekilde ..Ama araması yeterli bunla kesinlikle alakası yok . niye acaba diye düşündüm .çok rastlıyorum böyle.

Son düzenleme:
Canım mesajlaşıyoruz 4 saat kadar bi kaç güne bir de telefonla 2 - 3 saat konuşuyoruz şükür tabi..
Neden 10 dk ne ki
Benimki yurt dışında.Hwrfün tangoda on dk görüşme. Diye bana kabul ettirmeye çalışıyorsun Ben de ilgisiz liği nden bıktım bir Yıldırım'dan Watsapta nfac eden nasılsın iyimisin le Canı istediğinde de kameralı görüş nek istiyor.Ben istemese m kamera ya da gel demez hiç ha..Ayrıldım bir aydır bakalım aklı başına gelecekti sevdiğini mzlediğini anlayacak mı akla kara belli olsun diye.Ben garip bir adam hem bırakmıyor hem düzelmiuor.İşini için sınava hazırlanıyor ama insan sevdiğini görmek ister. Sınava da hazırlanama dı.Bitecek galiba..Benim yaş da gidiyor ama böyle de olmaz..

Sen de haklısın bir nevi .taksi için paraları yoksa demekki .otobüs peki.nebileyim meskektaşlarım karnı burnunda çalışıyor nöbetlerdw.eşi neden götürmüyor acaba....Belki gebeliği riskliyse..tabi götürür ayrı,ihtiyacı düşmüş bir şekilde ..Ama araması yeterli bunla kesinlikle alakası yok . niye acaba diye düşündüm .çok rastlıyorum böyle.

Ben de gun icinde konusmaya kesinlikle karsiyim. Ben zaten is konusunda bencilim biraz ciddi bi durum yoksa isi birakmam. Biraktirtmam kimseye de. Cocuga yazik ya ne anasi dusunuyo ne ablasi ne sevgilisi.

Ilk mesajın dışındakileri okuyamadım, daha önce cevapladıysan kusura bakma lütfen. Sevgilin nasıl bir işte çalışıyor ve öğlen arası var mı? Mesela callcenter ya da gişe tarzı bir iş yapıyorsa gündüz sana zaman ayıramaması zaman bulsa bile o vakti kendi kendine geçirmek istemesi normal
Devlet dairesinde Çalışıyor Öğlen arası var

Devlet dairesinde Çalışıyor Öğlen arası var

Simdi seni savsakliyor umursamiyor deyip ustune gitsek ters tepicek.Hayir sevgilim beni cok onemsiyor vakit bulamiyor diye kendin soyleyeceksin.O yuzden fazla kurcalama kafani.Sen ara madem cok sesini duymak istiyorsun ogle arasina denk getir.Madem sadece sesini duymak mesele.Sen ara yani.Ama hayir o arasin istiyorum,onun aklina gelsin aramak diyeceksen ki mesele bence o :) bizim daha soyleyecegimiz bisey yok.

Simdi seni savsakliyor umursamiyor deyip ustune gitsek ters tepicek.Hayir sevgilim beni cok onemsiyor vakit bulamiyor diye kendin soyleyeceksin.O yuzden fazla kurcalama kafani.Sen ara madem cok sesini duymak istiyorsun ogle arasina denk getir.Madem sadece sesini duymak mesele.Sen ara yani.Ama hayir o arasin istiyorum,onun aklina gelsin aramak diyeceksen ki mesele bence o :) bizim daha soyleyecegimiz bisey yok.
Dün ne olduysa bilmiyorum çok özlemiş aradı ailesiyle dışardaymış konuştuk biraz ..
Gece yine aradı konuştuk :) üzerine gitmiyorum hiç 2 gündür ailesiyle sürekli bişeyler yapıyo bana pek vakit ayıramadı kendisi de farkında bn hiç tepki göstermedim kendisi özür dilerim sana vakit ayıramıyorum aşkım falan dedi bn bişey demediğim halde..

Dün ne olduysa bilmiyorum çok özlemiş aradı ailesiyle dışardaymış konuştuk biraz ..
Gece yine aradı konuştuk :) üzerine gitmiyorum hiç 2 gündür ailesiyle sürekli bişeyler yapıyo bana pek vakit ayıramadı kendisi de farkında bn hiç tepki göstermedim kendisi özür dilerim sana vakit ayıramıyorum aşkım falan dedi bn bişey demediğim halde..

Peki :D
2gun aramasin yine ayni seyi yapacaksin sende o potansiyeli gordum ben :)

Arkadaşlar bu kıyaslama değil kesinlikle ablası tabi götürecek hamile kontrole götürmüş işyerinden izin alıp ama bana gündüz ayıracak vakti yok Kısacık 5 dk konuşmaya bile çünkü işyerinde işlerine yoğunlaşması gerek biz konuştuk mu uzun konuşuyormuşuz ...
Akşamları işten sonra bana konsantre oluyomuş Kafası ancak o zaman rahat oluyomuş zaten 4 saat konuşuyomuşuz akşamları...(ona güveniyorum ama sadece gündüZde konuşalım istiyorum)
Ama ablasına gelince işten bile izin alıyor onu götürmek için bana vakti yok sinir oluyorum ama ona söyleyemiyorum yanlış anlar diye...
Zaten evlenince aileler birden kiymete biniyor ne hikmetse..hep onlar hakli hep onlar muhtac..suclu hep biziz..benim esim de ayni canım ailesi icin yapamayacağı sey yoktur...

Zaten evlenince aileler birden kiymete biniyor ne hikmetse..hep onlar hakli hep onlar muhtac..suclu hep biziz..benim esim de ayni canım ailesi icin yapamayacağı sey yoktur...
Benimki de öyle görünüyo canım ailesine değer verir ama bana da aynı şekilde kırılmıyım diye elinden geleni yapar..
Ama ailesiyle içli dışlı olmadığım için henüz bilemicem..
Valla en iyisi canım hiç karışmamak aile ilişkilerine..

Benimki de öyle görünüyo canım ailesine değer verir ama bana da aynı şekilde kırılmıyım diye elinden geleni yapar..
Ama ailesiyle içli dışlı olmadığım için henüz bilemicem..
Valla en iyisi canım hiç karışmamak aile ilişkilerine..
Cok haklisin eger ortayi buluyorsa cok sanslisin..ya hep onlari el ustunde tutsaydi..

Cok haklisin eger ortayi buluyorsa cok sanslisin..ya hep onlari el ustunde tutsaydi..
Canım şuan için öyle ama ilerde değişir mi bilmiyorum..
Ben ailesiyle ilgili pek bişey söylemem kendisi de sen çok iyi birisin annem seni çok sevicek ama tabi annem ne kadar iyi de olsa kaynana sonuçta annen gibi olmaz kaynana gelin ilişkisi dedi..

Canım şuan için öyle ama ilerde değişir mi bilmiyorum..
Ben ailesiyle ilgili pek bişey söylemem kendisi de sen çok iyi birisin annem seni çok sevicek ama tabi annem ne kadar iyi de olsa kaynana sonuçta annen gibi olmaz kaynana gelin ilişkisi dedi..
:nazar::nazar::nazar:

Seven insan her gün konuşmak ister tabi ki aramasını beklerim

her şeyin aşırısı zarar canım.çok muhabbet tez ayrılıktır,akşamları vakit ayıran biriymiş,işteyken konuşma uzuyor diye kendide söylemiş,ve akşam telafisini fazlasıyla yapıyor 4 saat (insanın konuş konuş ağzı yorulur),ben eminim ailesine senden daha az vakit ayırıyordur.ama insanlar her zaman daha fazlasını ister insanın tabiatı bu,o yüzden senin tavırlarını fazla buluyorum birazda şımarık buluyorum. ama inşallah her şey istedğinden daha güzel olur canm

Back
X