Iyi o zmn siz yine bildiginizi yapin.
En normal sey zaten kusup baska baska odalarda yasamlarinizi surdurmek.
Illa herkes huzurlu bi ev istemek zorunda degil tabi.
sonrada her gün tost makarna yiyoz bekarkebnde aynıyız derler ya siz bari yapmayın kadınken ne güzel szinki hergün tosta bişi demiomus
tabiki değil ama aman o öle oluversin bu böle oluversin de diyemem çünkü ben katlanıyorum sonuclarına son yazdıklarımı okursan haftasonumuz süper gecti
Tamam canım.Sen haklısın.Böyle devam et.teşekkür ederim ama şımarık oldugumu düşünmüyorum bana olgunca sakin tepki vermesişımardıgımanlamına glmez
Genelleme yapiyosunz hanfendi. Her erkek basiniza calmaz tostu. Eger esiniz bunu soylemisse anlarim, tamam. Ama ihtimallerle yola cikip " yemek olmazsa kocam boyle yapar soylr yapar" derseniz olmaz. O zmn yemek yapmaya odaklaniyosun ve kirdiginiz kalbi hice sayiyosuniz. Bi kadin ne yemek ne as vazifesi vardir, ilk vazife guler yuzlu olmaktir. Siz somurta somurta yaptiginiz o 10 numara sutlacin kimseye hayri olmaz. Zehit zikkim olur. Afiyet olsun size, siz yemege ve tadina onem verisyonz demrkki. O zmn afiyetle yiyin ayri ayri odalarda.
hepimizin bu tür sorunları var valla erkek milletini ben artık alttan alamıyorum patlıyorum oda patlıyor kıyamet kopuyor netice olarak evliliğimize kaldığımız yerden devam ediyoruz hayattın rutin halleri üzmeyin kendinizi hayat stres sıkıntı maddiyatsızlık ben sizi anlıyorum fakat erkekleri terapiye ikna etmekte zordur.Uzun oldu lütfen içimi dökmeme izin verin...Zor bi çocukluk geçirdim babam annemi hep döverdi bizide hep döverdi hep bi kavga hakimdi bn 12 yaşımdayken ayrıldılar babam bizi anneme göstermedi 2 sene ayrı kaldık ne olduysa o sürede oldu baba demek istemediğim adam şu an ceza evinde ...asıl konum bu değil ama alt yapımı bilin diye yazdım 6 aylık evliyiz Çalışıyorum memurum eşimi çok seviyorum oda beni çok sevyor eminim ama ev işlerinde bana az ve zamanında destek olmadığı için ÇILDIRIYORUM evet itiraf ediyorum çıldırıyorum ama oda beni tetikliyor daha önceki kavgalarımızda bi bakara bacağıma vurdu ben de başka bir kavgada askıyla onun bacağına vurdum...büyük suç bende ama oda anlyaıslı ve destekçi değil. dün mesela yemek yapıyorum iftara oturdu film izlio destek olamasını isstedim tamam dedi yarım saat kala kalktı hep beni bekletiyor ya film ya telefonda ing. programı var ordan calışıo onun için bunlardan daha öenmli değil miyim diyorum önemlisin dio....ekmek almay a gitti tatlı içiin muhallebi aldı saatler önce al demiştim güllaça kullancaktım ve uzun süren bi tatlı ....çok bekletti..onu yapacaktı ki blendrla karıstırmak istedi önce tamam dedim karıstırdı sonra ocaktayken onla karıştırma dedim inadıma yapar gibi onla karıstırdı her yer battı ...zaten o ana akadar beni beklettiği için sinirliydimmm oda üstüne tuz biber oldu bırak yapma dedim yatak odasına gitti gittim gel hadi dedim gönlünü aldım başka iş verdim onu yaptı sonra muhallebiye bakamadım karıstırıver dedim gene blendrı aldı sinirlendim gene onla karıstırmasına aldım blendiri yere attım başka eş olsa belki o an elinden kaza cıkardı o bişi yapmadı tartıştık iftar yalan oldu kavga ettik yemekler ölece kaldı yatak odasına gitti yattı bende gittim ilk defa onu ağlattım çok üzgünüm ben hep ağlarım ama o ağlayınca kendimi suçlu hissettim.sonra sofrayı kurdum hadi dedim kalkmadı bi kaç kere daha adım attım çözelim dedim konuşmak istemedi pes ettim dışarı çıkıp hava almak istedim izin vermedi kapıya dikildi bu sefer o adım attı ben barısmak istemedim saçma sebeplerden yıpranıyoruz destek olsa zamanında sıkıntı yokama hep ağzımda bi "HADİ" evden hep o gec cıkar..hep bi onu bekliyorum benm tek sorunum o ve haklıyken abartılı tepkilerim ve kavgaya meyilli olmam sebebiyle herşeyi berbat ediyorum.tayinciyiz başka şehirdeyiz ne arkadasımız ne komsumuz var ruhum daralıyor..maddi sıkıntıdayız 2 ay öncede düşük yaptım..terapiye ihitiyacımız var belli ama maddi durumlar yok uzun oldu farkındayım k. bakmayın TAVSİYELERİNİZ NEDİR?
Aynen. Arkadaslarina zamani var. Ama bana bir alo demeye firsatinyok kocacigimin. Trio atijca neden trip atiyon oluyor. Ben aramayinca ariyor ancak. Ben hep aramicam iste desemde dayanamayio ariyorum. Onun kadar rahat olamiyorum.öküzler egoistler hepsi aynı
hepimizin bu tür sorunları var valla erkek milletini ben artık alttan alamıyorum patlıyorum oda patlıyor kıyamet kopuyor netice olarak evliliğimize kaldığımız yerden devam ediyoruz hayattın rutin halleri üzmeyin kendinizi hayat stres sıkıntı maddiyatsızlık ben sizi anlıyorum fakat erkekleri terapiye ikna etmekte zordur.
Aynen. Arkadaslarina zamani var. Ama bana bir alo demeye firsatinyok kocacigimin. Trio atijca neden trip atiyon oluyor. Ben aramayinca ariyor ancak. Ben hep aramicam iste desemde dayanamayio ariyorum. Onun kadar rahat olamiyorum.
Takmayayim diyorum ama beni unuttugunda (unutmadim desede) 32 yasindayim yinede aglamaktan kendimi alı koyamiyorum. Gücüme gidiyor.aynı konu yaaa neden hep aynıbizdede ben aramasam aramaz sevdiğine emnm ama vakti yok hep böle aramıcam diorum gene arıyorum
Takmayayim diyorum ama beni unuttugunda (unutmadim desede) 32 yasindayim yinede aglamaktan kendimi alı koyamiyorum. Gücüme gidiyor.
Ne bilim. Ya gercektende bos vermeyi cok isterdim. Belkide amaci normallestirip benden kurtulmak :))) beni sevdiginde eminim tabiki. Ama iste...
Haklisin. Evde canimiz sıkılıyor.bencede amaçları o yaşla alakası yokki bnde24 e girdim kadın her yasta aynı bizde onları sallamamayı kendmize baska sosyal aktivite yapmayı öğrenmeliyiz
Siz çalışıyorsanız temizlikçi bayana karışma hakkını eşinize kim veriyor ki?dimi ama tek ben suçlu değilim 8 *5 çalışıyorum bnmde takay-tım olmuo temizlikçi bayanda almıo ayda 1 en azından yüküm haififler
canım bıu ilk değil ki ama benm kocam senn ki gbi merhametli değil dokunmasam hiç bi zaman kalkıp yardım etmezzz ...iftara neden 10 dk kala yani erken kaldırdım die tartısma cıkaran adam kuzenmn önnde üstelik halbuk,i karpuz kessin ekmek alsın die kaldırmıstım ...ben yardım istemezsemmmm yan gelir yatar bakar ben hallediyorum çeker kendini...bende diyorumm ki destek olşsa işler bitse yarı yarıya yapsak bn yıpranmasam ona karsı sabrım dah afazla kalsa sabrımı işlerde harcamasam onla ilgilensem bu kayıp zamanı...
Zerre kadar sevmediği eşiyle sırf çocuklar için,kendi ailesi sahip çıkmadığı için, gidecek yeri olmadığı için, işi parası olmadığı için,adım dula çıkacak korkusu için evliliğini sürdüren dünya kadar kadın varallah korusun kadında aynı iki taraftda soğumasın inşallah
Uzun oldu lütfen içimi dökmeme izin verin...Zor bi çocukluk geçirdim babam annemi hep döverdi bizide hep döverdi hep bi kavga hakimdi bn 12 yaşımdayken ayrıldılar babam bizi anneme göstermedi 2 sene ayrı kaldık ne olduysa o sürede oldu baba demek istemediğim adam şu an ceza evinde ...asıl konum bu değil ama alt yapımı bilin diye yazdım 6 aylık evliyiz Çalışıyorum memurum eşimi çok seviyorum oda beni çok sevyor eminim ama ev işlerinde bana az ve zamanında destek olmadığı için ÇILDIRIYORUM evet itiraf ediyorum çıldırıyorum ama oda beni tetikliyor daha önceki kavgalarımızda bi bakara bacağıma vurdu ben de başka bir kavgada askıyla onun bacağına vurdum...büyük suç bende ama oda anlyaıslı ve destekçi değil. dün mesela yemek yapıyorum iftara oturdu film izlio destek olamasını isstedim tamam dedi yarım saat kala kalktı hep beni bekletiyor ya film ya telefonda ing. programı var ordan calışıo onun için bunlardan daha öenmli değil miyim diyorum önemlisin dio....ekmek almay a gitti tatlı içiin muhallebi aldı saatler önce al demiştim güllaça kullancaktım ve uzun süren bi tatlı ....çok bekletti..onu yapacaktı ki blendrla karıstırmak istedi önce tamam dedim karıstırdı sonra ocaktayken onla karıştırma dedim inadıma yapar gibi onla karıstırdı her yer battı ...zaten o ana akadar beni beklettiği için sinirliydimmm oda üstüne tuz biber oldu bırak yapma dedim yatak odasına gitti gittim gel hadi dedim gönlünü aldım başka iş verdim onu yaptı sonra muhallebiye bakamadım karıstırıver dedim gene blendrı aldı sinirlendim gene onla karıstırmasına aldım blendiri yere attım başka eş olsa belki o an elinden kaza cıkardı o bişi yapmadı tartıştık iftar yalan oldu kavga ettik yemekler ölece kaldı yatak odasına gitti yattı bende gittim ilk defa onu ağlattım çok üzgünüm ben hep ağlarım ama o ağlayınca kendimi suçlu hissettim.sonra sofrayı kurdum hadi dedim kalkmadı bi kaç kere daha adım attım çözelim dedim konuşmak istemedi pes ettim dışarı çıkıp hava almak istedim izin vermedi kapıya dikildi bu sefer o adım attı ben barısmak istemedim saçma sebeplerden yıpranıyoruz destek olsa zamanında sıkıntı yokama hep ağzımda bi "HADİ" evden hep o gec cıkar..hep bi onu bekliyorum benm tek sorunum o ve haklıyken abartılı tepkilerim ve kavgaya meyilli olmam sebebiyle herşeyi berbat ediyorum.tayinciyiz başka şehirdeyiz ne arkadasımız ne komsumuz var ruhum daralıyor..maddi sıkıntıdayız 2 ay öncede düşük yaptım..terapiye ihitiyacımız var belli ama maddi durumlar yok uzun oldu farkındayım k. bakmayın TAVSİYELERİNİZ NEDİR?
Haklisin. Evde canimiz sıkılıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?