itiraf ediyorum eşim beni aldattı onunla boşanmanın eşiğinden döndüm fakat şimdi kayınvalidem bizi ayırmaya çalışıyor şu an eşimle görüşmüyoruz nolucak benim bu halim yaaaaa
itiraf ediyorum.............................bazen eşime ortalığı toplamaya çıkıyorum deyip kkyı açıyorum, ama biliyor pc başına geldiğimi.................
evlenene kadar tek başıma eve çıkmak istiyorum ailemle yaşamak istemiyorum. 4 sene oku dön memlekete. ailem baskıcı değildir ama ben yinede bunalıyorum.
itiraf ediyorum sakız çiğneme sesinden nefret ediyorum. çiğneyen insanı tokatlayasım geliyor. otobüs, minibüs gibi yerlerde direk mp3 ümü takıyorum duymayayım diye hatta sesini duymasam da çiğnemesini görsem yine sinir oluyorum. kötükedihüso
İtiraf ediyorum eski erkek arkadaşıma çoook yalan söledim,çok fazla dolap çevirmiştim,neler neler yapmadım ki :))))) Bi de tlf konuşmaktan çok sıkılırdım,ben daha bişi yemedim yemeğimi yiyip gelim derdim gider dizi izlerdim 2 saat gelmezdim :))) sora dizi bitince gelirdim arardım nie bu kadar sürdü derdi o zman da mutfağı topladım,bulaşık yıkadım ancak derdim ama aslında ben onun işi varken yemeğimi yer aradan çıkarırdım :)
itiraf ediyorum yıllardır babamın karşısına geçip ona karşı biriktirdiğim öfkemi haykırmak istiyordum .kırmaktan korkuyordum .nihayet bunu başardım sırtımda taşıdığım tonlarca yük gitti hayat çok güzelkuşları çiçekleri doğayı hayatı çok seviyorum.oh be.
itiraf ediyorum burda daha dün arkadaşların sorunlarına belki bir parça faydam olur die cümleler kurarken bugün şuan bu cümleleri ağlarken kurabileceğimi düşünmemiştim yani dün bugün bu kadar mutsuz olabileceğimi aklıma hiç getirmemiştim hatta susup dert ortağım olan ablama bile doğru kelimeleri bulamayıp içimi dökemeyeceğimi düşünmemiştim