Işyerindeki izin Alıp ablasını kontrole götürüyor ama bana ayıracak vakti yok...

Bu konuşmadan kastım mesaj yazma..
Ayrıca gün aşırı ya da 2 günde bir Konuşuyoruz sesli o da uzun Sürüyor 3 -4 saat kadar ..
bn de boş bi insan Değilim gün boyu yoğunum okuduğum bölüm araştırma gerektirdiğinden ötürü ama ona vakit ayırabilirim 5 dk

Zaten öyle söylediklerini biliyorum sevgilim anlatıyor.Eve gelince akşamları biraz daha geç yazmamızın nedeni de ailesinin bırak artık şu telefonu demesi..ablasının annesi ve başka ablası varken ta işten izin alması benim garibime gitti bana 5 dk ayırmazken gündüz..

Seninle konuşması keyfi bir durum ama hastane olayı değil.
Seninle ilgili bir hastane işi olsa o zaman da senin için izin alırdı diye düşünüyorum...
Benim doğum günümde farklı Şehirlerde olduğumuz için Yanıma gelememişti.. Telefonla sadece bi on dk konuşmuştuk sonra yanına yengesi gelince kapattı..
ve ertesi gün eniştesinin ablasına yaptığı sürprizi Anlattı ablasının yanına gelmiş arabayı sevgilim farklı yere park etmiş ablama sürpriz hazırladık dedi o kadar Gücüme gitti ki...
O benim Yanıma bile gelmedi yanına yengesi gelince kapattı teli ve bana o sürprizi Anlattı..

Ezilmeyin o zaman siz de. Madem bu kadar üzdü bu konu sizi: "Eee işte bazıları ancak 10 dakika telefonda konuşur, biri gelince hemen kapatır, bazıları da süpriz üzerine süpriz yapar" diyin. Öyle mazlum, sesini çıkarmayan, üzülse de belli etmeyen insanların kıymete bindiğini sanıyorsanız büyük yanılgı içerisindesiniz.

Ha tabi şu da var. Eniştesi ile yengesi evli sanırım. Bu durumda süpriz yapması daha kolay. Bu çapta bir süpriz size olmayabilir ama 10 dakika konuşmadan da fazlasını hakediyorsunuz. Eminim tersi durumda siz onu uzaktan da lsa mutlu edecek bir şeyler bulurdunuz.

Ablasının annesi ve ayrı başka bir ablası daha var ve ta işten sevgilim izin alıyor topluca gidiyorlar benim sorunum bu değil bana beş dk bulamaması ve ben uzatan bi insan Değilim

bence çoğu erkekte var bu, işyerindeyken sevgilisini karısını aramama, sanki herkesinki arar sorarda bi seninki aramaz gibi dşünme

sadece bir örnek vererek olayın üzerinden, sevgi eksikliğini anlatmaya çalışmışsın, hemen vicdansız bencil olarak da yakalamışlar seni, boşver ne denek istediğin ve ne düşündüğün gayet açık anlaşılıyor..bu tavırlar seni sevmiyor anlamına gelmiyor bence, ama bu hep böyle gidecektir değişmeyecektir.ya beklentini en aza indirip mutlu olacaksın ya da, kendini böyle sıkıntıya sokacaksın.

ben buraya bunları yazıyorum ama sürekli ona dır dır yapıp kafasını şişiren biri Değilim içime atarım genelde sonra patlak verse de direk söylemem..
sizce bn mi abartıyorum benim demek ki hiç değerim yok eniştesinde ablaya sürpriz yapıyorlar bari bana anlatma o gün benim doğum günüm ...

Haline şükret canım bence. Ben sevgilimle aynı ofiste çalışıyorum diye aramızdaki iletişim sıfır ve beyfendi iş dışında bir bilgisayar dükkanı işletiyor diye görüşmüyoruz bile. Ama dükkan işleri için şirketten izin alıyor. Sana tavsiyem konusunu açma çünkü sonucu hep kavgayla biter. Böyle kabullen ve sende zamanını doldur.

Aynen canım herkesin ablası tabi ki götürecek ama bana da bi 5 dk ayıracak vakti olmuyo mu üniversite de okuyorum ailemden uzakta insan bn yoldayken nerdesin diye arayıp soramaz mı

Aynen canım herkesin ablası tabi ki götürecek ama bana da bi 5 dk ayıracak vakti olmuyo mu üniversite de okuyorum ailemden uzakta insan bn yoldayken nerdesin diye arayıp soramaz mı

bende eşimden çok şikeyetçiydim, boşverdim, kafaya taktığım zamanlar hayattan nefret ediyordum sanki neyse

Evet bu hoş olmamış gerçekten.
Biraz odunluk var sanırım?

canım sakın söyleme düşüncelerini.ablası hamile belki ondan başka götürcek insan yok.bazı insanlar işteyken işle ilgilenmek ister.belki vakti yok.yada hoşlanmıyo işte konuştan.sanada böylesi denk gelmiş.bence herşeyi oluruna bırak..

Akşam ilgileniyosa gündüzü sorun etme. Çok muhabbet tez ayrılık getirir derler. Sağlık problemi varsa tabi izin alack. Siz ablanız için izin almazmıydınız.

Annesi v

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…