Anlatamıyorum herhalde ben yapılması gereken işleri zaten veriyorum ona sorulan sorulara da o cevap veriyorBayan,bir şey demeyim diyorum da ilk cümleyi okudum, devam etmeden söyleyeceğimi söyleyim. Sizden 1 yil 9 ay sonra işe başlayan bayana işi ogrettiginiz için sizi kutlarim,saygi duyuyorum çünkü zamanimizda böyle şeyler kalmadi.herkes "kibirli".
Size tavsiyem lütfen, alttan almaya çalışın. o suçlu olsa bile sizde suclusunuz.Siz ona stajyer muamelesi yapmak istiyorsunuz.Sizden 1 yil 9 ay sonra işe basladi diye,hiçbir soruya cevap vermeyecek mi ?
İşi size o ogretseydi,size böyle yapsaydı, ne hissederdiniz ? Stajyerlik yaparken böyle şeyleri basimdakilerde hesap edip bana muamele yapıyorlardı, bir şeye cevap verince zorlarina gidiyordu,halbuki bende işi onlardan ogrenmistim,niçin işi ogrettikleri gibi alttan almıyorlar, almiyorsunuz ?
Şunuda söyleyeyim bende işi orda bir büyüğümden öğrendim hiç bir zaman bilmişlik taslamadım o ne derse oydu bana sorulursa cevap verdim iş verilince yaptım o kadar bu bayanın çok bilmiş olduğunu başkalarından da duydum önceki iş yerinde o san sonra giren özel hayatında da arkadaş olduğu birisine bana hanım diyeceksin diye havalara girmişBayan,bir şey demeyim diyorum da ilk cümleyi okudum, devam etmeden söyleyeceğimi söyleyim. Sizden 1 yil 9 ay sonra işe başlayan bayana işi ogrettiginiz için sizi kutlarim,saygi duyuyorum çünkü zamanimizda böyle şeyler kalmadi.herkes "kibirli".
Size tavsiyem lütfen, alttan almaya çalışın. o suçlu olsa bile sizde suclusunuz.Siz ona stajyer muamelesi yapmak istiyorsunuz.Sizden 1 yil 9 ay sonra işe basladi diye,hiçbir soruya cevap vermeyecek mi ?
İşi size o ogretseydi,size böyle yapsaydı, ne hissederdiniz ? Stajyerlik yaparken böyle şeyleri basimdakilerde hesap edip bana muamele yapıyorlardı, bir şeye cevap verince zorlarina gidiyordu,halbuki bende işi onlardan ogrenmistim,niçin işi ogrettikleri gibi alttan almıyorlar, almiyorsunuz ?
Şunuda söyleyeyim bende işi orda bir büyüğümden öğrendim hiç bir zaman bilmişlik taslamadım o ne derse oydu bana sorulursa cevap verdim iş verilince yaptım o kadar bu bayanın çok bilmiş olduğunu başkalarından da duydum önceki iş yerinde o san sonra giren özel hayatında da arkadaş olduğu birisine bana hanım diyeceksin diye havalara girmiş
Eğer şimdi mesafe mi ayarlayamazsam ileride sorun olucak ve ben bu bayanla tartışıcam gibi geliyor
İyide zaten kimse kimseye işi göstermiyor ben iyilik yaptım gösterdim ki kendiside söylüyor zaten benim ağzım yok gibi bana sorulan sorulara cevap vermesine katlanamıyorum normaldede bilmişlik taslıyor ve ben rahatsız oluyorum
Katılıyorum masalar bir olunca böyle olmaya başladı ayırsam masamı ayıp olmaz değil mi?her gün gördüğüm bir insana da küs olmak istemem mesafemi koruyamıyorum işte ne gelirse başıma samimi olmaktan geliyorAynı masada oldugunuz için sana gelen ise alıyordur. Masaları nasıl birlestirdiysen bence öyle ayrı direk. Artık işi öğrendin bence ayrı masalarda calismaya başlayabilir artık diyebilirsin. Ben dip dibe calisamazdim. Masalar ayrılınca daha rahat edersin.
Hayır ayıp olmaz. Güzelce söyle ayrı masaya geçmesini. Çekinme küsecek bir şey yok bunda. Küserse de kendi sorunu. Fazla taviz vermeyin . Bir laf vardır. İyi niyetinizi suistimal eden insana arada bir sert tarafınızı gösterin ki sizi saf kendini akıllı zannetmesin diye. Sizi rahatsız edecek şekilde davrandığı zaman uyarın.Katılıyorum masalar bir olunca böyle olmaya başladı ayırsam masamı ayıp olmaz değil mi?her gün gördüğüm bir insana da küs olmak istemem mesafemi koruyamıyorum işte ne gelirse başıma samimi olmaktan geliyor
Katılıyorum sanaHayır ayıp olmaz. Güzelce söyle ayrı masaya geçmesini. Çekinme küsecek bir şey yok bunda. Küserse de kendi sorunu. Fazla taviz vermeyin . Bir laf vardır. İyi niyetinizi suistimal eden insana arada bir sert tarafınızı gösterin ki sizi saf kendini akıllı zannetmesin diye. Sizi rahatsız edecek şekilde davrandığı zaman uyarın.
Nasıl ezer geçersin benim yerimde olsan ne yapardın biraz açar mısınÇayda dem,iş yerinde kıdem.
Ben biraz gaddarım bu konuda ezer geçerim
Ben işimi çok zor öğrendim o yüzden onunda aynı sıkıntıyı çekmesini istemedim ama sanırım hata yaptım şimdi ne yapıcam bilmiyorum
Çekiniceğim bir durum yokta masamı ayırıcam deyince bana ilk önce niye birleştirdin o Zaman derse ne diyeceğim onu bilmiyorumÇekinecek 1 durum göremiyorum masanı ordan kaldır kendi başıma çalışmak istiyorum sende artık kendin çalış nasılsa herşeyi öğrendin deyip masanı ordan kaldır
Yok yattı fakat ben konuşmayı bilemiyorum yani biriyle iyi oluyorum onun bir yanlışı olunca direkt mesafe koyuyorum yani şakayla karışık konuşamıyorum Nasıl cevap vereceğimi bilmiyorum sadece niye masayı ayırıyorsun deyinceE arkadaş demiş işte çekirgelik artık bitti, artık yuvadan iç diyerek espriyle masasını ayırın demiş. Başka bir arkadaş "bana sorulan sorulara sen cevap verme" de demiş. Kibarlaştırıp "Canım benim bana sorulan sorulara senin cevap verilip yorma kendini birtanem" diyebilirsiniz gülümseyerek. Her defasında kararlılıkla yaparsanız, 3 kere, 5 kere, 10 kereden sonra dayanamayıp yapmayı bırakır. Bundan sonra da bir şey öğretmezsiniz.
Başka bir sürü güzel öneri de gelmiş. Niye hala ne yapacağımı bilmiyorum diyorsunuz ki? Bu denilenler kafanıza yatmadı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?