• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işyerindeki izin Alıp ablasını kontrole götürüyor ama bana ayıracak vakti yok...

Ne kadar ayıp şu yazdığın kadın hamile, bende kardeşimle. gittim ankaradayken kontrole, hatta doğumdan sonra bile. refakatçi. olarak eşimi bide kardeşimi istedim yanımda, senin. gibi kız arkadaşı olsa emin ol bende çok pis. görümce olurum heralde

Ne kadar ayıp şu yazdığın kadın hamile, bende kardeşimle. gittim ankaradayken kontrole, hatta doğumdan sonra bile. refakatçi. olarak eşimi bide kardeşimi istedim yanımda, senin. gibi kız arkadaşı olsa emin ol bende çok pis. görümce olurum heralde
Iyi okumadınız herhalde kaç ay geçmiş neden tekrar yazdınız ki ?
Kötü bi görümce olduğunu kim söyledi ablasıyla çok iyi anlaşırım beni çok severler ben de onları severim.
Ben de bi bayanım kötü bi durum olsa Allah korusun sevgilime önce ben derim git diye, evde 5 kişi var ve mesele hastaneye götürmesi değil bana vakit ayırmaması.
Ki çoktan aşıldı bu konular yeğenimiz bile oldu.
Konuyu tekrar canlandırmaya gerek yok, yorumunuz için teşekkürler.

Iyi okumadınız herhalde kaç ay geçmiş neden tekrar yazdınız ki ?
Kötü bi görümce olduğunu kim söyledi ablasıyla çok iyi anlaşırım beni çok severler ben de onları severim.
Ben de bi bayanım kötü bi durum olsa Allah korusun sevgilime önce ben derim git diye, evde 5 kişi var ve mesele hastaneye götürmesi değil bana vakit ayırmaması.
Ki çoktan aşıldı bu konular yeğenimiz bile oldu.
Konuyu tekrar canlandırmaya gerek yok, yorumunuz için teşekkürler.

ay geçti diye tepkin değişti mi onun görümceliğinden değil kendiminkinden bahsettim bi daha oku

Valla bende dayanamadım yazmam lazım... Sevgilin hala senle mi ?? :KK14:

biz bence linda'dan tafra dersleri alalim, belki evliliklerimiz daha basarili olur o vakit :KK53:
valla ben de düşünmedim değil ama ben dalga geçmek için demiyorum inan, bu kadar kıskançlığa bu kadar baskıya adam gık demiyor ben eşime şunların abartmıyorum 50de birini yapsam amaaaannnnn kıyametler kopar nasıl beceriyor acaba hem bu kadar kapris trip kıskançlıkla hala adamı kendine aşık etmeyi

valla ben de düşünmedim değil ama ben dalga geçmek için demiyorum inan, bu kadar kıskançlığa bu kadar baskıya adam gık demiyor ben eşime şunların abartmıyorum 50de birini yapsam amaaaannnnn kıyametler kopar nasıl beceriyor acaba hem bu kadar kapris trip kıskançlıkla hala adamı kendine aşık etmeyi
bazen fake oldugunu dusunuyorum.. ya da bize kendini prenses seklinde lanse ettigine inaniyorum :KK53:

Arkadaşlar bu kıyaslama değil kesinlikle ablası tabi götürecek hamile kontrole götürmüş işyerinden izin alıp ama bana gündüz ayıracak vakti yok Kısacık 5 dk konuşmaya bile çünkü işyerinde işlerine yoğunlaşması gerek biz konuştuk mu uzun konuşuyormuşuz ...
Akşamları işten sonra bana konsantre oluyomuş Kafası ancak o zaman rahat oluyomuş zaten 4 saat konuşuyomuşuz akşamları...(ona güveniyorum ama sadece gündüZde konuşalım istiyorum)
Ama ablasına gelince işten bile izin alıyor onu götürmek için bana vakti yok sinir oluyorum ama ona söyleyemiyorum yanlış anlar diye...
Aman başka derdiniz mi yok allah aşkına. ablası hamile ve kontrole götürüyor ne var bunda kıyaslama yapmana gerek yok

linda ve lorena arasında ciddi bir benzerlik var, hatta neredeyse aynılar yaw..

Back
X