İtiraf ediyorumm kendime bile itiraf edemediğimi burda size itiraf ediyorum

Siz çalışıyorsanız temizlikçi bayana karışma hakkını eşinize kim veriyor ki?

BEN SALAK BEN veriyorum çünkü toplum olarak erkege itaatkar yetiştirildik görmüyor musun nn burda beni suçlayıp eşin yardım etmek zorunda mı diyenlerin sayısı ne kadar fazla

cuma akşamı düzgünc ekonustum gündüz işteykende gecikimce sıkıntı olmayacak işleri ver bana dedi yazdım gelince ve haftasonu tüm işleri birlikte yaptık vaktimiz yetti arttı bile ki öğlen kaltıgımız halde genel temzl,k bili bitti ve 3 gece cuma c.tesi pazar 3 akşam da dışarda çay içmeye gtti sahuru dısarda yedik..yani vakit baya yetti...kadına karsı çünkü para yok evin eşyalarının borcu bitmeden araba borcuna girdik 2017 e tertemiz giricez inşallah sonra bütceleri ayırıcaz herkez evn bi kısım masraflarını gidericek gerisi kişiye kalacak ..

haklsıın kendmi törpülicem Allahın ziniyle oda beni kışkırtmamaya karar verdi haftasonumuz süper gecti elhamdülillah adeta aşk tazeledik çok şükür

ne güzel siz başarmıssın ız ve sizinknn içinden geliyormuş . bnm ki liseden beri ailesinden ayrı her işini kendi yapıyormus evlenmeden önce ütüsüne yemeğine kadar şimdi sor ne camaşır makinesini calıstırmayı bilir ne ütü yapar boşverin yapmasın diosunuz bende boşvereyim ev yaşanmaz hale gelir tamam olaylara daha pozitif olmam gerektiğini bende düşünüyorum biliyorum ama. yapmazsa yapmasın bosveririm modundada gezip ona istediğini veremem zaten istediği karım bütün işleri elimden alsın ben rahat edeyim o rahatlığı ona veremicem k. bakamsın bende insanım deşarj olamıyorum kimsem yok yasadıgım yerde bi çay içebilecegim kimsem yok bütün gün iş ev bi taraftan aöf okuyorum yoruluyorum bnde insanım saçıma bakmaya bile vaktim yok...sana bi örnek vereyimregl ken ten renginde oje sürerim severim sürmeyi bekarlıktan beri bi regl ken normalde namaz abdest oyzden sürmem zaten.gecen gün bi elime sürdüm ve diğer elim regl sonuna kadar kaldı neden vaktim yok neden ev işleri tek bnm üstümde benm aşkım beni çok sevdgne inandıgım adam elinde telefon ya ingilizce calıscak ya yatacak ya film izlicek ve bunları hergün düzenli yapabilio benm neden kendme ayıraca vaktim yok

Adama yazık ediyorsun. Elinden geleni yapıyor. Ama erkekler mutfak işinden ne kadar anlar. Ayrıca bu kadar kötü olacağınıza bir çorba yapsan. Ekmek bana bana yeseniz. Yüzünüz güler hiç olmasa. Basit şeyler yapın. Hayatı zehretmeyin.

Bak kendinde soyluyosun düzgünce konusunca halledilmeyecek hiçbir şey yok cnm adam yardim etmis isinizi bitirmissiniz bunu rutine bağlayın.. dedigim gibi esinin kiymetini bil gebersin banane diyen ne gaddar insanlar var.(allah hepsini islah etsin) sinirlerini biraz torpulersen ikinizde yipranmazsiniz

Adamı ağlatmayı nasıl başardıniz rahat olun biraz.evet yardım etse güzel olur ama bu güzel günleri bunlar için heba etmeyin ayrıca adam yardım etmek istemiş böyle yaparsanız ters teper

çok tesekkür ederim lgin için inşallah istikrarlı olur bende istemez miyim hep böle olalım akşam yatağa girdiğimde kendimi prensesler gibi hissetim sanki herşey güzel dünyada hiç sorun yok gibiydi yanlış anlama beni lütfen sadece işler yok eşimle aramız düzgün die hafiflemiş hissetim kendimi

Adamı ağlatmayı nasıl başardıniz rahat olun biraz.evet yardım etse güzel olur ama bu güzel günleri bunlar için heba etmeyin ayrıca adam yardım etmek istemiş böyle yaparsanız ters teper

tamam bende çok üzüldüm ağladı diye 6 senedir birlikteyiz sadece 2. ağlayışı tamamda ben de ağlıyorum bi sorun oldugunda bu zamana kadar bende defalarca agladım ben agladım die hiç ağlamadı ama bazen fazla mı abartıyoruz sence sadece soruyorum sana biz ağlayınca onlar bu kadar üzülmüo bence fazla vericiyiz

allah korusun kadında aynı iki taraftda soğumasın inşallah
Zerre kadar sevmediği eşiyle sırf çocuklar için,kendi ailesi sahip çıkmadığı için, gidecek yeri olmadığı için, işi parası olmadığı için,adım dula çıkacak korkusu için evliliğini sürdüren dünya kadar kadın var
Ama erkek öyle değil soğuduğu anda bitiriyor her şeyi hiç birşey düşünmüyor bunu kastettim ben
Kısacası kendinizi kontrol edin lütfen ..şiddet erkekten gelirse kötü de biz yaparsak tolere edilebilir mi yani
Hayır!

bence eşinde daha önceden yaptığı için bezmiş şimdi bulaşmak istemiyor bilmiyorum ayagı yapıyor sende hergün bir saatini ayıracak şekilde organize ol. kendini çok yıpratma bırak gelen gidende çok yoksa biraz rahat takılın tozlansın arada dagınık olsun bizde deli gibi temizlk iş yapmıyoruz açıkcası genel temizliği cumartesi öğlen gelince kendim yapıyorm ve bende çok yoğunum yoruluyorum yemeği rutin yaparım bi iki çeşit çok çeşit sevmiyoruz yemekte seçme huyumuz yok. elimde hızlı yarım saatte yemek işini bitiriyorum etrafı toplarım hemen süpürrm. lavaboyu yıkarm günlk 10 dakikamı alır varsa kirliiyi makinaya atmak asmak dakikalık iş bunlarıda evin hanımı olarak yapmam lazım düzenli olursan sürekli iş yapmana gerek kalmaz yani. sonra baktım herif yatıyor bende yanına yatarım sofrayı beraber kurar kaldırrz bu alışkanlğı evlendğmz ilk günden kazandırdım ona biraz naz biraz cilveyle napalm artk ev hanımı olsam herşeyi kendim yaparım ona dokundurmam bile ama şikayetim yok hayat böyle şükür halimize senin eşin biliyomuş şimdi yapmıyor benimki bilmiyordu şimdi öğrendi bence sakin ol öfkelenme sana zarar benim eşimin elindende telefn düşmez tv den kalkmz bende yanına gidiorm izliyorm bzn interntte takıldığı şeylere bakıorm bi de şunu aç izleylm diorm bağ kuruyorm yoksa erkekleri kaybedrz tv de nette takılırlar hep çoçuk gibilerr

sızınle evlı olmak gercekden cok zor

Erkek ne anlar muhallebiden.
Bence biraz üstüne gitme rahat bırak.durmadan hadi onu yap hadi bunu yap deme.yetisebildigin kadar yemek yap sende tatlı olmasa ne olur ki.yada hazır alsan ne olur...
Sen onun annesi değilsin durmadan iş söyleme.
Emin ol bir sure sonra kendi yardım edecek.

Sizin yasadiginiz durumun tamamen aynisini yasadim. Universite yillarimizda aillerimizden nisanlim ve ben para almadigimizdan cok zor gunler gecirdik. Haftanin 4 gunu sadece 1 saat uyuyarak garsonluk yapiyordum. Tabii hayatimda olan birsuru haksizlikla beraber sinirsel olarak cok yipranmistim. Kucuk olaylar kafamda sanki cok buyuk sorunlar gibi geliyordu ve kesinlikle olay aninda cok sinirlendigimden kendime hakim olamiyordum. Gecenin bir yarisi hava alicam diye disari cikmaya calisma, buldugum seyleri nisanlima firlatma tarzi hareketlerim oluyordu. Hakli oldugum bir sebepten baslayan bir tartisma benim yaptiklarimdan sonra ozur dilememle sonuclaniyordu. Bu durum ne yazikki hayatta fazla sorumluluk almak ve kaldiramamaktan kaynakli. Kucuk bir damla bile tasmaniza sebep oluyor. Ben bu durumu 2 yilda kademeli olarak astim. Pisikolog bu tur bir durum icin ne yazik ki cozum degil. Ben once nisanlimla konustum. Bu durumu kabul ettim ve onun da beni tetikledigi kisimlarini anlattim. Sonrasinda ise karar aldik iki taraf da kontrol saglayacakti. Baslarda tabii yapamadim ama sonra kavgalarimizi daha normal atlatmaya basladik. Nisanlim kontrolumu kaybetmeye basladigimda genelde geri cekildi ve benim sakinlesmem icin zaman verdi. Beni uyardi yine basladigim konusunda. Kesinlikle bana bu konuda cok destek oldu ve artik eskisi gibi degilim. Kendinizi surekli sadece konuya odaklayin disina cikmayin. Olay cercevesinde kalin kafanizda da ayni sekilde, aklindanizdan eskiden olan benzer olaylari gecirip kendinizi daha cok sinirlendirmeyin, anlasmaya varamadiginiz baska tartismalari konu yapmayin onlari bu tartisma ile birlestirmeyin, kendinizi de hatirlatmayin mumkunse ve her tepkinizi bilincli verin yani kontrol edin.Umarim kisa zamanda bu durumdan kurtulursunuz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu arada yazdiginiz yemek olayi kucuk bir olay ve esiniz haksiz bana gore de :) israrla blender kullanmanin manasi yok ve siz birseyler yaparken bence de kalkip yardim etmeli ama cok da buyuk bir tartisma konusu degil. Umarim uzun sizi sikmamisimdir yazimla.

Bakın biz daha kolay ağlıyoruz bunu demek istedim ben herseye aglayabiliyoruz onlar öyle değil.bunun verici alıcı olma ile alakası yok. Ayrıca üzülmedigini nerden biliyorsun sen ağlayinca. Biraz zamana bırakın.ama lütfen büyük beklentilere girmeyin.eşim her işi yapar ama bazen.ne zaman beklentiye girsem sorun yaşarim.

biraz daha ılımlı olun bırakın kötü yapsın, yanlış yapsın. tepki vermeyin.hatta teşekkür edin. böyle yaparak çekinmesine hatta uzaklaşmasına sebep olursunuz yine siz sıkıntı yaşarsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…