Hiç de abartmıyorsunuz. Kimse kimseye bu muameleyi yapamaz. Ne demek çeneni sıkıp kendini dövdürtme demek? Sizi istediği gibi dövebileceğini düşünüyor belli ki. Dövmediği için lütfettiğini düşünüyor belki de. Ben bu zihniyette biriyle asla yapamazdım. Velev ki yemek temizlik hiçbir şey yapmamış olun. Kimse mecbur değil bunları yapmaya. Ortak bir hayatı paylaştığımızda belli sorumlulukları üzerimize alır ve paylaşırız ama kimse mecbur değildir ve yapmayınca bu muameleyi hak etmez. En fazla sorumsuz bir insan denilir, sorumlulukları paylaşma üzerine konuşulur ve yine olmazsa bitirilir. Üstelik hastasınız. Bazıları da siz de sürekli hastayım diyip kullanıyorsunuz galiba minvalinde bir şeyler yazıp sizin de sorunlu olduğunuzu ima etmiş. Ola ki kullanıyorsunuz -ki bana öyle gelmedi, eziliyorsunuz gibi geldi- Evet hoş olmaz ama yine de kimse bu şekilde karşılık verme hakkına sahip değil. Ben bu hayatta bazı insanların kendilerine neleri reva gördüğüne gerçekten şaşırıyorum. Benden önce yorum yapan bir arkadaşım da bütün erkekler kadından bekler maalesef, yazmış. Sormak istiyorum beklentileri bizim hizmetçileri olmamız yönünde ise susup kabullenmemiz mi gerekiyor? Lütfen değer verin kendinize. Tüm bunları yaptıktan sonra bütün ev işini yapması da gözümde zerre değerli olmazdı. Zaten halihazırda onun da ev işine katılıyor olması lazım. Onun zihniyeti belli, suçunu ve zihniyetini örtbas etmek için sonrasında bu şekilde davranmış. Oysa suçu kabul edip gerçek bir özür dilemek gerek, tabi zor.