sen patronun ne dediyse onu yapacaksın, inanmıyorsanız x beye gidip birlikte soralım de eğer patronununzda oradaysa.
bizde vardı öyle bir tip bir de müdür olacak
gelip masamın önündeki koltuğa oturup saçma sapan anlamsız sorular sorardı.
hım hııhıhı deyip ya .... bey kusura bakmayın acil bir işim var onu hallediyorum deyip bilgisayara kafamı gömerdim.
sadece bana değil bütün kızlara böyleydi, sonra baktık ki patronda çok hoşlanmıyor üstü kapalı rahatsız olduğmuzu belli ettik. zaten patronda hoşlanmıyormuş laubali tavırlarından. ona da pazar sabahı mesajlar atıyormuş gereksiz gereksiz . (patronum kadındı)
işten çıkardı bizde konuştuktan sonra. bir de ne oldu bliyor musun adam ofisin camını taşlamış mobese kayıtlarından çıktı
baya psikopatmış yani patronum işe eşiyle gidip geldi bir süre neolur ne olmaz diye
owww çok tehlikeliTam psikopatmis. Bizim buradaki adam da geçen otobüste birini demirle dövmüş onu anlatıyordu. Bunu iyi bı şey olarak anlatıyor bir de ya
sen hiç uzatma bence. listeyi al mail at, patronu da bilgiye ekle.
patron ne dediyse o uzatmaya gerek yok
kabul etmiyorsa x beye söylesin
biz ararsak uzun sürer falan demeyeceksin,adam ne derse desin , listeyi vereceksin itirazınızı gider söylersiniz diyeceksin. arayıp aramaması onun sorunu sen sana verilen vazifeyi yapmışsın. Patron sorarsa da listeyi kendisine verdiğini söylersin, muhattap olup başkası arasın, bizim işimiz çok vs diye açıklamaya girme
Direk patrona söyle o zaman.
Kendisi her konuda itiraz ediyor.
Benim söylediğim işleri yapmadığı gibi sizin verdiklerinizi de kabul etmiyor de.
Ne sinir adammış.
Öbür konunuzu okudum şimdi bu adamdan özür dilemeniz hata olmuş. Bey li konuşup hiç muhattap olmamanız lazım, senin iyiniyetine karşı sana bir görev vereceğim diye rahat rahat konuşuyor sen onun yapmasi gereken bir iste bile kendini üzüp burda konu açıyorsun. Çok yumuşak yüzlü olmaHazırladım listeyi yarın öyle yapacağım muhtemelen ya başkan ya uğraştırma bizi diyecek iş yine bize kalacak. Açıkçası boş dahi olsam o aramaları yapmayacağım. Çünkü içeride bomboş oturup telefonda oynuyorlar yine de bı yığın isim varken bana kalıyor iş
Öbür konunuzu okudum şimdi bu adamdan özür dilemeniz hata olmuş. Bey li konuşup hiç muhattap olmamanız lazım, senin iyiniyetine karşı sana bir görev vereceğim diye rahat rahat konuşuyor sen onun yapmasi gereken bir iste bile kendini üzüp burda konu açıyorsun. Çok yumuşak yüzlü olma
Siz listeyi gonderin ve aramazlarsa onlar patronunuza hesap versin hic munakasaya girmeyin
Çok sinir bozucu bir adammış.
Listeyi masalarına bırakın bunlar aranacak patron bildirdi diyip çıkın işin içinden derdini size değil patrona anlatsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?