İtiraf ediyorumm kendime bile itiraf edemediğimi burda size itiraf ediyorum

sonrada her gün tost makarna yiyoz bekarkebnde aynıyız derler ya siz bari yapmayın kadınken ne güzel szinki hergün tosta bişi demiomus

Tavsiye olarak senın gıdıp yerıne baska biri gelmeli çünkü problem sensın. Alt yapının bu anlattıklarıyla ılgısı yok sadece fazlasıyla şımarıksın bence bu

haklısın kendimle ilgili bişey yapamıyorum hiç buda tabi ruh haimi etkilio saçımı bile düzleştiremiyorum

canım sinirlenmeden normal konustum zaten tek tek sözledim sen bana verdinm i işi verdin gerisine karışma nasıl istersem öle yaparım dio örnek veriyorum bnde bak arabamız var mesela bişi oluo sana soruorum kafama göre yapmıyorum çünkü araba konusunda bende daha iyisin danışıyorum diorum yokkk tıkkk anlamıo

canım beynimi okuma isteğimi nişanlıyken bıraktım merak etme tek tek anlatıyorum zaten adam üşengeç yaaa varsa yoksa telefon film regldim bu arada ... ilk dk blendrı aradı onunla olmaz hep çelik tencere cizilir hem etrafa saçılır dedim genede dinlemedi hadi ilk karıstırmayı onla yapsın dedim ocaga koydu gene devam ediyor dedim ve eline plastik kasık verdim bunla karıstır dedim. yok ya inadına yapıosun diorum hayır bn bununla yapmak istediiim için yapıyorum diyor....rahat olmaya calıscam artık haftasonu daha iyiydi ama.."İşlerim bi bitmiyor diyor sitemli kendince dolabımı katlıcam dio baya iş yaptı haftasonu bnde dedim bak iki kişi yapıoz gene bitmiyor tek ben yaparken nasıldı bana sor dedim.

ne hemen bu triplere gireyim ki ya yok dışarda ararsa mutluluğu kızmıcakmısım sizin gibi kadın lar poh POHLUYO erkekleri k . bakma bu yüzden böleler inşallah oğlun erkek değildir. ben neden aramıyorum bütün işler sırtımda yükken en cok ben yıpranıoken ben aramıcamda o mu arıcak mutluluğu dısarda

teşekkür ederiz cevremiz yokki burda örnek alabilceğimiz tek bir çift yok

canım bıu ilk değil ki ama benm kocam senn ki gbi merhametli değil dokunmasam hiç bi zaman kalkıp yardım etmezzz ...iftara neden 10 dk kala yani erken kaldırdım die tartısma cıkaran adam kuzenmn önnde üstelik halbuk,i karpuz kessin ekmek alsın die kaldırmıstım ...ben yardım istemezsemmmm yan gelir yatar bakar ben hallediyorum çeker kendini...bende diyorumm ki destek olşsa işler bitse yarı yarıya yapsak bn yıpranmasam ona karsı sabrım dah afazla kalsa sabrımı işlerde harcamasam onla ilgilensem bu kayıp zamanı...

bu kadarınıda yapamam fazla polyannacılık gelio bana

allah korusun kadında aynı iki taraftda soğumasın inşallah

acıkcası yorumuna şaşırdım bilmiyorum haklımısın cevremde kimmse yok karsılastrabileceğimm şımarık mıyım ki ben bilemedim çok sert yorum oldu toparlayamadım cevabı
Benim bunca yazdığımdan sadece o cümleyi alıp takılıp,sert bulduysan,senle ilgili yaptığım gözlemin gerçekliliğini onaylamış oluyorsun.Hayatta bu kadar ben merkezli olma.
Olabilir insan bazen hiç karşılaşmadığı yaklaşımla ilgiyle sevgiyle karşılaşınca şımarabilir.Kocan sana daha tavırlı davransaydı, bu kadr rahat tepki verebilir miydin.Çocukluğunda eğer çok ilgiyle değerle büyüdüysen o zaman unut gitsin dediklerimi.O zaman davranış bozukluğu var d,yeceğim ama bunu dasert algılayacaksın.Ben sana çözüm sunmaya çalışıyorum.

Ayrıca tebrikler konu başlığınız aşırı dikkat çekici insanın girip hemen okuyası geliyor

aslında amacım o değildi eşimi ağlattıgımı ona vsininrlennce vurdugumu ablama kardeşime bile paylaşamazken burda paylastıım içn öle yazdım

babanıza mı çektiniz?psikolog tavsiyesinde bulunabilirim,öfke kontrolü için..eşinizden destek beklemenizi anlarımda adama durmadan çalışanınızmış gibi iş verip istediğiniz performansı alamayınca da hır çıkarmanızı anlayamam.

çok begendim yorumunu kopyalayıp çıktı almayı ddüşünüyorum tavsiyelerinize uydum öncelikle bana gec de olsa sorun cıkarmayacak işleri yaz dedi öle yaptım haftasonuda bu işlere uydu ve bu evin işide hiç bitmiyor modundaydı bana destek oldugu için bnmde vaktim fazla fazla vardı genel temizlik yaptım onunla iligilendim resmen aşk tazeledeik diyebilirimmm onunda cok hosuna gitti bende bak sen bana destek olunca bnm psikolojim daha düzgün oluo daha sakin oluyorum ve sana daha cok vakit ayırabiliyorum dedim oda cok sever bnm onla bebek gibi ilgilenmemi hem dokunsal temas kurmayı..

bu kadarınıda yapamam fazla polyannacılık gelio bana
Iyi o zmn siz yine bildiginizi yapin.
En normal sey zaten kusup baska baska odalarda yasamlarinizi surdurmek.
Illa herkes huzurlu bi ev istemek zorunda degil tabi.

teşekkür ederim ama şımarık oldugumu düşünmüyorum bana olgunca sakin tepki vermesişımardıgımanlamına glmez

teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…