itiraf ediyorum,ben aldatıldım..

acıp konuma bakmak birileri birşeyler yazmış mı acaba diye huy oldu meğer ne kadar çok desteğe ihtiyacım varmış....
bu zamana kadar hep içimde yaşamıştım duygularımı kimselere anlatmadan..

hergün arıyor ben aramıyorum bebeği soruyor kısaca bana da sen nasılsın neler yapıyorsun diyor... kısa kısa konusuyoruz ..

yorumlarınıza ihtiyacım var arkadaşlar

boşanalım dedim sende herşey bitmiş belli dedim hatta dava açmayı düşündüm hala da düşünüyorum ... yaşananlar yüzünden kendimizi yitirdik bi kendimize gelelim diyor... belkide artık hemen herşey sonuçlansın istiyorum devam edeceği yok ya bitecekse de hemen bitsin ... ((

bu cvbımı görüpte kızmış olabilirsiniz insan neler yaşıyor nelerden medet umuyor bir bilseniz .. şurada yapılan iyi kötü tüm yorumlar ne kadar kıymetli....

ewet yorumlar benide etkiliyor offfffff şimdi eşimin yanına gidecegim söylemeden arada bunu yapıyorum pat diye çıkıyorum karşısına kullandıgı telefonu artık esirgemiyor dökümanınada bakmama birşey demiyor ama ya başka telefonu varsa yaa günahınımı alıyorum acaba :) napım güven kalmadı geçen pat diye gittim şaşaırdı ama hiçbir anormalliğe rastlamadım birazdan çıkacam yine haberi yok yanına gidecegimden :)

ben böyle takipleri bıraktım hiç umursamıyorum sadece artık hiç gücüm yok ne olacaksa çabuk olsun ........

sana da hafiyeliğinde başarılar diliyorum cnm umarım canını sıkacak tek bir şey bulmazsın

bende çok yoruldum 1 sene geçti ama bu defa aptal yerine konmak istemiyorum kıskandıgımdnan degil öfkemden bu yaptıklarım gerçekten düzelmediyse istemem artık onu

bende çok yoruldum 1 sene geçti ama bu defa aptal yerine konmak istemiyorum kıskandıgımdnan degil öfkemden bu yaptıklarım gerçekten düzelmediyse istemem artık onu

isteme zaten tatlım düzelmediğini anladığın an bırak çünkü bu acıyla yaşanmaz ben yaşayamıyorummmmm

bazen telefonda ağlıyor belkide sadece çocuğunu özlüyor hiç bişey bilmiyorum hayırlısı olsun ama ben baya bir toparladım

toparladıgına çok sevindim canım inşallah dahada iyi olursun birde ben toparlana bilsem

çocuğu daha çok küçükken boşanan insanlar var mı?bebeğin psikolojisi için neler yapmak gerekir acaba

Arkadaşımm bence eşin bu kadar pişmansa bir kez daha denesen ( biliyorum bana kızacaklar ama kk da bayanlarrr bebeğiniz belki evinize huzur mutluluk getirir belki eskisinden güzel günler bekliyodur sizi bak arayıp ağlıyomuşş bazen kadınları görünce erkeklerde hata aramayı unutuyorum belki biranlık hata yaptı vazgeçmeye çalıştı ne bilim iyi taraflarından düşünmeye çalışıyorum
Şimdi nerdesin evindemisin ?

inan ben çok sabrettim sırf kızım için yıllardır sevdiğim tanıdığım adam yok ki karşımda ...
ben herzaman hatalar insanlar için herkes yapabilir diyen biriyim...
ama gelin görün ki çok incindim bu süreçte sadece kendimi topluyorum yavrumla ilgileniyorum..
zaman ne gösterir belli olmaz ben evimdeyim evet

Normalde inanılmaz hassas ve vicdanlı biriyimdir ama söz konusu aldatma muhabbeti olunca ben ben olmaktan çıkıyorum. yuva kurmak zor yıkmak çok kolaydır ama eğer ki sen halinden memnunsan kocana vereceğin en büyük ders bu olsun. sonuçta takip ediyordum konunu sen hamileyken en hassas döneminde vurdu seni. bunun bedelini ödemeden hayatına devam etmesine izin verme. affetsen bile bu hemen olmamalı. keşke insan affedince unutabilse de... hakkında hayırlısı olsun. en azından burnunu sürt. çok zorla. kesin kararlı olduğunu görsün seni kazanmak için mücadeleler etsin. durumuna göre değerlendir.

düzelirmi bilmem elbette mucizeler de vardır hayatta.. şu an sadece kendim ve yavrumla meşgulum bazen aklıma gelse de atıyorum bir kenara düşüncelerimi .... çok zor günler geçirdim çok.. artık gözümden yaş akınca kendime gıcık oluyorum..çünkü ben zayıf bir insan değildim çok zayıf bir anıma denk geldi...
ama kavgalar pek olmadı hakaretlerde bulunmadım belki çok daraldığımda olmuştur birkaç... Allahım hakkımızda hayırlısını versin sadece

Kendini toparlaman cok iyi . Daha saglikli kararlar vermen icin . Bi ornek verecegim esimin en yakin ark. Evli 2 cocuk babasi maddi durumlari iyi sakin mutaassip bi aile. Ancak adam son bir yildir karisini aldatiyormus . imam nikahi yapip birde Ev tutmus kadina. Olay duyuldugunda cok tartismar vs Oldu. Tabii esinin neler yasadigini tahmin edeniliyorum. Ayrilmadilar bir yildir duzeltmeye calistilar . Kadincagiz giyiminden tutta bambaska biri oldu kocasini elde tutabilmek icin .. Sonuc ayriliyorlar .. Acaba kadin en basta ayrilsaydi adam kiymetini daha mi iyi anlardi? Yada kadin adama sans vermeseydi kendini suclarmiydi keske bi sans verseydim diye.. Zor isler . Ama ben olsam ipler koptuysa ayrilmayi secerdim.. Olmayinca olmuyor cunku..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…