İtiraf Edin Rahatlayın .....

ıtıraf edıyorum boyun1,54 bucuk ama ben hep 1,70 dıyorumkötükedihüso

Son düzenleme:
ıtıraf edıyorum kar yagarken seyretmeyı cok sevıyorum ama karla oynamayı hııc sevmıyorumfisfisfis

itiraf ediyorummmm
eski bölümümden ayrılmamın sebebi sadece derslerim değildi aşkımdan da uzak oluşumdu
haftada bir uçakla yanına gittiğim için, bu böyle olmayacak dedik
pööfs zaten gıcıktım ordaki görmemişlere.. hiiiçte pişman değilim -tatlicadiarzu-

itiraf ediyorum anneme arkadasıma gidiyorum diye sevgilimle saatlerce bulusuyodum

Bende itiraf edeyim arkadaşlar benim öyle bir anne varki televizyonda haber sunan spiker in kisa bir aradan sonra tekrar birlikte olcaz bizden ayrilmayin sözüne ayrilirsak ne yaparsin haa deyip kanali değiştirirken ağzi açik kalan spikere kapatlan şu ağzini diyen bi annem var ne yapalim arada idare ediyoruz bi keresinde de istanbulda otuyoduk o zaman yeni ev aldik mahallede yeniydik gelin arabasinin geldiğini gören annem bi an anlamadan arabanin önüne atladi ve zarf istedi zarftan 2 ytl çikincada allah bereket versin kisa günün kisa kari dedi ama ben köşedeki çoçuklara rezil oldummmm o sirada ben nerdeydim diye merak ederseniz yerin dibindeydim

itiraf ediyorum kaynanamı hiç sevmiyorum eşimin ailesini de sevmiyorum

ayrıca komşumun her yaptığını yapıyorum onu gıcık ediyorum ne alırsa alıyorum bu yüzden kendimden nefret ediyorum şakkıdı

ayrıca eşime seni seviyorum derken benimle ilgilen demek istiyorum
eşimin işten gelip salondaki kanapede uyurken bütün sinirlerim bozuluyor ona kalk yangın çıktı şuramda ağrı var diye uyandırıp korkutmak hoşuma gidiyorkaydirigubbakcemile2

evet itiraf ediyorum benim tedaviye ihtiyacım var

itiraf ediyorum sevgilimin ailesi bugün tanışmaya eve gelecekler ama içimde isteksizlik var nedenini bilmiyorummm

benimde 8 yıllık bir birlikteliyim var sevgilim cok iyi bir insan ve de mutluyuz ama su an nedir bu içimdeki dürtünün sebebi su an bir bara gidip cok hos bir cocukla tanısıp sevişmek istiyorum galiba cok agıır bir itiraf oldu

ne kadar umrunda degil gibi davransamda o hala cok ama cok umrumda....
itiraf ediyorum ben onu hala cok seviyorum...

itiraf ediyorum
sevgilimle her kavga da ayrılıyorum artık seninle konuşmak istemiyorum diyorum sonra ağlıyorum hayatı kendime zindan ediyorum msj atacağını biliyorum telefonu elimden düşürmüyorum msj attığında takmıyomuş gibi davranıyorum ama o msj atmasa ben atarım zaten çünkü onsuz yaşayamıyorum -tatlicadiarzu- a.s.

diğer itirafım üstte bahsettiğimi sevgilimle 2 yıl önce bi ara ayrıldık karışık nedenlerden dolayı ve onu unutmak için biriyle çıktım o benim gözümde dünyanın en ahmak erkeğiydi iğrençti herkese sevdiğim için çıkıyorum dedim ama onu hiç sevmedim nefret ettim ve 3 haftalık ilişkimizde ayrıldığım kişiye daha çok bağlandım :teytey:

bende itiraf ediyorum ben daha cok kucukken kedimi ev halkindan kiskandigim icin camdan asagi atmistim ve cooook pisman olmustummm ve halende pismanim ahhh minnosum ahhh

Aslında zayıf olmaktan memnun değilim balık etli olmak eski halime dönmek istiyorum fakat kilo alamıyorum sevgilimin tüm ısrarlarına rağmen kilo almak istemiyorum die inatlaşıyorum fakat kilo almak için elimden geleni yapıyorum aslında kendimi böyle beğenmiyorumm kadının kalçalısı yemeğin salçalısı demişler bende kalça kalmadı ağlamak istiyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…