Ben sürekli elinde tekefon benimle konuşsun demiyorum sadece beş dk gün içinde arayabilir insan istedikten sonra..Yahu gündüz çalışıyor.İş ortamını biliyor musun.Sürekli elinde telefonla mı gezsin.İşe konsantredir.Zaten akşam görüşüyormuşsunuz.Bir de sağlıkla ilgili bir meselede nasıl kıyaslama içine girersin.Bencede bu düşünceni söyleme.Ona yakışan seni bırakmak olur duysa.
Sen hayatında hiç çalışmadın galiba.Öyle 5 dk.demekle olmuyor.İnsan çalışırken yeri geliyor dünyayı unutuyor.Yani herşey gündüz 5 dk lık telefon muhabbetine mi kaldı.Bırakmak kolay değil diyorsun da,bu gidişle ya o bırakır,ya ilişki anlayışsızlıktan dejenere olur inceldiği yerden kopar.Ben sürekli elinde tekefon benimle konuşsun demiyorum sadece beş dk gün içinde arayabilir insan istedikten sonra..
Bırakmak bu kadar basit mi eğer bunun için bırakıcaksa hiç durmasın..
bKi benim bu kadar taktığımı bilse benim isteğim doğrultusunda çeki düzen verir.. Tamamen vazgeçmese bile benim görüşlerime saygılıdır..
Ben saatlerce Konuşmak istediğimi yazmadım sadece gün içinde bi beş dk sesini duymak istiyorum..zaten o aramadan bn sık sık arayan biri Değilim ve benim de boş vaktim pek yok gün içinde sürekli okuldayım.. Mesajlaşıyoruz konuşmadan kastım mesaj ama sesli konuşmuyo muyuz tabi ki bir kaç güne bir konuştuğumuzda bazen dört saati buluyor ..Adam keyfi mi izin almış? Hadi keyfi olsan anlarım ama konu sağlık! Bence böyle davranarak sevgilinizi kendinizden uzaklaştırırsınız..etrafımda bunun çokca örneği var ayrıca adam çalışıyor tabii ki arayıpta sizinle uzun uzun konuşamaz ben bile eşimi birşey sormak için aradığımda çekiniyorum işinden alıkoymamak için hemencecik sorup kapatıyorum..yani insanı kadar sıkmak da fazla ben bile sıkılırdım sevgilim bana bunun için sitem etse..bide akşam 4 saat konuşuomuş senle ben hayatta o kadar uzun konuşamazdım ki ben istesem bile karşımdaki ehh yeter derdi çoğu insan gibi..fazla şanslısın haberin yok..
Akşamdan Akşama yazmak mantıklı mı insan sevdiğini özlediğinde akşamı mi beklemeli ya da iş çıkışı hemen yazsa tamam ama işten çıkıyo 3 saat sonra ancak yazıyor ya da Konuşuyoruz teldeSen hayatında hiç çalışmadın galiba.Öyle 5 dk.demekle olmuyor.İnsan çalışırken yeri geliyor dünyayı unutuyor.Yani herşey gündüz 5 dk lık telefon muhabbetine mi kaldı.Bırakmak kolay değil diyorsun da,bu gidişle ya o bırakır,ya ilişki anlayışsızlıktan dejenere olur inceldiği yerden kopar.
Akşamdan Akşama yazıyor bi zahmet ilgilensin zaten farklı şehirlerdeyizniye başka olsun ki?? sonuçta ilgisiz bir adam değil, şikayet edeceğiniz bir durum bence yok. ya da ben anlamadım
Başka ablası var annesi var onlarla da gidebilirdi benim takıldığım nokta bu değil sadece bir beş dkda bana ayırsa diyorumAnnesi v
Bitir o zaman güzelim.Akşamdan Akşama yazmak mantıklı mı insan sevdiğini özlediğinde akşamı mi beklemeli ya da iş çıkışı hemen yazsa tamam ama işten çıkıyo 3 saat sonra ancak yazıyor ya da Konuşuyoruz telde
Lafı farklı taraflara çekmeyelim lütfen bir biz farklı şehirlerdeyiz..iki kovulma gibi bi durum olamaz orası devlet dairesi üç bn saatlerce demiyorum sadece bir beş dk hal hatır sorma..haklısın, işten izin alıp seni alışverişe götürmeli, işten izin alıp seni yemeğe çıkartmalı.. 3. gün ortada iş falan kalmaz kovulacağı için tüm zamanını sana ayırır negzel
ama çalışıyor adam ya.. bi düşünsene seni arayacak tam o sırada patronu ondan bi iş isteyecek hayatım kapatmam lazım sonra konuşuruz diyecek konuşmanız bölünecek vs.. bence daha nahoş bi durum, daha sinir bozucu.. bi de akşamları uzun uzun konuşuyormuşsunuz o yüzden sorun göremedim benAkşamdan Akşama yazıyor bi zahmet ilgilensin zaten farklı şehirlerdeyiz
4 saat Aralıksız konuşma şeklinde değil kastım mesajlaşma.. Bi kaç güne bir telde konuştuğumuzda evet saatlerce konuluyoruz ama her gün değilGerçekten merakımdan soruyorum: Akşamları dört saat konuşmanın yetmediği, gündüz de konuşmak isteyeceğiniz konular nedir? Ne konuşuyorsunuz gerçekten saatlerce yani?
Devlet dairesi çalıştığı yer yani öyle patron falan söz konusu değil canım evet olabilir bn fikir almak için yazdım ama herkes bi anda savunma moduna geçmişama çalışıyor adam ya.. bi düşünsene seni arayacak tam o sırada patronu ondan bi iş isteyecek hayatım kapatmam lazım sonra konuşuruz diyecek konuşmanız bölünecek vs.. bence daha nahoş bi durum, daha sinir bozucu.. bi de akşamları uzun uzun konuşuyormuşsunuz o yüzden sorun göremedim ben
Bn hasta olduğumda da akşamdan Akşama soruyordu ekstra bişey yapamıyorduSizinde herhangi bir sağlık probleminiz olsa arayıp sorar yahut götürür hastaneye . .
Ama işyerinde insan uzun uzun konuşamıyor . . Ben bazen yoğunluktan çocuğumu bile arayamıyorum
Biraz anlayış lütfen
bu adam size "eşek olan" adam değil mi, daha ne yapsın adam??
eğer için rahat edecekse o zaman o şekilde konuşmayı dene sevgilinle, gün içinde öğle arasında ara bi sesini duyayım sonra kapat başka bişe istemiyorum, merak ediyorum özlüyorum seni de.. eminim bu şelikde ılımlı yaklaşırsan dönüşü senin istediğin gibi olacaktır.. ama dediğim gibi bunu kafana takma inan ilgisiz bir sevgili değil sevgilin için rahat olsun .. :)Devlet dairesi çalıştığı yer yani öyle patron falan söz konusu değil canım evet olabilir bn fikir almak için yazdım ama herkes bi anda savunma moduna geçmiş
Ben dır dır yapan biri Değilim hatta genelde içime attığım için bana kızar benimle paylaş der.. Uzun konuşmaya gelince iş saatinde istese de bn uzun konuşmam sadece beş dk istiyorum ama aksam daha çok konsantre pluyomuş..Bence sizden anlayış bekliyor,
sizde yaramaz çocuklar gibi banane banane ilgi ilgi diyorsunuz
ileride yaptığı şeyleri dır dır duymamak için gizli yapabilir
buna da siz zemin hazırlamış olursunuz.yapmayın bunu.
gündüz konuşmak istememesinin nedenini söylemiş
sizde kısa konuşun tenefüs misali, 3-5 dk laflayıp kapatın
söylediği şeylere uzun konuşuyormuşuuuzzz demeyin, değer verin, çözüm bulun.
Israrınız ile aramasın zaten, içinden geldiği için arasın sizi.
Kıymetlisi o değil mi?
Evet canım aynen öyle Ablasını tabi ki götürücek mesele o değil benim Kardeşimi götürücek olsa yine derdim bana bi beş dk ayırmıyor ama isteyince vakit buluyo diyeKonu sahibini bence kimse anlamıyor anlatmak isteği ablasını hastaneye götürmesi değil çok yoğun çalıştığını söyleyip tüm gün bi ne yapıyosun bile dememesi hepimiz çalışıyoruz ama bi 2 dk eşlerimize ayıracak vaktimiz yok mu insan gün içerisinde sevdiğinin sesini duymak ister bence konu sahibi haklı ben olsam beni sevmediğini düşünmeye başlamıştım bile
evet canım :)Aaa bumu o, kendisini affettirmek için eşek taklidi yapan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?