İşyerindeki sıkıntılar

Siz onların ne düşündüğünü nerden biliyosunuz ayrıca bu nasıl bir egoistliktir onlar sizin hakkınızda kesin böyle düşünmüştür gibi hiç aynada kendinize baktınız mı mesela karşınızdakine narşist derken bile narşist olduğunuzu gösteriyosunuz:)

En iyisi kendi halinizle kalın sabredin

Al işte yetkili diğer kadın arkadaşla erkenden çıktı gitti işi erkek olana yükledi

Önceki mesajları okursanız kimin kimi eleştirdiğini anlarsınız önce kendimize baksak mesela

İnsanları eleştirmek ne kadar kolay ama kendiniz yapınca şey olmuş. Anlıyorum :)

Kurban olam kızlar uğraşmayın lütfen sinirlerinizi yıprattığınıza değmez. Kurumdakiler uğrassın. 13 sayfa olmuş müdüre şikayet etti de etti, anlamıyooo yok. Aslan kaplan o.
Diğer herkes haksız. Boşverin

Senin konun olabilir ben değer verdiğim insanların mesajına cevap yazıyorum. Iyy ne uslupsüz birisin yaa.
Git ayrı konu aç orda yaz o zaman muhattap değilsen bunu yaparsın yorumunu yazar gidersin hanımefendi önceki mesajlarınıza bakarsanız üslupsuzluğu görürsünüz siz demek ki bu üsluptan anlıyosunuz

Git ayrı konu aç orda yaz o zaman muhattap değilsen bunu yaparsın yorumunu yazar gidersin hanımefendi önceki mesajlarınıza bakarsanız üslupsuzluğu görürsünüz siz demek ki bu üsluptan anlıyosunuz

Sizi hiç ilgilendirmez. İstediğim yere yazarım. Mesajlarınızı gizledim. Artık yazıp yazıp kendi kendinize okursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…