Işyerindeki izin Alıp ablasını kontrole götürüyor ama bana ayıracak vakti yok...

Ben sürekli elinde tekefon benimle konuşsun demiyorum sadece beş dk gün içinde arayabilir insan istedikten sonra..
Bırakmak bu kadar basit mi eğer bunun için bırakıcaksa hiç durmasın..
bKi benim bu kadar taktığımı bilse benim isteğim doğrultusunda çeki düzen verir.. Tamamen vazgeçmese bile benim görüşlerime saygılıdır..

Sen hayatında hiç çalışmadın galiba.Öyle 5 dk.demekle olmuyor.İnsan çalışırken yeri geliyor dünyayı unutuyor.Yani herşey gündüz 5 dk lık telefon muhabbetine mi kaldı.Bırakmak kolay değil diyorsun da,bu gidişle ya o bırakır,ya ilişki anlayışsızlıktan dejenere olur inceldiği yerden kopar.

Ben saatlerce Konuşmak istediğimi yazmadım sadece gün içinde bi beş dk sesini duymak istiyorum..zaten o aramadan bn sık sık arayan biri Değilim ve benim de boş vaktim pek yok gün içinde sürekli okuldayım.. Mesajlaşıyoruz konuşmadan kastım mesaj ama sesli konuşmuyo muyuz tabi ki bir kaç güne bir konuştuğumuzda bazen dört saati buluyor ..

Akşamdan Akşama yazmak mantıklı mı insan sevdiğini özlediğinde akşamı mi beklemeli ya da iş çıkışı hemen yazsa tamam ama işten çıkıyo 3 saat sonra ancak yazıyor ya da Konuşuyoruz telde

senin sevgilinle görüşme, konuşma , iletişimde olma isteğini çok iyi anlıyorum.
ama inan çalışınca gün içinde bırak sevgilini, evladını düşünüp de aramaya vaktin olmadığı oluyor.
çok bilirim sıkışıp sıkışıp son dakikada tuvalete yetiştiğimi, öğlen yemeğe çıkmayı bırak masamda yemeye bile vaktim olmadığını.
şimdi 4-5 aydır rahatım ben mesela.
anlayışlı olmak lazım, başka sıkıntı yoksa sorun aramamak lazım.

Akşamdan Akşama yazmak mantıklı mı insan sevdiğini özlediğinde akşamı mi beklemeli ya da iş çıkışı hemen yazsa tamam ama işten çıkıyo 3 saat sonra ancak yazıyor ya da Konuşuyoruz telde
Bitir o zaman güzelim.

haklısın, işten izin alıp seni alışverişe götürmeli, işten izin alıp seni yemeğe çıkartmalı.. 3. gün ortada iş falan kalmaz kovulacağı için tüm zamanını sana ayırır negzel
Lafı farklı taraflara çekmeyelim lütfen bir biz farklı şehirlerdeyiz..iki kovulma gibi bi durum olamaz orası devlet dairesi üç bn saatlerce demiyorum sadece bir beş dk hal hatır sorma..

Akşamdan Akşama yazıyor bi zahmet ilgilensin zaten farklı şehirlerdeyiz
ama çalışıyor adam ya.. bi düşünsene seni arayacak tam o sırada patronu ondan bi iş isteyecek hayatım kapatmam lazım sonra konuşuruz diyecek konuşmanız bölünecek vs.. bence daha nahoş bi durum, daha sinir bozucu.. bi de akşamları uzun uzun konuşuyormuşsunuz o yüzden sorun göremedim ben

Gerçekten merakımdan soruyorum: Akşamları dört saat konuşmanın yetmediği, gündüz de konuşmak isteyeceğiniz konular nedir? Ne konuşuyorsunuz gerçekten saatlerce yani?
4 saat Aralıksız konuşma şeklinde değil kastım mesajlaşma.. Bi kaç güne bir telde konuştuğumuzda evet saatlerce konuluyoruz ama her gün değil

Devlet dairesi çalıştığı yer yani öyle patron falan söz konusu değil canım evet olabilir bn fikir almak için yazdım ama herkes bi anda savunma moduna geçmiş

Bn hasta olduğumda da akşamdan Akşama soruyordu ekstra bişey yapamıyordu

Devlet dairesi çalıştığı yer yani öyle patron falan söz konusu değil canım evet olabilir bn fikir almak için yazdım ama herkes bi anda savunma moduna geçmiş
eğer için rahat edecekse o zaman o şekilde konuşmayı dene sevgilinle, gün içinde öğle arasında ara bi sesini duyayım sonra kapat başka bişe istemiyorum, merak ediyorum özlüyorum seni de.. eminim bu şelikde ılımlı yaklaşırsan dönüşü senin istediğin gibi olacaktır.. ama dediğim gibi bunu kafana takma inan ilgisiz bir sevgili değil sevgilin için rahat olsun .. :)

Ben dır dır yapan biri Değilim hatta genelde içime attığım için bana kızar benimle paylaş der.. Uzun konuşmaya gelince iş saatinde istese de bn uzun konuşmam sadece beş dk istiyorum ama aksam daha çok konsantre pluyomuş..

Evet canım aynen öyle Ablasını tabi ki götürücek mesele o değil benim Kardeşimi götürücek olsa yine derdim bana bi beş dk ayırmıyor ama isteyince vakit buluyo diye

görümceniz adına üzüldüm. hastalık bu elbette ki o daha önemli. hem akşamları görüşüyormussunuz biraz idare edin büyük bir problem değil çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…