evet itiraf ediyorum ben aldatıldım ....
doğuma az bir süre kala eşim mutsuz olduğunu ve boşanmak istediğini söyledi. çok mücadele verdim 1 senedir
çünkü ben eşimi çok seviyorummmm neler yaşandı bir kaç defa bıraktı gitti ama geri döndü insanın evladı da olunca daha bir zor oluyor ayrılmak .. bağrıma taş basarım diyemiyorsun. eşimin bir kadınla ilişkisi olduğunu da biliyorum kadın evli .. eşime kalırsa bizde iletişim problemi vardı başka başka problemler ama bence her evde olandan çok daha azdı herşey.. benim eşimin ailesiyle ya da başka türlü problemlerim olmadı hiç maddi manevi açıdan... şimdi ne yapmalıyım bilmiyor dışarda uzaklarda bir iş buldu ve gidiyor aklımda hep aynı soru ne olacak ben şimdi ne yapacağım ama şöyle bir karar aldım bırakacağım gitsin istiyorsa ama kararı o alsın o ne istiyorsa o olsun. çünkü ben ne istediğimi biliyorum ben yuvam yıkılmasın yavrum mutlu bir yuvada büyüsün istiyorum. muhtaç değilim iyi bir işim ve sonuna kadar arkamda olan ailem var.
yaşadığım acıyı içimdeki sızımı anlatsam geçen günleri içimdeki büyüyen o boğazıma düğümlenen cümleler gözüme yığılan yaşlar veeee
minicik yavrumun o güzel nefesi veeeeeee ona (eşime) olan bitmek tükenmek bilmeyen sevgimmm
sizlerden isteğim bana varsa tecrübelerinizi varsa önerilerinizi bundan sonra ayrılırsam beni neler bekleyecek ne yaşarım nasıl mutlu edebilirim kuzumu ve belki de düzelip yoluna girer mi herşey ?????
şimdiden tüm yorumlarınız için sağolun Allah razı olsun
acım dinsinde istiyorum aslında evliliğim kurtulsun da
mükemmel evlilik mükemmel eş yoktur kurtulabilirse yuvam kurtulsun istiyorum başka bir erkek olsa onunda kahrını bi şekilde çekeceğim nede olsa bunu istediğimden değil yeni bir insanı yani....
dua edin
hayatinizda illa bir erkek mi olmali.. esiniz sizi ve bebeginizi ilgiye alakaya sevgiye en cok ihtiyac duydugunuz zamanlarda terk etmis.. hem de baska bir kadin icin..
geri gelse, nasil icinize sinecek? nasil kabul edeceksiniz bunu?
Ben çok gururlu kadınım eşim başka birini seviyorum ve mutsuzum dediği an gider boşanma davası açardım 10 000defa öleceğime 1 defa ölürdüm sonra çocuğumu büyütmekle meşgul olur başka aşka yelken açar tekrar evlenirdim üzüle üzüle kendini bitirme gerçeği kabul edersen az acı çekersin
ha çocuğum olmasa inanın bende asla durmazdım buna eşim inanmıyor ama ben bunu biliyorummm
ama küçük bir bebek onun babaya olan ilgisi arasındaki bağ kıyamıyor insan belki demeden yapamıyor işte....
....
çok mücadele verdim 1 senedir çünkü ben eşimi çok seviyorummmm
eşime kalırsa bizde iletişim problemi vardı başka başka problemler ama bence her evde olandan çok daha azdı
......veeeeeee ona (eşime) olan bitmek tükenmek bilmeyen sevgimmm
yalnızca çocuğunuz için ayrılamadığınızı söylüyorsunuz; gelin görün ki eşinizi ne kadar çok sevdiğinizi anlattığınız ilk mesajınızda, sevginizi harflere sığdıramamışsınız..
bana kalırsa da eşiniz haklı.. bebeğiniz olmasa da, siz aynı ruh hali ile eşinizin peşinden koşardınız..
evet aradan cümleleri seçin bakalım ne kadar güzel
eşimi çooooooook seviyor olabilirim ama bu onu terkedemeyeceğim anlamına gelmez. insan bağrına taş basar şu veya bu şekilde unutur unutamazsa da ömür boyu hatırlar
bunu yaşamayan bilemez kucağında minicik bir bebekle bir gün böyle birşey yaşarsanız ki dilerim yaşamazsınız insan öyle karışıyor öyle karmaşıklaşıyor ki herşey içinden çıkamıyorsunuz terketmeyi denedim eşim yalvarıp ağlayarak sözler vererek izni vermedi öyle ahkam kesmek eşiniz haklı falan filanla olmuyor arkadaşım beni ezmek mi amacın sen zayıfsın demek mi
ben biliyorum ki artık insanlık ölmüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?