bilmediği konuda bilmişlik taslamamasını yanlış olduğu zaman şeften ihtar alacağını söyleyebilrsin cnm . ve bunalıyorum bayramdan beri bu yüzden masaları ayırdım diyebilirsin2 buçuk senedir bir işyerinde çalışıyorum yaklaşık 9 aydır bir bayan başladı yanıma verildi
İşi gösteriyorum öğrensin istiyorum kötü niyetimde olmadı fakat bu yakınlarda çok bilmişlik yapması benim sinirimi bozmaya başladı
Bir işçi soru soruyor benden önce cevap veriyor,emin olmadığı bir konuda benimle iddaalaşıyor.bana işi senin sayende öğrendim diyor fakat sanki beni geçmeye çalışıyormuş gibi geliyor
Çok samimi oldum ayırmadım ama sanırım hata yaptım.normalde çok seviyorum çok yardımsever muhabbetimizde uyuyor ama iş konusunda bazı hareketleri rahatsız ediyor masalarımız bir çalışıyoruz
İş bölümü yapmak istiyorum çünkü sürekli yanında iş yaparken masayıda birleştirdiğime pişman oldum
Kamu yerinde çalışıyorum bayram tatilinden sonra işe başlayınca Nasıl yol izlemeliyim kırgınlık olmadan
İyide zaten kimse kimseye işi göstermiyor ben iyilik yaptım gösterdim ki kendiside söylüyor zaten benim ağzım yok gibi bana sorulan sorulara cevap vermesine katlanamıyorum normaldede bilmişlik taslıyor ve ben rahatsız oluyorumOda o iş yerinde calisiyor, dogal olarak oda isi ogrenmek ve bir yerlere gelmek isteyecektir. Is ortami rekabettir. O yuzden kolay gelsin.
İyide zaten kimse kimseye işi göstermiyor ben iyilik yaptım gösterdim ki kendiside söylüyor zaten benim ağzım yok gibi bana sorulan sorulara cevap vermesine katlanamıyorum normaldede bilmişlik taslıyor ve ben rahatsız oluyorum
Yok ben kimseden minnet beklemiyorum sadece çok iyi niyetliyim ilk önce kendim gibi sanıp samimi oluyorum sonra pişman oluyorumBunu ogrenme heyecani, is aski vs neden yaptigini bilemeyiz. Ama siz cok rahatsiz olduysaniz mesafe koyarsiniz araniza olur biter. Bunu mesele yapmaniza gerek yok. Sonradan sizi gecip gittiginde pisman olacaksaniz hic yardim etmeyin. Yani kimseden minnet beklemeyin.
Aynı şeyi 2 kere yaşadım.2 buçuk senedir bir işyerinde çalışıyorum yaklaşık 9 aydır bir bayan başladı yanıma verildi
İşi gösteriyorum öğrensin istiyorum kötü niyetimde olmadı fakat bu yakınlarda çok bilmişlik yapması benim sinirimi bozmaya başladı
Bir işçi soru soruyor benden önce cevap veriyor,emin olmadığı bir konuda benimle iddaalaşıyor.bana işi senin sayende öğrendim diyor fakat sanki beni geçmeye çalışıyormuş gibi geliyor
Çok samimi oldum ayırmadım ama sanırım hata yaptım.normalde çok seviyorum çok yardımsever muhabbetimizde uyuyor ama iş konusunda bazı hareketleri rahatsız ediyor masalarımız bir çalışıyoruz
İş bölümü yapmak istiyorum çünkü sürekli yanında iş yaparken masayıda birleştirdiğime pişman oldum
Kamu yerinde çalışıyorum bayram tatilinden sonra işe başlayınca Nasıl yol izlemeliyim kırgınlık olmadan
Ben işimi çok zor öğrendim o yüzden onunda aynı sıkıntıyı çekmesini istemedim ama sanırım hata yaptım şimdi ne yapıcam bilmiyorumYeter artık çekirgelik bitti yuvadan uç bakalım gibi bir espriyle masasını öteleyebilirsiniz.
İddialaşma, rekabete girme gibi şeyler yapmayın bence. Yanlış mı yapıyor, bırakın yapsın doğrusunı öğrenir nasılsa. İş ortamında çok can ciğer olmaya gerek yok havadan sudan muhabbet edesiniz varsa edersiniz, yoksa takın kulaklığınızı çalışın.
Açıkça söyleyin hanımefendi.Sorun neden böyle yaptığını?Açıklamasına göre karar verin.Ben iş hayatımda bana yardımcı olan herkese minnettar kaldım çünkü.Mantıklı bir açıklaması varsa veya bu yaptıkları sadece çocukluksa devam edin yardım etmeye.Sizin hakkınızda olumlu konuşsun hep.Çok güzel bir şey bu benceBen işimi çok zor öğrendim o yüzden onunda aynı sıkıntıyı çekmesini istemedim ama sanırım hata yaptım şimdi ne yapıcam bilmiyorum
2 buçuk senedir bir işyerinde çalışıyorum yaklaşık 9 aydır bir bayan başladı yanıma verildi
Evet benimde bu şekilde aynısını yaşıyorum ne yapıcam kiValla aynisi bende de var
Bana bişey soruluyo o atliyo
Telefon caliyo o atliyo
Benim bildiğim onun bilmedigi konularda ilgililere o bilgi vermeye calisiyo
Bi sus diyesim.geliyo da diyemiyorum
Yok kıskanmadım zaten kıskansam işi ortak yapmam ama herşeye atlaması da hoşuma gitmiyorİddialasmak konusu hoş degil ama "beni geçmeye çalışıyor" lafınızla kıskanma sezdim.
Olmayabilir fakat rahatsız oluyorsanız masaları ayırın artik.
Başarılı olmak istiyor olabilir.
Yok ben kimseden minnet beklemiyorum sadece çok iyi niyetliyim ilk önce kendim gibi sanıp samimi oluyorum sonra pişman oluyorum
Ben işi öğrenmesini istemesem zaten göstermezdim ama bu şekilde olacağını bilseydim göstermezdim
Müdürlerle çok samimi herkesle konuşuyor işçilerle muhabbet ediyor ben böyle şeyleri sevmiyorum
Masa başı çalışıyoruz masamız bir ve ister istemez konuşuluyor her işi birlikte yapmaktan sıkıldım bilmişlik taslamasından sıkıldım
Ben onu başka işyerinde çalışırken oradaki iş arkadaşından duymuştum kendini birşey sanıyor diye
İşe benden sonra girdiği halde benimle iddaalaşır hale geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?