acıp konuma bakmak birileri birşeyler yazmış mı acaba diye huy oldu meğer ne kadar çok desteğe ihtiyacım varmış....
bu zamana kadar hep içimde yaşamıştım duygularımı kimselere anlatmadan..
çok iyi anlıyorum hemde çok kkk
Bir laf vardir ya canimin ici el elin esegini türkü söyleye söyleye :))))))
bu cvbımı görüpte kızmış olabilirsiniz insan neler yaşıyor nelerden medet umuyor bir bilseniz .. şurada yapılan iyi kötü tüm yorumlar ne kadar kıymetli....
ben böyle takipleri bıraktım hiç umursamıyorum sadece artık hiç gücüm yok ne olacaksa çabuk olsun ........
sana da hafiyeliğinde başarılar diliyorum cnm umarım canını sıkacak tek bir şey bulmazsın
bende çok yoruldum 1 sene geçti ama bu defa aptal yerine konmak istemiyorum kıskandıgımdnan degil öfkemden bu yaptıklarım gerçekten düzelmediyse istemem artık onu
isteme zaten tatlım düzelmediğini anladığın an bırak çünkü bu acıyla yaşanmaz ben yaşayamıyorummmmm
bazen telefonda ağlıyor belkide sadece çocuğunu özlüyor hiç bişey bilmiyorum hayırlısı olsun ama ben baya bir toparladım
çocuğu daha çok küçükken boşanan insanlar var mı?bebeğin psikolojisi için neler yapmak gerekir acaba
inan ben çok sabrettim sırf kızım için yıllardır sevdiğim tanıdığım adam yok ki karşımda ...
ben herzaman hatalar insanlar için herkes yapabilir diyen biriyim...
ama gelin görün ki çok incindim bu süreçte sadece kendimi topluyorum yavrumla ilgileniyorum..
zaman ne gösterir belli olmaz ben evimdeyim evet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?