İtiraf Edin Rahatlayın .....

itiraf ediyorum aşkımı çok ama çok özlüyorum o başka şehirde ben başka :a015:
itiraf ediyorum..ondan ayrı kalmaya artık dayanamıyorum

itiraf ediyorum
bu askerlik beni bunalıma soktu
biteceğide yok sıkıldımm
kendimi anneannem gibi hissediyorum

4,5 gündür suratın asık keyfin yok neden diye soruyorlar yok bişey farkında değilim diyorum ama farkındayım var bi şey bir değil çok şey var...senağlama

kütahya gülüm uzun be gülümn anlatırım müsait zamanda geçer bebm bi kaç güne aslında ma ben fazla taktım,anlatırım müsait bi zamanda aşkım sağol...

İtiraf ediyorum....

Nişanlımın zırt pırt cocukluk arkadasına gitmesine sinir oluyorum..benden daha cok onu görüo belli etmiyorum ama içim içimi yiyio:)) ama 2,5ay sonra eve kitlicem onu:=)

bende itiraf etmek istiyorum sevgilim askere gidicek iiim gibi davranıyorum o üzülmesin diye ama çok üzzülüyorum korkuyorum dua edin bütün askerler için ne olurrr

itiraf ediyorum CANım askere gitti üzülmüyorum hatta seviniyorum bitcek kurtulcaz dedim ama üzülüyorum,
ağlamayacam diye söz verdim ağlamamak için kendimi zor tutuyorum kendimi,
demin annesiyle konuştum aradı sesin kötü güzel kızım diyo ya çok özledim daha 3 gün oldu,
Allahın CANımı bana bağışla sağ sağlim dönsün askerden,
herkesin canını bağışla sevdiklerine...

itiraf edıorm 50msj atmıs olmam gerek bu sıtede bol bol sacma sapan seyler yazıorm bu ara benı bu duruma dusurenler utansın:dance:

ıtıraf edıyorum cevızlı baklavayı hıc sevmıyorum ama onume getırılınce hepsını yıyorum:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…