- 21 Mayıs 2022
- 565
- 71
- 18
- Konu Sahibi Pembelii11
-
170 birsey yapmıyor mahkemeye basvurmami söylüyor orda çalıştığım zaman şikayet edersem cezai işlem uygulaniyormus şuan çalışmadığım için birsey yapmiyorlarönce parasını al sonra imzayı at alo 170 arayıp şikayetçi ol sigortasız çalıştırdığını ben yıkardım ortalığı, cimere falan
İmza niçin atmam lazım onu da anlamadımİmza fln atmayın kendi çıkarsın + sgksiz çalıştığınız için şikayet edin
Alacağım var. İmza niçin atıyorum orayi anlamadım kendisi çıkış verince imzamı gerekiyorEvet istifa dilekçesi yazdırmaları gerekiyor aksi halde cezası var çünkü. Alacağınız kaldı mı anlamadım tam o kısmı
Ne demek bir şey yapmıyor ?170 birsey yapmıyor mahkemeye basvurmami söylüyor orda çalıştığım zaman şikayet edersem cezai işlem uygulaniyormus şuan çalışmadığım için birsey yapmiyorlar
İmza niçin atmam lazım onu da anlamadım
istifa için herhangi bir hakkın yoktur diyeİmza niçin atmam lazım onu da anlamadım
Parami imza için geldiğinde vereceğim diyorİmza atmayın istifa etmeyin kendileri çıkarmis olsun
Evet işten kendim ayrıldım imzalarsam bir sorun olmaz mı yaniistifa için herhangi bir hakkın yoktur diye
tamam işte paranı al öyle imzala iyice oku.Evet işten kendim ayrıldım imzalarsam bir sorun olmaz mı yani
Şuan orda calismiyorsunuz o yüzden işlem yapamayız dediler mahkemeye başvurun dedilerNe demek bir şey yapmıyor ?
Bizim şirkete bal gibi yapmışlardı.
Vericeginden şüpheliyim kavga gürültü ile 2760 TL alabildim 6212 TL daha alacağım vartamam işte paranı al öyle imzala
taksit taksit mi veriyor ne işi bu böyle ?Vericeginden şüpheliyim kavga gürültü ile 2760 TL alabildim 6212 TL daha alacağım var
Evet tam vermesi lazım pislik yapiyor eksik eksik veriyor. Normal asgari ücretle başladığım bir markette şahsa ait böyle yapacağını tahmin edemezdim1taksit taksit mi veriyor ne işi bu böyle ?
şikayet et sonrasındaEvet tam vermesi lazım pislik yapiyor eksik eksik veriyor. Normal asgari ücretle başladığım bir markette şahsa ait böyle yapacağını tahmin edemezdim1
Mahkeme yolu ile şikayet edebilirmişim adliyeye giderekşikayet et sonrasında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?