Ahaha çok biliyosunuz ya il müdürlüğünün yetkisinde değil canım adaylık genel müdürlük herkes tayin istiyo diye 1 yıl olan süreyi iki yıla uzattı bu her ilde böyle ve aslaetini bekleyip eş durumu yapamayan bir çok arkadaşım var bu şahsi bişey değil hiç bişey bilmediğiniz burdan belli demek yıllarınız boşa gitmiş üzgünümYerinizde olsam beni niye kontrol ediyorlar diye sayfalarca yazı yazacağıma asaleti neden alamadım diye düşünürüm 1 yılın sonunda normal şartlarda verilir bekleniyorsa yanlış birsey var demektir 1 yıl bekleniyorsa artık uyku kaçıracak seviyeye gelmiştir bahsettiğiniz kadar basarili olsanız çoktan adaylığıniz kalkmış olmalıydı tecrubesizliginiz buradan belli
Ahaha çok biliyosunuz ya il müdürlüğünün yetkisinde değil canım adaylık genel müdürlük herkes tayin istiyo diye 1 yıl olan süreyi iki yıla uzattı bu her ilde böyle ve aslaetini bekleyip eş durumu yapamayan bir çok arkadaşım var bu şahsi bişey değil hiç bişey bilmediğiniz burdan belli demek yıllarınız boşa gitmiş üzgünüm
Evet soruşturma açılır evet görevlendirme verilir yahu kanun var nizam var bende dava açar hakkımı ararım elim armut toplamıyo siz haklarınızı bildiğinizden eminmisiniz ben soruşturma açılmasından korksam sizce böyle hareket eder miyim benim sıkımtım bu değil ki zaten bir iş arkadaşınız sizi müdüre kötülüyo olay bu siz boşverin benim işimi :)Tek söylediğiniz mühendisliğiniz + diplomanız
Birde bunun üzerine kamu değerleri eklemelisiniz kamuda başınıza neler gelebilir hangi sorunlar ile nasıl baş edilebilir hiç bir fikriniz yok.
İsyerindekiler bitmiş, burakilerle kavga etmeye gelmiş. Kavgadan ve gerginlikten beslenen tıpBen genel anlamda dedim ztn demekki her konuda at kosturabileceginiz bir kurum değil babanızın çiftliği hiç değil.
Ahaha zaten kural bu diyrm arkadaşım yoksa hüç böyle bişey yapılır mı kamuda düz memur olsam ne haddime gidicem haber vermicem allah allah ya:)Ben genel anlamda dedim ztn demekki her konuda at kosturabileceginiz bir kurum değil babanızın çiftliği hiç değil.
Aslanın kaplansinAhaha zaten kural bu diyrm arkadaşım yoksa hüç böyle bişey yapılır mı kamuda düz memur olsam ne haddime gidicem haber vermicem allah allah ya:)
İsyerindekiler bitmiş, burakilerle kavga etmeye gelmiş. Kavgadan ve gerginlikten beslenen tıpyazık kendisine
İsyerindekiler bitmiş, burakilerle kavga etmeye gelmiş. Kavgadan ve gerginlikten beslenen tıpyazık kendisi
Gayet sakinim siz neyi kabullenemediniz arkadaşlar anlatın dertleşelim ben onun için konu açtım zaten :)O kadar hirslanmis ki sayfalarca aynı şeyi yazıyor gr ilerleme yok. Ben elendim arkadaşlar siz devam edin
Ay çok gülüyorum şuan :))Gayet sakinim siz neyi kabullenemediniz arkadaşlar anlatın dertleşelim ben onun için konu açtım zaten :)
+1Yahu nasıl bir narsiste denk geldik böyle anlamadım. Allah amirlerinize ve çalışma arkadaşlarınıza sabır versin. Ayrıca çok sorunlu bir karakter olduğunuzu anladıkları için bence uğraşmaya değmez deyip tutanak mutanak uğraşmayalım demişler ve salıvermişler sizi. Fikir almak için başlık açıyorsunuz ve verilen her görüşe her şeye itiraz edip siz ne biliyorsunuz deyip tekrar üste çıkmaya çalışıyorsunuz. 12 sayfayı kanser olarak okudum. Hayırlı işler aslansınız kaplansınız
Arkadaşlar işimi bilmiyor onlar buna takılıyor işim bu diyrm hala kamuda bu olmaz vs yok 2 yıllıksın falan ben buna takılmam yani ben iş arkadaşının müdüre kötülemesinden bahsettim konu açtım işim bu arkadaşlar ister kabul edin ister etmeyin ben kimim ki benle uğraşmıcaklar yahu bir yazı ile herşey halledilir :)Yahu nasıl bir narsiste denk geldik böyle anlamadım. Allah amirlerinize ve çalışma arkadaşlarınıza sabır versin. Ayrıca çok sorunlu bir karakter olduğunuzu anladıkları için bence uğraşmaya değmez deyip tutanak mutanak uğraşmayalım demişler ve salıvermişler sizi. Fikir almak için başlık açıyorsunuz ve verilen her görüşe her şeye itiraz edip siz ne biliyorsunuz deyip tekrar üste çıkmaya çalışıyorsunuz. 12 sayfayı kanser olarak okudum. Hayırlı işler aslansınız kaplansınız
Yahu çok çalışınca herşey bilinilmiyo şekil a siz mesela daha asalet tasdikimi bile olmamasını şahsi algıladınız:)O kadar hirslanmis ki sayfalarca aynı şeyi yazıyor gr ilerleme yok. Ben elendim arkadaşlar siz devam edin
Sizin gibi huysuz bir insan olmadığım için etrafında dertlesecek arkadaşlarım var. SağolunGayet sakinim siz neyi kabullenemediniz arkadaşlar anlatın dertleşelim ben onun için konu açtım zaten :)
Hadi ya insanlar dertleşecek kimse olmadığı için mi buraya yazıyo neden burdasınız o zaman :)Sizin gibi huysuz bir insan olmadığım için etrafında dertlesecek arkadaşlarım var. Sağolun
Yaptıkları yanlışları anlamak ya da bilmediklerini öğrenmek için.Hadi ya insanlar dertleşecek kimse olmadığı için mi buraya yazıyo neden burdasınız o zaman :)
Yahu çok çalışınca herşey bilinilmiyo şekil a siz mesela daha asalet tasdikimi bile olmamasını şahsi algıladınız:)
İşimin mahiyetine boş yere takılmak yerine bir işyerinde iş arkadaşının müdüre kötülemesi ile ilgilenseydin başka konuşalara takılmasaydınız ne güzel konuşurduk:)Yaptıkları yanlışları anlamak ya da bilmediklerini öğrenmek için.Sizin gibi sabit fikirliler de açıyor ama keşke acmasalar boşuna vaktimizi alıyorlar.
Daha adaylığını kaldıramamış iki yıl geçmiş demişsiniz?11 yıllık memurum o kadar çok gördüm ki her defasında kaybeden bu arkadaş gibi olanlar oldu. Satır araları buram buram ego kokuyor ben muhattap değilim diyor sayfa sayfa hırsını anlatıyor iş begenmiyor daha adaylığını kaldıramamis 2 yıl gecmis
Bu arada yanlız değil “yalnız”Ben bunun sahsi olduğunu söylemedim yanliz tasdik olmamış olmasını söyledim aradaki farkı düşünün şimdi
Alıntı yapıp duruyorsunuz ama çoğunu okumadım, anlamayana vakit harcamak tarzım değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?