sanrm haklısınız kendimce biran evvel bu proplemi yenmeliyim..Benide dısliyorlar. Neden mi? Onlar gibi heryerseye çok güzelmiş diyemiyorum. Aaa harika nerden aldın. Aaa sen çok güzel yemek yapıyorsun. Aaaay zevkin harika. Ayy seni seviyorum. Bunları sadece karaktersiz insanlar yapar. Benim bir karkterim var kişiliğim var. Herşeyi beğenemem. Her yemeği sevmem. Begenmedigime begenmedim deri. Ama tabiki insanca kirmadan söylerim. Açık sozluluk ve patavatsizlik farklı şeyler. Bu yüzden sevilmiyoruz tatlım fazla takma yakında benim gibi bosvereceksin. Ben çok uğraştım eltilerimle aram düzelsin diye. Bir ara başardım da. Ama benim kişiliğim bozuluyordu,onlar sadece kendileri gibileriyle anlaşır. Uzak dur!
Farklı arkadaşlıklar kur. Aklına bile gelmeyecek. Mesela bir spor salonuna yazıl haftada birgün bile gitsen kafan dağılacak emin olabilirsin. Belediyelerin ücretsiz spor salonu yüzme havuzları var. Maddiyat önemli değil yani.sanrm haklısınız kendimce biran evvel bu proplemi yenmeliyim..
konu sahibi çalışıyormuşFarklı arkadaşlıklar kur. Aklına bile gelmeyecek. Mesela bir spor salonuna yazıl haftada birgün bile gitsen kafan dağılacak emin olabilirsin. Belediyelerin ücretsiz spor salonu yüzme havuzları var. Maddiyat önemli değil yani.
Hafta sonu bir saat ayırabilir sanırım?konu sahibi çalışıyormuş
çalışan birinin bunlara vakti olacagını hiç düşünmüyorum
Ayrıca çalışıyor diye kendini herşeyden mahrum bırakmasına gerek yok.konu sahibi çalışıyormuş
çalışan birinin bunlara vakti olacagını hiç düşünmüyorum
ben calışan bir anne olarak söylym durumumu bütün hafta çalışıyorumHafta sonu bir saat ayırabilir sanırım?
ben mahrum bıraksn demiyorum calışan ve cocugu olan annelerin genelde pek fazla vakti olmuyorAyrıca çalışıyor diye kendini herşeyden mahrum bırakmasına gerek yok.
Anlıyorum ama o gün içerisinde bir saati kendine ayirmali. Biz kadınlar çok fedakariz. Bazen kendimizi öyle çok unutuyoruz ki. Buda mutsuzluğa sebep oluyor. Birazcık kendimiz için yaşayalım. Daha mutlu olacağımıza eminim. Eve gelince daha dinamik ve mutlu olacaktır.ben mahrum bıraksn demiyorum calışan ve cocugu olan annelerin genelde pek fazla vakti olmuyor
olsada 1 günleri oluyor onuda eşi ve cocugu ile ilgili plan program yapıyor bunu demek istedim.
iyide konu sahibi kimseyi aşağılamış kıkültürlü bilgili biri ilkokul mezunu biri... bunları okuduktan sonra devamını okumadım.
eleştirilere açıksın madem dinle..
kimseyi böyle aşağılamaya hakkın yok!
kimse senden düşük değil.
kendinde hata gör kendini sorgula.
gerçekten ayıp!!
Sizin de masallahiniz varmış açıkçası eşinizin bu kadar detay verebilecegine inanmadım.. Gerekli gereksiz her yerde kendinizi anlatma hastaligina yakalanmissiniz gecmis olsun. Bu kibirle zor..arkadaşlar hakli insanın yapısından kaynaklı görümcem ve kaynanam da beni kıskanır aldigim kiyafeti almaya calisir gorumcem hatta ceyizimi annemler aldi aynilarini istedi annemi arayıp nerden aldığını sordu gidip kv de öyle eşim birsey alsa banada al moduna girer esimle tartistik bunla ilgili alışverişe bari tek gidelim huzursuz ediyorlar dedim oda en son aciklama yapti sen iyi okul okudun meslegin cok iyi boyun uzun zayifsin beyaz tenlisin düz saçların var makyaj dahi yapmiyorsun kizkardeşim aşırı esmer kisa boylu kivircik kilolu meslegi var ama idare eden cinsten sırf sen evlendin o bekar diye 2 sene depresyona girdi şimdi nisanlandı da rahat ettim ama makyajsiz görse nişanlısı vazgecer diye korkuyorum sırf senin gibi olsun diye saçını gidip keratin yaptırdı kıskanıyormuş o yüzden soğuklar dedi bende pes ettim esimle alisverise kiyafet almaya gideriz bizle gelirler ben denerim begenir aynisini dener suratı düser tavır yapar tüm gün görümcem kaynanam da en xl olan modelini ister oda gelmez ben alırım çıkarız başka model bakın der eşim başka yere bakalım der yok derler eşim dondurma ısmarlıym der ikisi de asık suratla yok istemiyoruz derler biz dondurmamızı yeriz bende eskiden takıyordum artık umursamıyorum hatta çatlasınlar diye her an daha özenli davraniyorum
iyide konu sahibi kimseyi aşağılamış kı
hemen ver yansın yapmayın konulara..
sadece örnek vermiş kendini o şekilde telkin etmiş ne var bunda ?
ben neresini kıskanıyorum neyi kıskanıyorum anlamnda kendinde cevap aramış yoksa ben karsı tarafı felan ezme göremedim konusunda. bizim insanlarmz hemen ver yansn konumuda hazır bekliyorlar
benim eşim aşırı dikkatlidir canım ve detaycıdır meslek geregi yani şöyle diym en basiti kiź kardeşine bıyığını almadığı gün jilet yoksa veriym mi kanka yada berbere beraber gidelim der herseye dikkat eder bide tanisali 2.5 sene oldu ayni sorunlari yasiyorum en son bende dayanamayıp patlayinca oda alip karsisina eni sonu aciklama yapti kiz milleti çok kıskanç olur der sürekliSizin de masallahiniz varmış açıkçası eşinizin bu kadar detay verebilecegine inanmadım.. Gerekli gereksiz her yerde kendinizi anlatma hastaligina yakalanmissiniz gecmis olsun. Bu kibirle zor..
Konu sahibi herkes hisseder o duygulari emin olun. Ben de hissettim ama sonra gecti çünkü sebebi boşluktu.. Belki bu kadar mesafe gereksizdir.. Belki yeni ortamlara ihtiyacınız vardir. Kafanizi dagitmaya bakin.. Kendinizi doldurmaya çalışın.. Yoksa sadece kendinizi oversiniz, karsilastirma yaparsiniz sürekli ve mutsuz olursunuz...
benim kendimi üstün gördüğüm ve kimseyde ezdiğim yok"üniversite okudum bir işim var eşim var kızım var bilgiliyim kültürlüyüm lakin bunlar yetmiyormuş"
"görümcem ; ilk okul mezunu.. ben ondan cok öndeyim her konuda okul olsun yaşam tarzı olsun giyim kuşam olsun aynada bir bakıyorum ondan cok daha güzelim daha kültürlüyüm bilinçiyim.."
bu sözleri ben etmedim Lady marmalade!
Veryansın etmek tabiri benim yorumuma uymadı üzgünüm.
kendini üstün görmek, kendini üstte onları altta görmek ciddi bir kişilik bozukluğudur bana göre.
anlatabildin.. bende neden kıskandığını söyledim bir önceki mesajımın son cümlesinde..benim kendimi üstün gördüğüm ve kimseyde ezdiğim yok
asıl ezilen duruş sergileyemeyen her lafın altnda kalan benim onlar değl bu nedenle okul okumakla sunla bunla olacak şey değilmş dedim..
görümcemin ise o durumunu neden belirttim.. bu durumna karsılık masallah hazır cevap.. her ortamda iyi bir yalakalık yapar fır fır döner iki yüzlü.. yani böyle olanlar seviliyor.. ben bu insanları neden kıskanıyorum anlamnda dedim anlatabildim mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?