• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İtip Kalkmak fiziksel Şiddetmidir

Birincisi hakaret bosanma nedeni. Onur kirici sozler soylemek bosanma nedeni. Itip kakma fiziksel siddete giriyor. Ceneyi sıkma, sirtindan itme fiziksel siddet. Hasta oldugun halde senden is bekleme psikolojik siddet. Ki yapmak zorunda degilsin. Ev isleri kadinin gorevi diye birsey yok hukuk onunde. Ailenin reisi erkektir ibaresi cikti kanunlardan. Madem evini temiz bulmuyor kendi yapabilirdi. Yapabiliyormus da.
Tuttugu oruc bosuna gitti, bir suru de kul hakki yedi. Hadi desem ki oruc basina vurmus, tutuyorsa kendine tutuyor. Kalp kirip incitecekse tutmasin o zaman, acligi seni baglamaz.
Son olarak sorunlarinizi kendi aranizda cozun. Eger cozulemeyek dereceye gelirse aileleri o zaman cagirin. Zaten aileler cagirilinca da o is biter. Ancak su yaptigi ilk degilse bunun devami da gelir. Cunku o el bir kez kalkarsa bir daha inmiyor. Yapabiliyor cunku, yani el kaldirabiliyor. Lutfen bir daha yaparsa darp raporu al, direk polise git. Cunku tum fiziksel siddet goren kadinlar bu isin itip kakma ile basladigini soyle hep. Ben bu adamin duzelecegini de pek sanmiyorum. Hakaret de var siddet de.. saygisi da kalmamis. Saygi yoksa sevgi de yoktur. Zaten bir insanin gercek yuzu de kavga aninda ortaya cikar. Esin de iyi biri degil ayrica. Hastaliginda yaninda degilse iyi iken yaninda olani ne yapacaksin? Hasta iken sokaktaki herhangi biri bile onun yaptigini yapardi, hatra daha fazlasini. Sana yaptigi sadece eziyet. Sonradan yemek yapmasi onu affettirmez, iyi de yapmaz. Evlilik hastalikta saglikta diye baslar.

Önceki konularınızı bilemiyorum herkes hastalık hastası olduğunuza getirmiş konuyu. Ama siz de demişsiniz "ben senin karınım" hizmetçi değilsiniz. Hasta olmanıza gerek yok, canınız istemediği için de o gün evi temizlemeyebilirsiniz. Ve evet bu yaptığı şiddettir.

Ve son defa söylüyorum benim evliliğim hakkında yorum yapmak sizin haddiniz değil. Bu hakkı size tanımadım. Oturup burda zırvalamaya devam edin cevap vermeyeceğim. Çünkü kıymetli zamanımı sizin boş beyninize ayıramam
İnsanların sizin evliliğinizle ilgili yorum yapmasını istemiyorsanız burda eşinizi/evliliğinizi örnek göstermeyin o zaman.
Ayrıca bu forumda kimse, kimseye
''yorum yapma hakkı tanıma'' lüksüne sahip değil.
Yorumlar yapılır, başkası sizi alıntılar,
cevap verir, isterseniz siz de cevap verirsiniz veya görmezden gelirsiniz ya da emoji kullanarak duygunuzu ifade edersiniz,
işleyiş böyle burda.
Hakaret de söyleyecek sözü tükenenlerin başvurduğu bir yoldur, hatırlatırım.

Son düzenleme:
Cokmu nazlisiniz acaba,adamdan daha ne istiyorsunuz,itip kakma tasvip edilemez bir durum ama sizde surekli marazliymis gibi davranıp durmayin.eski mesajlarinizda cok tembelim hic is yapasim gelmiyor esim titiz ben tembel yazmssiniz.adamda bıkmış olmaliki oyle davranmis.

Son düzenleme:
Eşim beni itekleyecek ben durucam öyle mi? Valla tüm gücümle taarruza geçerim sonra da babamı çağırırdım. Babam da evden götürürdü beni.

İnsanların sizin evliliğinizle ilgili yorum yapmasını istemiyorsanız burda eşinizi/evliliğinizi örnek göstermeyin o zaman.
Ayrıca bu forumda kimse, kimseye
''yorum yapma hakkı tanıma'' lüksüne sahip değil.
Yorumlar yapılır, başkası sizi alıntılar,
cevap verir, isterseniz siz de cevap verirsiniz veya görmezden gelirsiniz ya da emoji kullanarak duygunuzu ifade edersiniz,
işleyiş böyle burda.
Hakaret de söyleyecek sözü tükenenlerin başvurduğu bir yoldur, hatırlatırım.
Ben eşim hakkında nasıl bir bilgi vermişim de o tür yorumları yapıyor. Kaldı ki ben bilgi verdim diye yorum yapma hakkını vermedim. Konu mu açtım? Yaptığı yorumların eşimle ve benimle ilgisi ne?sırf bel altı vurmak için senaryo uydurmuş. Hakkaniyetli bir insan olsanız ona göre yorum yapardınız. Benim söyleyecek sözüm neden kalmasın sayfalarca yazarm ama anlayana. Oturup saldıran değil.
Ben de arkadaşlarımı toplayıp bayana laf saydırılmasını sağlayabilirim en nihayetinde. Şaka gibi

Bu kadının diğer konusunda adamın anası kızın annesine kızınız evi temizlemiyor, iyi kadınlık yapmıyor diye şikayet edip kadını evden resmen atmıştı. Kadını kv ile altlı üstlü oturuyordu. Aile Arap kökenliydi ve kadına bildiğin hakaret üstüne hakaret etmişlerdi. Şimdi eski konularının üzerine bunu anlayamıyorum. Kadının gidip adamı zorla psikiyatriste götürmesi lazım. Ama insan olmayan ve suçunu algılayaman birini değiştirmek kolay değil.

Tencere+kapak=sizin evliliğiniz. O şiddet seviyor siz de her şeye rağmen bu adamı. Sanırım yaptıkları az geliyor. Daha fazlasını istiyorsunuz. Mesela tekme 🦵, Tokat 👋.

Back
X