itiraf ediyorum,ben aldatıldım..

Eşiniz vicdan yoksunu bir adam.

Bir bebek esinizi yola getirmeyi başaramamışsa, kendi parçasına bakıp da yüreği sızlamamışsa eğer, cok pardon ama bas tekmeyi defolsun gitsin.

Erkek severse ölümüne pesinden gider. Sizinki de o durum.

bırak derim... başkasını sana ve çocuğuna tercih eden biri var karşında. hayır gelmez, evliliğiniz devam etse bile sürekli acaba başkası var mı diye içiniz içinizi yiyecek hep...

çocuğu daha çok küçükken boşanan insanlar var mı?bebeğin psikolojisi için neler yapmak gerekir acaba

canım boşanmamak tabi ki çocuk için en güzel şey, huzurlu bir ortamda büyüme şansı varsa...
çünkü ne kadar küçükte olsalar öyle şeyler söylüyorlar ki, hangi şartlar altında boşanırsan boşan, vicdanın sızlıyor, sinirlerin bozuluyor.
ama tekrar söylüyorum huzurlu bir ortamda büyüyebilecekse...
yoksa sinirleri bozulmuş sağlıksız bir anne ve ilgisiz bir baba çok daha kötü sonuçlar ortaya çıkarabilir.

öncelikle boşanmada çocuğun kendini yeniden güvende hissetmesi gerekiyor.
hayatında mümkün olan minimum değişiklik ve babayla düzenli görüşme çocuğun kendini güvende hissetmesini sağlıyormuş.
başka bir çok şey de var ama dilerim bunları öğrenmeye ihtiyaç duymazsınız.
hakkınızda hayırlısı olsun...

babayla düzenli görüşme çok mümkün değil çünkü babayla asla aynı şehirde olamayız memleketler falan hep farklı

bırak derim... başkasını sana ve çocuğuna tercih eden biri var karşında. hayır gelmez, evliliğiniz devam etse bile sürekli acaba başkası var mı diye içiniz içinizi yiyecek hep...

okadar haklısınız ki ne diyelim.... bende böyle düşünüyorum zaten ama önce iyice toparlanmak istiyorum..
inanın gözlerimdeki yaşlar bile yeni kuruyor

En iyi kararı vericek olan sensinn arkadaşımm bizde arkanda destek olarak durabilirizzz gönlüm herzamanki söylediğim gibi düzelmesinden yana tabiki eşin düzelirsee yoksa hiç bir anlamı yok düzelmesinin beraber olmanızınn karşına al anlat konuş açık açık ailenin arkanda olduğunu son şansı olduğunu birdaha böyle bi şeyin affedilir olmadığını çocuk için şans verdiğinii kafasına girsinn ki bir daha böyle bişey olmasın mutlu mesut yaşayıp gidinn

benim eşim pişman oldu (inşallah yanılmıyorumdur) inşallah senin eşinde pişman olur ve sana ve çocuguna hak ettiğiniz degeri veriri canım yaa dualarım hep böyle mutsuz çiftlere insanın eşiyle huzuru yoksa hiçbirşeydede huzur bulamıyor inşallah huzuru rabbim bizlere sabrımızın karşığında verecektir diye umuyorum ..

inşallah hakkımızda hayırlısı neyse o olsun... dilerim Allahımdan kimse böyle acılar yaşamasın

EWET aldatıldıgını duymak ölüm haberi almakla eşdegermiş bunu duydunmu ewet ölünün ardından 40 gün sonra ateş sönmeye başlarmış ama bu öyle birşey degil kor kor yakıyor adamı düşündükçe rabbim yaşatmasın yaşayanlarada bizede sabırlar versin aydınlıga çıkartsın

niyeyse aldatilma süreci genellikle hep kadinin hamilelik veyahut lohusalik sürecinde meydana geliyor. aile olmak baba olmak sorumluluk herkesin harci degil demek ki.

burda okuduklarımdan sonra bende sizin gibi düşünüyorum hamilelik lohusalık hep bu dönemlerde....
inanın ben büyük konusmayı sevmem ama tekrar çocuk sahibi olabilmem için mucizeler lazım sanırım

gerçekten de çok acı için için kan ağlıyor yüreğin bir türlü dindiremiyorsun o acıyı sanki hergün tazeleniyor((((

hayatta en acı veren şey umutmuş içinizde herhangibir şeyey dair minicik de olsa bir umut kalmış olması ne kadar da çok can yakıyor

sürekli kayınvalidemlerle irtibat içindeyiz kızım yavrum evladım bende onları çok sever sayarım... ne olacak bu durumlar böyle Allahım bana güç ver, arkadaslar dua edin lütfen (((

sürekli kayınvalidemlerle irtibat içindeyiz kızım yavrum evladım bende onları çok sever sayarım... ne olacak bu durumlar böyle Allahım bana güç ver, arkadaslar dua edin lütfen (((

canım benim inşalalh herşey en kısa zamanda düzelir eşin kıymetinizi anlar aklıma geldikçe dua ediyorum evimize ailemize sevgi huzur ver yarabbim diye senin gibi arkadaşlarımada dua ediyorum rabbim ellerimizi boşa çavirmesin inşallah küçük sabırda büyük keremet varmış inşallah karanlıgımızın sonu aydınlık olacak canım inşalllah

ailesi beni kızları gibi seviyor bu süreç bu şekilde nasıl işleyecek boşanmak boşanmamak ...
kendimi toparlamaya çalışıyorum derken biri bişey söylüyor biri göz yaşı döküyor.. biz boşanırsak çok kişi üzülecek...
kendimi toparlamam lazım acilen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…