İtici bi enerjim mi var ortamlarda sevilmiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
peki karşı tarafa niye aramadın, niye gelmedin diyor musunuz? mesela bir arkadaşım var severim gayet ama her konuşmamızda kendini daha çok konuştuğum arkadaşlarımla kıyaslıyor, ona değer vermediğimi ima ediyor. sürekli bişeylere bozuluyor. sırf bunlarla uğraşmamak için kaçıyorum ondan bıktım çünkü.

İstediğiniz kadar rahat davranın emin olun dışarıya yansıyordur bu hisleriniz bu da ister istemez insanları itiyor.
Ne güzel ama eşinizle birbirinizi bulmuşsunuz ona sevinin.

Onu zaten anlıyorsun tavirlardan. Ben canim balim konusmalarini pek sevmem, bazısınin yapisi odur. Muhabbetin gidişatından anlasiliyor zaten
Benim yapım oynamaya müsait değil, sırf kötü anlamda değil bu, insan idare etmek gibi meziyet bende pek zayıf. Hep bunlardan kaybediyorum. Az politik olmak hayat kurtarır.

Aynı şeyi bende yaşıyorum ama sebebini biliyorum dedikodu sevmem saçma sapan şeylere gülmem hoş sohbet gorunmem o yüzden de seçilmem işin ilginç tarafı benimle samimi olan insanlar şok geçirir acayip komik ağzı bozuk ve dedikodu seklimde tiye almadir ama bu seklimi görmeleri için samimi olmam lazım..biraz fazla hanım ve otoriter görünüyorum ama elimde değil ortama girdiğimde asla birine sen diye hitap edemem edilmesinden de hoşlanmam biri bana nasılsın der ben iyiyim siz nasılsınız derim orda kaybediyoruz işte☺️bu kadar ayrıntılı yazdım belki sizde boyleyseniz çok normal bence çok sıkıci gorunuyoruzdur😁

Aynı şeyi bende yaşıyorum ama sebebini biliyorum dedikodu sevmem saçma sapan şeylere gülmem hoş sohbet gorunmem o yüzden de seçilmem işin ilginç tarafı benimle samimi olan insanlar şok geçirir acayip komik ağzı bozuk ve dedikodu seklimde tiye almadir ama bu seklimi görmeleri için samimi olmam lazım..biraz fazla hanım ve otoriter görünüyorum ama elimde değil ortama girdiğimde asla birine sen diye hitap edemem edilmesinden de hoşlanmam biri bana nasılsın der ben iyiyim siz nasılsınız derim orda kaybediyoruz işte☺️bu kadar ayrıntılı yazdım belki sizde boyleyseniz çok normal bence çok sıkıci gorunuyoruzdur😁
Ayni ben😂 ben de severim sizli bizli muhabbeti. Zamanla sen derim o da belli samimiyet olusunca :)

Benim yapım oynamaya müsait değil, sırf kötü anlamda değil bu, insan idare etmek gibi meziyet bende pek zayıf. Hep bunlardan kaybediyorum. Az politik olmak hayat kurtarır.
Işte ben de yeni yeni öğreniyorum biraz politik olmayi, benim.annem harikadir bu konuda. Biraz onu örnek almaya çalışıyorum 😄

peki karşı tarafa niye aramadın, niye gelmedin diyor musunuz? mesela bir arkadaşım var severim gayet ama her konuşmamızda kendini daha çok konuştuğum arkadaşlarımla kıyaslıyor, ona değer vermediğimi ima ediyor. sürekli bişeylere bozuluyor. sırf bunlarla uğraşmamak için kaçıyorum ondan bıktım çünkü.
Hayır dediğim gibi bunu kendi içimde yaşıyorum dışarıdan beni görseniz buna takıldığımı anlamazdınız , anonim bir ortam diye içimi dökmek istedim çünkü beni neden çağırmadınız demek bana göre değil

Kızlar mesela ilk defa bi ortama girdiniz yanımdaki arkadaşlarım gayet sevilen ilgi gören en basitinden sohbet edilen tipler oluyor biz Avrupa gezisine gitmiştik bir otobüs insandan bi biz dışlandık ilk etapta konuşuyoruz ama o samimiyet kurulmadığı gibi dışlanan konuma geliyoruz bunu yaşayanlar anlar aslında dediklerinizin çoğu gibi ( kibirli , soğuk , dedikoducu ) değilim standart sohbet edilecek biriyim sohbetim ilgi çekmiyor desem diğerleri de günlük hayattan konuşuyor zaten hatta çoğu daha basit bile oluyor ben itici bi enerji diyorum buna elektrik gibi
Aynı şeyler geliyor başıma. Bende de var bir iticilik o yüzden çok iyi anlıyorum sizi. 😟😟😟

Benim de var cevremde kimse tarafından istenmeyen davetlere çağrılmayan biri. O kadar olumsuz ki dedikodu kazanı. Herkesin arkasından konuşuyor, herkes ona haksızlık yapmış, herkes onu incitmiş falan...

En son da ben incittim. Yeter artık dinlemek istemiyorum dedim.

Ben herkesten uzak duran ve hicbir davete katılmayan kisiyim son zamanlarda. Pandemi de bahanem oldu açıkçası.

Ne gerek var ki insanlara. Cidden kimle yakın olsanız kuyunuzu kazıyor. Eşinizle iyi olun gerisi fasa fiso

Merhaba herkese 35 yaşındayım 4 yıldır evliyim, ben yeni girdiğim ortamlarda elektrik alınamayan kimsenin merak etmediği , buluşmalarda çağırılmayan önemsenmeyen biriyim insanlara yılışık ya da soğuk davranmıyorum onları itecek ne yapıyorum bilmiyorum en kötüsü de eşim de aynı şeylere maruz kalıyor nerdeyse hiç arkadaşı yok buluşacağı , bir sorunumuz olduğunda birbirimize destek oluyoruz ama insan bir telefon bir ses istiyor biri evine çağırsın sosyalleşelim istiyor ben çağırıyorum insanları ama hep ben yapınca da anlamı kalmıyor bana bunu yaşatan herkese öfkeleniyorum ama rahatmış gibi görünüyorum çünkü duygusal ya da takıntılı olarak akılda kalmak istemiyorum fakat gerçekten bu sevgisizlik çok yorucu sizce sorun nerde
Her zaman tatlı dilli konuşun canim balim gibi helva gibi olsun agzinizdan çıkan her söz. Ama bunuda abartmadan yapın muhalif olmayın her konuya ters gelse bile güzelce ifade edin kendinizi. Bı de doğal olun samimi şekilde konuşun. Ben boylr yaparak baya hallettim

Evet bunu yaşayanlar anlar en iyi somut bir örnek yok çünkü tamamen yaydığımız enerji negatif diye düşünüyorum ben de 🤨
Ben sizi o kadar iyi anlıyorum ki inanın çünkü ben de bunları yaşıyorum. Sadece şunu diyebilirim. Artık artık herkes popülerlşk peşinde. Eğer popüler aranılan agzı iyi laf yapan canım cicim yaparsan zamanla sevilirsin. Ayrıca kadınlar emin ol artık giyim kuşam havalı olan çok bakımlı kişilerle arkadaş olarak seçiyor. Ben de standardımdır yani aslında hep yaşına göre çok gençsin çok güzel bir bayansın diyolar ama havalı ve dikkat çekici değilim sıradanım yani. Sende de bence bu vardır. Diğerlerinin dediği gibi yaş alınca da kimse kimseyle çıkarı olmadan yada onu çekici bulmadan vakit geçirmiyor. O havalı boncuk dağıtan çok çok seçici kendini bepenmiş kadınlara vakit harcamayı kestim. Sana görüşmek şstiyormus gibi yapsalar bile öyleysine yapıyorlardır alışkanlık gibi. Ne zaman ki kendim gibi daha sıradan görünen kişilere denk geldim öyle bir kaç arkadaşım oldu. Sen de biraz belki düşürebilirssn iyi arkadaşlar edinebilirsin

Millet işine geleni duymak istiyordur. Bende biraz öyleyim çok bir çevrem yoktur maalesef .öyle olur olmaz saçma sapan şeylere gülmem boş yada bilmediğim konulara da atlamam. Ondan pek raabet görmüyorumdur🙄Bir iki tane öyle arada kahve içtiğim sohbet ettiğim arkadaş var yeter boşa dememişler "az insan çok huzur" 😉

Hem burada da konuşacak dertleşecek arkadaşlar var dimi en azından adam seçmeyen, dışlamayan, yardımcı olan. illa tanımaya gerek yokki🤗

Merhaba herkese 35 yaşındayım 4 yıldır evliyim, ben yeni girdiğim ortamlarda elektrik alınamayan kimsenin merak etmediği , buluşmalarda çağırılmayan önemsenmeyen biriyim insanlara yılışık ya da soğuk davranmıyorum onları itecek ne yapıyorum bilmiyorum en kötüsü de eşim de aynı şeylere maruz kalıyor nerdeyse hiç arkadaşı yok buluşacağı , bir sorunumuz olduğunda birbirimize destek oluyoruz ama insan bir telefon bir ses istiyor biri evine çağırsın sosyalleşelim istiyor ben çağırıyorum insanları ama hep ben yapınca da anlamı kalmıyor bana bunu yaşatan herkese öfkeleniyorum ama rahatmış gibi görünüyorum çünkü duygusal ya da takıntılı olarak akılda kalmak istemiyorum fakat gerçekten bu sevgisizlik çok yorucu sizce sorun nerde
Acaba farkında olmadan kendinizi kasıyor musunuz böyle ortamlarda? Acaba fazla mı ciddiye alıyorsunuz her şeyi?
Bence biraz nabza göre şerbet vermek lazım.
Normalde dışarıdan ilk bakan benim soğuk nevale burnu havada olduğumu düşünüyor sonradan itiraf ederler bunu hep.
Ben arkadaşlarımla olan vaktimi sadece mutlu olmak keyifli an geçirmek için harcarım.
Dertlerimi anlatmam sırlarımı anlatmam şen şakrak muhabbet kahkahalar olur sadece.
Ondan dolayı benle ilgili çok şey bilmezler ama girdiğim her ortamda çevre edinirim.
Aman sırdaşım dostum olsun derdim olmaz.
Biri bana kızar küser umrumda olmaz güler geçerim çünkü o her zaman da sadece arkadaş kategorisindedir yaptığı hiçbir şey beni üzmez.
O çizdiğim sınır hep bana yardımcı olmuştur. O sınıra kadar vurdumduymaz, umursamaz ve kafa olurum.
Ondan dolayı eğlenceli bir arkadaş olurum ama kimseye dost olacak kadar güvenmem🤗

bunlara bırkac sey sebep olabılır
patavatsızlık yapıyor olabılırsınız elestırel tarzda konusan bırı olabılırsınız ya da fazla ıyı bırı olabılırsınız
ınsanların ıyılıgını cok dusenen ıncıtmekten cok cekınen sırf onlar mutlu olsun dıye cabalayan kısıler de ıtıcı bulunabılıyor
kendını nıye bu kadar sevdırmeye calısıyor bunda bır sorun mu var dıye dusunenlerı gordum cunku oyle kısılerı umursamıyor kırılır mı dıye dusunmuyor onemsemıyorlar en cok ezılen en cok hassas ınce dusunen kıısler olabılıyor
hem esınız hem sız ıkınızde bu muameleyle karsılasıyormussunuz
demek kı farkında olmadan yaptıgınız bırsey var
mesela nasıl bır konusma ortamından sonra kısıler sızden uzaklasıyor ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X