Işyerindeki kıskançlık dayanamıyorum :(

afrodict

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2012
264
42
98
İzmir
Merhaba kızlar nasılsınız ?
Bu işe başlayalı 2 ay oldu iyi bir firmada çalışıyorum ama burdaki iki kadının bana karşı davranışları beni herşeyden soğuttu .tuğba diye biri bana karşı en başlardan beri iyi davranmıyordu sonra ne olduysa yakınlaştı bizim burada çalışan hizmetli ablaya melise uzak olmayacağım dahada yakınlaşacağım düşmanım yakında olmalı demiş beni düşmanı olarak görüyor dün çok iyiydi buğün benimle hiç konuşmaz hale geldi gitti ayselin yanına ayselde ondan beter.daha önce saç baş girmişler birbirine arkalarından konuşuyorlar birbirlerinin sürekli çok yalakalar şeytanlar anlatamam tavırlarını şimdide aysel ve tuğba kanka oldular.buğün hepsi üzerime geliyor çok mutsuzum ben ya diken üstündeyim sürekli dalga geçiyorlar benimle ne konuşsam göz göze gelip gülüyorlar yılmak istemiyorum ne yapayım yardım eder misiniz bana acaba ?

düşmanını yakın tutucam derken neden böyle bişey dedi ki..yani aranızda bi husumet geçti mi daha önce....
bende fazla takmayın, çekemiyor olabilirler, hasetlenip size de yansıtıp seni yıldırmak istiyor olabilirler...onlar kıskandıkça sen aksine işinle ilgilen duyma görme bence....en güzel cevap susmaktır unutma...rakibini yer bitirir önemsememek....

Bu işe başlayalı 2 ay oldu iyi bir firmada çalışıyorum ama burdaki iki kadının bana karşı davranışları beni herşeyden soğuttu .tuğba diye biri bana karşı en başlardan beri iyi davranmıyordu sonra ne olduysa yakınlaştı bizim burada çalışan hizmetli ablaya melise uzak olmayacağım dahada yakınlaşacağım düşmanım yakında olmalı demiş beni düşmanı olarak görüyor dün çok iyiydi buğün benimle hiç konuşmaz hale geldi gitti ayselin yanına ayselde ondan beter.daha önce saç baş girmişler birbirine arkalarından konuşuyorlar birbirlerinin sürekli çok yalakalar şeytanlar anlatamam tavırlarını şimdide aysel ve tuğba kanka oldular.buğün hepsi üzerime geliyor çok mutsuzum ben ya diken üstündeyim sürekli dalga geçiyorlar benimle ne konuşsam göz göze gelip gülüyorlar yılmak istemiyorum ne yapayım yardım eder misiniz bana acaba ?

Nasıl bir işyeriymiş orası da herkes işinden başka herşeyi yapıyo. İlkokul cocukları teneffüste arkadaşları paylaşamaz ya ona benziyo.

işyerinde herkesle samimi ama mesafeli olunuz..bence ilk kural budur..
siz ne yaparsanız yapın bu tür insanlar arkanızdan konuşacaklar..o yüzden takmayın,siz de onlara nasıl davranıyosa öyle devam edin. sıcakkanlı ama mesafeli..
yani özel bişey paylaşmayın,sadece azıcık kadın geyiği,azıcık iş paylaşımı o kadar:)

kaç yaşındasın? Hangi sektördesin?

Her işyerinde olur böyle kıskanç tipler..
Sonuçta arkadaşlık kurup yakınlaşabileceğin bir tek o bayanlar yok değil mi?
Zaman geçtikçe orada çalışan daha hanım daha iyi bayanlarla tanışıp arkadaş olabilirsin, o dediğin kişileri hiç umursama bence. :31:

Her işyerinde olur böyle kıskanç tipler..
Sonuçta arkadaşlık kurup yakınlaşabileceğin bir tek o bayanlar yok değil mi?
Zaman geçtikçe orada çalışan daha hanım daha iyi bayanlarla tanışıp arkadaş olabilirsin, o dediğin kişileri hiç umursama bence. :31:

3 kadınız sadece tatlım mesafeliyim zaten ama göz devirip devirip duruyorlar anlam veremiyorum olanlara burda tek arkadaşım çağrı iyi çocuk onunda burnundan geliyor inanın susuyorum olmuyor düşün sürekli senin taklitin yapılıyor ne yaparsın sen ?

Bu tip insanlar ciddi anlamda hasta insanlardır.
İş dışında kendilerine meşgale bulma ve mesai saatlerini curcunalı geçiştirme derdinde olan insanlardır.

Benim eski iş yerimde bir kadın benden bir kademe üstte ama sanırsın patron kendileri..
Ben iyi yaklaşmaya tartışmamaya çalıştıkca tepeme bindi.
Çok sıkıntı yaşadım kendimi pes etmiş göstermek istemedim, sonunda hakaret boyutuna geldi!
Saç baş kavga edecek halim yoktu, gittim patronuma ben sorunlu insanlarla aynı ortamda çalışamayacağım dedim.
Bir bir anlattım durumu, mesaj yerine ulaşmıştı, ama sonra ben sıkılıp çıktım işten :)
Valla hasta insanlarla zor kolay gelsin sana

3 kadınız sadece tatlım mesafeliyim zaten ama göz devirip devirip duruyorlar anlam veremiyorum olanlara burda tek arkadaşım çağrı iyi çocuk onunda burnundan geliyor inanın susuyorum olmuyor düşün sürekli senin taklitin yapılıyor ne yaparsın sen ?

Susmak kesinlikle çözüm değil, daha da abartırlar

Bu tip insanlar ciddi anlamda hasta insanlardır.
İş dışında kendilerine meşgale bulma ve mesai saatlerini curcunalı geçiştirme derdinde olan insanlardır.

Benim eski iş yerimde bir kadın benden bir kademe üstte ama sanırsın patron kendileri..
Ben iyi yaklaşmaya tartışmamaya çalıştıkca tepeme bindi.
Çok sıkıntı yaşadım kendimi pes etmiş göstermek istemedim, sonunda hakaret boyutuna geldi!
Saç baş kavga edecek halim yoktu, gittim patronuma ben sorunlu insanlarla aynı ortamda çalışamayacağım dedim.
Bir bir anlattım durumu, mesaj yerine ulaşmıştı, ama sonra ben sıkılıp çıktım işten :)
Valla hasta insanlarla zor kolay gelsin sana

haklısınız biliyorum takmıyorum kafayı zaten ne giysem aynısını alırlar ertesi gün sürekli yarış yarış yoruldum inanın ikisi kanka olmuşlar ben zaten ilğilenmem ama ben müşterimle konuşuyorum bir bakıyorumikisi göz göze gelmiş gülüyor rahatsız oluyorum .

Çok zor bir durum bence resmi bir dille konuşun ve gerekmedikçede muhattap olmayın.Aynı departmandamı çalışıyorsunuz ? Eğer farklı departmanlarsa işiniz daha kolay ama aynı departmansa bence ciddi bir mesafe gerekecektir.

Başınıza gelen şeye Mobbing deniyor tüm dünyada bildiğiniz gibi, iş ortamında yüz binlerce insan her gün bu tip yıldırma, baskı ve psikolojik şiddete maruz kalıyor. Öncelikle Mobbing ile Mücadele Derneği'nin sayfasına bir göz atın. İşvereninize sıkıntılarınızı anlatın bana kalırsa, bu iş basit bir kadın kıskançlığı olarak nitelendirilmemesi gereken ciddi bir durum ve tazminat davasına kadar gidebiliyor olaylar çoğu zaman zira.

MOBBING İLE MÜCADELE DERNEĞİ - MOBBINGDER

Çok zor bir durum bence resmi bir dille konuşun ve gerekmedikçede muhattap olmayın.Aynı departmandamı çalışıyorsunuz ? Eğer farklı departmanlarsa işiniz daha kolay ama aynı departmansa bence ciddi bir mesafe gerekecektir.

küçük ofis ortamı öle yaptım facede ekliydi sildim arkadaşlarıma sarkıyor kız ya hasta ruhlu bu arada bu kız her müşteriyle mutlka dışarıda görüşür elinden kurtulan olmaz

ne yapayım peki akıl verseniz

Yaa tek çözüm hiç bir şekilde takmamak, görmemek, moralini bozdukların da kesinlikle belli etmemek, senin suratın asık oldukca daha mutlu olacaklardır..
Ama bunları uygulamak zor, başarabilirsen çözüm budur
:31:
Yanlız çok iticiler yaaa..cidden ne komik insanlar var, hakkında konuşup gülüşmek falan.. çocuk gibi olduklarını biri anlatmalı onlara :55:

küçük ofis ortamı öle yaptım facede ekliydi sildim arkadaşlarıma sarkıyor kız ya hasta ruhlu bu arada bu kız her müşteriyle mutlka dışarıda görüşür elinden kurtulan olmaz

Birdaha senle uğraşırsa haddini bildirmelisin bence anlattığın kadarıyla senin muhattap olmadığını anladığında geri çekilcek bir kız değil. Basit kızlar susmaktan anlamaz gerekeni söyle umarım anlar ve seni rahat bırakır. Sıkma canını lütfen

Birdaha senle uğraşırsa haddini bildirmelisin bence anlattığın kadarıyla senin muhattap olmadığını anladığında geri çekilcek bir kız değil. Basit kızlar susmaktan anlamaz gerekeni söyle umarım anlar ve seni rahat bırakır. Sıkma canını lütfen

sağol canım inanki ihtiyacım olmasa çoktan çıkmıştım ama pes etmek istemiyorum ben.Basitler ama gelde bunu onlara anlat suratları beş karış sürekli arkamdam konuşuyorlar

Back
X