İtiraf Ediyorum Onları Çok Kıskanıyorum..

benmde szin gibi olmam lazm cok acil bendede varda elti ve görümce vakası ..
bende çok çabaladım canım 2 yılım geçti
bir baktım ki umrumda değiller
yani aslında kendileri beni bu hale getirdi
kv gideriz görümcelerimin arkadaşları gelir
yanlarına bile çağırmazlar ama ben hiç umursamam biliyor musun
çağırdıklarında da ben gitmem
zaten düşüncelerimiz uyuşmuyor
pek konuşmayıda sevmem heleki gereksiz asla
o yüzden ben böyle mutluyum

ne güzel ooh vla .. cok sevndm sizin adına bende bunu başarabilmek istiyorum gercekten ciddi ciddi istiyorum artık ya

Iyi de siz kendi ailesiyle anlasamayan ve bir tek arkadas edinememis bir insansaniz elti gorumce kiskanmaya gelene kadar cook daha onemli seyler var uzerine duseceginiz.

Bence siz cok kibirlisiniz ve bu yuzden istenmiyorsunuz. Surekli ben okudum kulturluyum bakimliyim calisiyorum...
Yani? Bir arkadas edinemeyecek kadar sosyal yonunuz zayif. Kimse kimseden ustun de degil basit de degil. Keske her insanin basarili ve basarisiz oldugu alanlar oldugunu farketseniz... kendinizi seversiniz boylece. Cunku ne kendi olumsuzluklariniza takilip uzulursunuz o kadar, ne de insanlari kucuk gorursunuz... bir de o surekli kultursuz dediginiz kadini kiskaniyorsunuz ya... bilmem iste ya dengeler cok tuhaf.

bende kıskanıyorum susun caktırmayn diyormuşum ayy onlardan nasıl kurtulurum die hesap ediyorum
yüz yüze gelmek işkence gibi ha

Oyyy bunları eşiniz mi soyledi?
Vallahi o da az değilmiş. Bu ne ya :))

bende kıskanıyorum susun caktırmayn diyormuşum ayy onlardan nasıl kurtulurum die hesap ediyorum
yüz yüze gelmek işkence gibi ha

Yav isteyen varsa benim görümcelerden yollayayım öpüp yalasınlar bol bol
Dünyada böyle insanlarda kaldı mı yaa
Ben köşe kapmaca oynuyorum resmen ,bir kere doğaya aykırı samimi olmak görümce ve eltiyle

ilerde bizlerde kv olacagız cocuklarmz görümce elti olacak belkide oy oy ck karısık mevzular bunlar
lakin ben su laf sokma işini becersem derdim kalmayacak

+1

Bence kıskanmıyorsun bende aynı durumu kaynanamla görümcem konusunda düşünüyorum ama bakıyorum ne gittikleri ortam bana uyuyor ne yaptıkları sohbet ne görüşleri aynı nede fikirleri emin ol sende eltin ve görümcemle yapamazdın çünkü bu tipler kanlı kavgalı olur insan içinde birbirini rezil eder biraz sonra iyi olurlar sonra yine iyi sonra yine kötü mesafeli ilişkilere diyecek birşeyim yok ama samimi benim tabirimle vıcık vıcık olan ilişkiler hep böyle devam ediyor ben şanslıyım ki annemler bana çok yakın yalnızlık hissetmiyorum umarım sende sana yakın olacak birilerini bulursun yalnızlık hissetmezsin.

Yani gerçekten pes diyorum. Açtığın tüm konular nerdeyse gorumce ve elti. Ne kadar dünyanın merkezine koymuşsun bu dış kapi mandallarını. Sen kocanla çocuğuna mutlu olsana sanane yani yok onlar kankaymislarda benle değiller eeee nolmus? Çok mu lazımlar. Sen sosyal hayatta aktif ol arkadaşların olsun onlarin çocuklarıyla cocugun arkadaş olur oynar ne bileyim. Kuzenleri disliyorsa gorusturmezsin olur biter. Yapma allah aşkına. Üslubum biraz sert olablir ama kendine gel diye bunları söylüyorum. İleride kaybettiğin yıllarına yanacaksın. Bende de lanet bi gorumce var mesela hayatta ki sınavım diyorum onun için. Ama.naptim onla gorusmeyı en asgariye indirdim şu an kafam gayet rahat.

bizim eltim ve görümcelerle aramız çok iyi, üstelik 2 elti 4 görümceyiz kalabalığız da yani :)
ama bir ablamızı saymazsak eğitim durumlarımız, yaş gruplarımız, mesleklerimiz denk sayılır. haliyle akraba olmasak bambaşka ortamlarda tanışmış olsak yine arkadaş olurduk,
ama aksi olsaydı, sosyal hayatımda yüzüne bakmayacağım insanlarla sırf eşimin kardeşleri diye iletişim içinde kalma gereksinimi duymazdım, zaten öyle bir arkadaşlık da edemezdim.
kafa denginiz olmayan biriyle tatil yapsanız da zevk almazsınız ki,
boşverin o yüzden, herkes dengiyle takılmaya devam etsin.

Woşşş havalara bak yaaa.
Bende çok güzelim,bende uzun boyluyum,bende zengoyum ama bak hiç söylüyor muyum ,söylemiyorum çünkü mütevazıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…