İşyerindeki sorun

jeehan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2017
2.452
1.792
133
Merhaba kızlar :işsiz:
Direkt konuya giriyorum. Sorunum isle ilgili. Önceden bı konu açmıştım işyerinde bı adam saçma sapan konuşmuştu. Burda tepkimi yanlış bulanlar olmuştu. Sonrasında düşününce hak verdim onlara da. O adam gelip özür diledi ben de özür diledim. Uzatmadik konuyu bitirdik. Kimseye de anlatmadım zaten. Eskisine göre daha dikkatli davrandım vs ama her davranışı gözüme batiyor. Ofise giriyor mesela iki dk iş soracaksa bunu aynı şeyi söyleyerek 10-15 dk duruyor sonra başlıyor muhabbet etmeye ( yanımdaki kız kısa cevaplar verip gitmesini bekliyor) İçeri giriyor bana diyor ki birgariporhanveli sana bir iş/bir görev veriyorum??!!?!? şunu bul tarzı konuşuyor. Bunu demeye yetkisi hakkı vs yok. Depoda çalışıyor düzgün bir dille dese itici gelmez ama bu şekilde konuşarak komik olduğunu sanıyor.

Geçen hafta patron bir iş verdi. Bu ara işler çok durgun olduğu için 2013ten bu yana satılan x ürününü alanların listesini çıkaracağız. Firma adı, adresi, numarası vs yazıp aranacak. Patron siz firmanın adını, adresini yazın depoya verin onlar numaralarını bulup arasın dedi. biz yine telefondan numara bulması zor olur diye numaraları da yazdık sadece araması depoya kaldı. Bu ara iş yok ama telefonlar susmuyor. Bu adam geldi dedi ki çıkardınız mı listeyi dedi biz de yoğunluk vardı hem de tek tek bakıyoruz diye uzun sürdü biter birazdan dedik. x bey depo arayacak dedi diye söyledik. itiraz etti yok biz niye arıyormuşuz o sizin işinizmiş. öyle iş mi olurmuş ben aramam, konuşmam dedi. ben de o zaman depoda başkası arar dedim başkası da aramaz dedi. biz de patron bu şekilde söyledi hem de çok işimiz var biz ararsak uzun sürer dedik. hala aynı şeyleri diyor. Depoda iş vs yok. Sahiden boş duruyorlar diye patron verin onlar yapsın dedi. Ama cirkef bir adam uğraşmak istemiyorum ama isimin üstüne de iş eklemek istemiyorum. Sizce ne yapmam gerekir. Sahiden tartışmak istemiyorum.

Düzgünce söylese yine kabul ederim bı kısmını kendim yaparım ama yok yapmam banane türünde konusmasina sinir oluyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
sen patronun ne dediyse onu yapacaksın, inanmıyorsanız x beye gidip birlikte soralım de eğer patronununzda oradaysa.
bizde vardı öyle bir tip bir de müdür olacak
gelip masamın önündeki koltuğa oturup saçma sapan anlamsız sorular sorardı.
hım hııhıhı deyip ya .... bey kusura bakmayın acil bir işim var onu hallediyorum deyip bilgisayara kafamı gömerdim.
sadece bana değil bütün kızlara böyleydi, sonra baktık ki patronda çok hoşlanmıyor üstü kapalı rahatsız olduğmuzu belli ettik. zaten patronda hoşlanmıyormuş laubali tavırlarından. ona da pazar sabahı mesajlar atıyormuş gereksiz gereksiz . (patronum kadındı)
işten çıkardı bizde konuştuktan sonra. bir de ne oldu bliyor musun adam ofisin camını taşlamış mobese kayıtlarından çıktı
baya psikopatmış yani patronum işe eşiyle gidip geldi bir süre neolur ne olmaz diye

sen patronun ne dediyse onu yapacaksın, inanmıyorsanız x beye gidip birlikte soralım de eğer patronununzda oradaysa.
bizde vardı öyle bir tip bir de müdür olacak
gelip masamın önündeki koltuğa oturup saçma sapan anlamsız sorular sorardı.
hım hııhıhı deyip ya .... bey kusura bakmayın acil bir işim var onu hallediyorum deyip bilgisayara kafamı gömerdim.
sadece bana değil bütün kızlara böyleydi, sonra baktık ki patronda çok hoşlanmıyor üstü kapalı rahatsız olduğmuzu belli ettik. zaten patronda hoşlanmıyormuş laubali tavırlarından. ona da pazar sabahı mesajlar atıyormuş gereksiz gereksiz . (patronum kadındı)
işten çıkardı bizde konuştuktan sonra. bir de ne oldu bliyor musun adam ofisin camını taşlamış mobese kayıtlarından çıktı
baya psikopatmış yani patronum işe eşiyle gidip geldi bir süre neolur ne olmaz diye

Tam psikopatmis. Bizim buradaki adam da geçen otobüste birini demirle dövmüş onu anlatıyordu. Bunu iyi bı şey olarak anlatıyor bir de ya

Tam psikopatmis. Bizim buradaki adam da geçen otobüste birini demirle dövmüş onu anlatıyordu. Bunu iyi bı şey olarak anlatıyor bir de ya
owww çok tehlikeli
bence yakın bulduğunuz birine önce danışın en azından onunda dikkatini çeker hareketleri tetikte olur birlikte patrona söylersiniz

sen hiç uzatma bence. listeyi al mail at, patronu da bilgiye ekle.

patron ne dediyse o uzatmaya gerek yok
kabul etmiyorsa x beye söylesin

şimdide gecen ay yazıcıda bir sorun vardı silik çırakıyordu (tamamen kartuşla ilgili kartuşu değiştirince olacak biliyorum) git servisini ara vs diyor. mümkün değil laftan anlamıyor. kartuşu değiştirildi sorun kalmadı bu sefer de yazıcıda başka sorun çıktı patrona söyledim servisini ara gelsinler dedi. bana gelmiş diyor ki geldin mi sözüme??? kafaya bak ya sinir oluyorum

biz ararsak uzun sürer falan demeyeceksin,adam ne derse desin , listeyi vereceksin itirazınızı gider söylersiniz diyeceksin. arayıp aramaması onun sorunu sen sana verilen vazifeyi yapmışsın. Patron sorarsa da listeyi kendisine verdiğini söylersin, muhattap olup başkası arasın, bizim işimiz çok vs diye açıklamaya girme

Direk patrona söyle o zaman.
Kendisi her konuda itiraz ediyor.
Benim söylediğim işleri yapmadığı gibi sizin verdiklerinizi de kabul etmiyor de.

Ne sinir adammış.

Hazırladım listeyi yarın öyle yapacağım muhtemelen ya başkan ya uğraştırma bizi diyecek iş yine bize kalacak. Açıkçası boş dahi olsam o aramaları yapmayacağım. Çünkü içeride bomboş oturup telefonda oynuyorlar yine de bı yığın isim varken bana kalıyor iş
biz ararsak uzun sürer falan demeyeceksin,adam ne derse desin , listeyi vereceksin itirazınızı gider söylersiniz diyeceksin. arayıp aramaması onun sorunu sen sana verilen vazifeyi yapmışsın. Patron sorarsa da listeyi kendisine verdiğini söylersin, muhattap olup başkası arasın, bizim işimiz çok vs diye açıklamaya girme

Direk patrona söyle o zaman.
Kendisi her konuda itiraz ediyor.
Benim söylediğim işleri yapmadığı gibi sizin verdiklerinizi de kabul etmiyor de.

Ne sinir adammış.

Şikayet eder gibi demek istemiyorum aslında

Hazırladım listeyi yarın öyle yapacağım muhtemelen ya başkan ya uğraştırma bizi diyecek iş yine bize kalacak. Açıkçası boş dahi olsam o aramaları yapmayacağım. Çünkü içeride bomboş oturup telefonda oynuyorlar yine de bı yığın isim varken bana kalıyor iş
Öbür konunuzu okudum şimdi bu adamdan özür dilemeniz hata olmuş. Bey li konuşup hiç muhattap olmamanız lazım, senin iyiniyetine karşı sana bir görev vereceğim diye rahat rahat konuşuyor sen onun yapmasi gereken bir iste bile kendini üzüp burda konu açıyorsun. Çok yumuşak yüzlü olma

Öbür konunuzu okudum şimdi bu adamdan özür dilemeniz hata olmuş. Bey li konuşup hiç muhattap olmamanız lazım, senin iyiniyetine karşı sana bir görev vereceğim diye rahat rahat konuşuyor sen onun yapmasi gereken bir iste bile kendini üzüp burda konu açıyorsun. Çok yumuşak yüzlü olma

Ya aslında yumuşak yüzlü değilim ama o yaptığım şeyde yanlış anlamış olabileceğini düşündüm uzatmadim tabi. Ama çok değişik birisi bence ya kendini ispat etmeye çabalıyor bence. İşi olmadığı halde patronun odasına geliyor dolaşıp dolaşıp iniyor aşağıya (odada ben de olduğum için biliyorum) ya da bizim olduğumuz bölüme geliyor bı dolaşıp gidiyor işi olmadığı ya da bir şey sormadigi halde. Küfürlü konuşuyor, durağa kadar onlar bırakıyor beni kadınlari vs görünce dur şunu da alalım tarzı konuşuyor.

Çok sinir bozucu bir adammış.
Listeyi masalarına bırakın bunlar aranacak patron bildirdi diyip çıkın işin içinden derdini size değil patrona anlatsın.

Çok sinir bozucu bir adammış.
Listeyi masalarına bırakın bunlar aranacak patron bildirdi diyip çıkın işin içinden derdini size değil patrona anlatsın.

Masa vs yok ki normal depo sadece. Ya aslında sahiden sorun değil ararız ama tavrı aşırı itici geldi. Yarın listeyi verip denilen gibi yapacağım ama eminim bı şekilde bize kalacak

Patrona gidip kendisi söyledi angarya işler vs diyordu, kızlar arasın hem daha iyi olur diye konuştu. kapı açık olduğu içi duydum ben de. patron kabul etmeyince ben de listeyi götürüp verdim anhjahdnj bir şey diyemedi

Back
X