İşyerindeki sıkıntılar

Savcı düşünün başsavcı kanunen amiridir bizim yetkili gibi de değil:) başsavcı görev dağılımını yapar şu dosya onun bu dosya onun bu görevi verdikten sonra savcı o dosyanın gereği neyse yerine getirir bunun için dışarda olması gerekir işi uzayabilir yani evet adliyede odası vardır ama dışarda her türlü işi olabilir başsavcı gelip odasında görmeyince savcıyı acil bir iş değilse sen odanda değilsin diye arayabilir mi?

Etrafınızdakilere Allah sabır versin, yalnız iyilere denk gelmişsiniz, bu kafayla üzerler sizi.

Savcı mavci biseyler demişsiniz birde kamuda mühendis olmasak yutturacaksiniz. O zaman konu açıp işgal etme

Etrafınızdakilere Allah sabır versin, yalnız iyilere denk gelmişsiniz, bu kafayla üzerler sizi.

Savcı mavci biseyler demişsiniz birde kamuda mühendis olmasak yutturacaksiniz. O zaman konu açıp işgal etme
Yahu ne iyisi allah aşkına iş yapmıyosam çok eminse yada huzuru bozuyosam haber vermiyorum bi senedir diye tutanak tutsun ki tutanak tutsa iş yaptığım tespit edilir iptal ettiririm şu an aday memurum bide mesela bişey diyemiyolar yapamıyolar yetkili açık aramaya çalışıyo açığımı kapatsın demiyorum sadece karışmasın ben hallederim zaten:) müdür de gaber vermediğimi biliyo bir yıldır şuanda kimse karışmıyo zaten şimdiki taktik iş vermek onada itiraz etmiyorum yapıyorum eğer adaletsiz iş dağıtırsa ona da itiraz ederim çünkü yetkili diye kafasına göre iş vermez adaletli olmak zorunda .

Yok o işler keşke öyle olsa, malesef kamuda kolay kolay kimseyle uğraşıp soruşturma falan açmazlar hele aday memursaniz memurlugunuzu yakmak istemezler. Ugrasmazlar birşey demezler ama gün gelir bir insana ihtiyaç duyduğunda kimse arkanızda olmaz. Dışlanır durursunuz böyle. Deneyimlerimizle burada bir kişi bile haklısınız demedi, madem özeleştiri yapmayacaktiniz neden konu açıyorsunuz?

Sizce o ihtiyaç duyulan kişiler çıkarları ters düşüncede yanınızda oluyo mu diğer arkadaşımla çok samimiydim mesela çıkarı için beni sattı kestim direk ilişkiyi iş yerinde kim dost olmuş ki zaten yıllardır çalışıyosunuz siz daha iyi bilirsiniz ben arkadaşlarımın dahi hakkını savunan bi insanım ama onlar sırf kötü olammak içinmesleklerini bile ezdiriyolar iki pohpohlanıcam yalandan saygı duyulacak diye kimsenin kuklası olamam şu an yetkiliyle konuşmak istesem konuşur ben uzak duruyorum kimsenin beni dışladığı yok bu arada

Nolur yorma kendini ya aynı sizin yazıdığonızı iki sayfa kadarda ben anlattım. Boşver lütfen. Allahtan mesai arkadaşlarına sabırlar dileyerek dağılalım.
Ahaha teşekkürler sayın amir sizde kutsanmış yetkilerinizle hayatınıza devam edebilirsiniz eminim dünyayı siz kurtaracaksınız

Ahaha teşekkürler sayın amir sizde kutsanmış yetkilerinizle hayatınıza devam edebilirsiniz eminim dünyayı siz kurtaracaksınız
Sizin kurtarmayacağınız belli. Özelde 1 saat çalıştırılmayacak insanlar devlete kapağı atınca kendilerini bir halt zannediyor

Kimin ego sahibi olduğu çalışma adabından insan ilişkilerinden uzak olduğu besbelli. Hem 2 yıllık memur hem daha adaylığı kalkmamış bir uyarı cezası ile işinden olabilir ama hava binbesyuz. Bir kaç yıla adam ederler dünya kaç bucak öğrenirsiniz devlet o kadar kontrolsüz değil sadece daha bilmiyorsunuz. Allah o isyerindekilere sabır versin bazı üyeleri gerçekten çevresinden dinlemek istiyorum

Sizin kurtarmayacağınız belli. Özelde 1 saat çalıştırılmayacak insanlar devlete kapağı atınca kendilerini bir halt zannediyor

11 yıllık memurum o kadar çok gördüm ki her defasında kaybeden bu arkadaş gibi olanlar oldu. Satır araları buram buram ego kokuyor ben muhattap değilim diyor sayfa sayfa hırsını anlatıyor iş begenmiyor daha adaylığını kaldıramamis 2 yıl gecmis

Ne kontrolü arkadaşım size öyle yetkisi yok diyrm bunu neden anlamak istemiyosunuz çalıştığım işin kurallarını bilmiyosunuz konuşuyosunuz benim açtığım konu bu değildi ki zaten siz yetkilinin yetkilerini tartışıyosunuz işimin mahiyeti bu diyrm anlamıyosunuz öyleyse neden bir senedir haber vermiyorum haber vericeksin dese bu zorunlu olsa ben napabilirim memur ılsam 8-5 çalışırım izinsi z habersiz hiçbişey yapamam demişim iş konusunda hesap sorar demişim egılu olsam bunlarıda demem 2 yılıkmış asıl siz küçümsüyosunuz 2 yılda çok şeyde öğrenilir 10 yılda hiçbirşeyfe öğrenilmeyebilir insanların bilgisini sadece çalışma süresine göre değerlendiremeSiniz daha yeniyim diye koyun gibi ne denilirse yapılır deyip dereyi geçine kadar ayıya dayı diyen tiplerden değilim bende okul okumuşum bu öesleği edinmişim ki devlet beni atamış ki torpilsiz bir şekilde kazanmışım benim babam vali olsa kimse 2 yıldır çalıştığıma bakmaz başında taşırdı değil mi bırakın bu koyun zihniyetini benim konuşmak istediğim şey işimin mahiyeti değil siz tutturmuşsunuz ywtkiliye haber vericen yahu yok öyle zorunluluk diyrm diğer illerde haber vermesede sıkıntı olmuyo diyolar diyrm öyle bişey yok kanunen öyle bir zorunluluk olsa kim bunu yapmaz ben yetkili benim açığımı kapatsın da demedim karışmasın kuyumu kazmasın gerekirse ben müdür sorduğunda açıklarım kadın beni kötülüyo müdüre diyrm bi insan neden bu çabaya girer umursama kardeşim bırak işte değil mi bu kendini ispat değil de ne torpilli olanlara kurum zararını bile çıkarmayan mükemmel insanlarla mı iyi geçiniym ben kim kime sabır vermeli acaba koyunlar yorum yapmasın bi zahmet ya

Hep olur boyleleri, çamuru sicramasin diye kimse muhattap olmaz, kimse sevmez

Hep olur boyleleri, çamuru sicramasin diye kimse muhattap olmaz, kimse sevmez
Arkadaşım iki yıl benim şahsıma olmadı genel müdürlük herkesinkini uzattı siz hangi kafayı yaşıyosunuz diğer arkadaşlarında tastik olmadı bilip bilmeden konuşmayın egolu olan sizsiniz karşınızda koyun istiyosunuz bilip bilmeden konuşuyosunuz

Yerinizde olsam beni niye kontrol ediyorlar diye sayfalarca yazı yazacağıma asaleti neden alamadım diye düşünürüm 1 yılın sonunda normal şartlarda verilir bekleniyorsa yanlış birsey var demektir 1 yıl bekleniyorsa artık uyku kaçıracak seviyeye gelmiştir bahsettiğiniz kadar basarili olsanız çoktan adaylığıniz kalkmış olmalıydı tecrubesizliginiz buradan belli

Tek söylediğiniz mühendisliğiniz + diplomanız
Birde bunun üzerine kamu değerleri eklemelisiniz kamuda başınıza neler gelebilir hangi sorunlar ile nasıl baş edilebilir hiç bir fikriniz yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…