İtiraf Edin Rahatlayın .....

itiraf ediyorum ikimizde birbirimizi sevmeyerek nişanlandıkk çün o ilk aşkından bende ilk aşkımdan ayrılalı iki ay olmuştu ama şimmdii birbirimizi görmeden duramıyoruzz çok seviyorumm o da beni aama geçmişde unutulmuyor onunda aklına geliyor biliyorum benimde aklıma çok kez geliyo ama o bilmiyorr:)

:)
hadi bende itiraf edeyim
ilkokuldayken devamlı bitlenen sarışın ve saçları seyrek olan kız arkadaşımın başından bitleri alıp kendi başıma koymamın ve beslensinler diye yağlı ellerimi kafama sürmemin nedeni serpilip büyüyünce çok güzel patlamalarıydı anneciğim küplere bindiriyordum seni biliyorum ama dayanamıyordum affet beni yer elmam:1hug::1hug:
(biliyorum iğrencim)sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

itiraf ediyorum ben aşk hayatımda sadece ERENİ unutamadım hala kokusu burnumda ve hala anlımı öpmesi gözümde tütüyor ve aradan 2yıl gecmesine ragmen hala herşeyi saklı ve telefonu ezberimde ....galiba SEVİYORUM ONU HALANNNNNNNN....:a015::a015::bbo:

itiraf ediyorum annemin çalışmasını istemiyorum
yeter ya yalnız başıma kaldım evde :dilcikar::

itiraf ediyorum...
orta okulda hocamız bizi evde çocuğunu bakmaya göndermişti dolaptaki sosisleri ben yemiştim.laelaelaelaelaejeyyar napıım be acıkmıştım :icecream:

itiraf ediyorum yurtta kalırken yakın bir arkadaşım duş alırken öbür duşun musluğuna çıkıp başından aşağı reçelli su dökmüştüm. :tomato: zavallı kız da can havliyle perdeyi açıp herkese su tutmuştu ben yan duşta saklandığım için tek ıslanmayan şahıs olarak çıktım :icecream: tabi dışarı çıkmamla diğer kızlar paralamak için peşimden az koşmadı yanii:sm_cool:

itiraf ediyorum ilk okuldayken oturduğumuz evin bahçesindeki bütün erikleri ve şeftalileri sınıfatki çocuklara kopartırmıştım.

bıtane daha ıtırafım var edımde kurtılım ITIRAT EDIYORUM lısede gıcık oldum bı kızın tenefuste merdıvenden ıncenı bıldım ıcın yerle deterjan dokmustum zavalı kız merdıvenden kayarak bacanı kırmıstı ohhh ıyı oldu oda okula gelıp ılk gunden hava yapmasaydı kardesım favorı kıız olucakmıs hahahah onun yuzunden mudur den hem azar hemde uzaklastırma almıstım amama yıne aklıllanmadım ve kzıız tuvalette etenı katlarken ykaladım ve suyun altında bı gusel dofdum katlamasın okulun kuralı var sankı ben uyuyordumda hahhaha

iştee ben geldim size bir itirafta yine bulunayım 7 gün sonra düğünüm var ve ben kendi iç dünyamla yanlız kaldığımda herşey boş geliyor hiç sevinemiyorum sanki pişman olucam hiç mutlu olamıcam gibi hissediyorum bu duygu benim neşeli olmamı engelliyorsenağlama neyse hoşçakalın

mutluluktan sıkılırsam bi anda efkarlanıyorum acı cekmek zevkli oluo:)

:asigim: erdinç seni unutamıyorum,senı unutmak için kiminle çıktıysam hepp aklımdasın senı görunce yürüyemıyorum çünkü dizlerım çözülüyor:çok üzgünüm::asigim:

itiraf ediyorum yazlıkta benım kopyam gbı gezen kızdan gıcık alıyorum:dilcikar: yeterrrr gözü sürekli üstümdeeee artık kendıme özel bikini,havu,terlık yaptırıcam sacımıda kırmızıya boyamayı düşünüyorum bakalım onuda yapıcakmılülülülülülüsositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…