İtiraf ediyorumm kendime bile itiraf edemediğimi burda size itiraf ediyorum

Iyi o zmn siz yine bildiginizi yapin.
En normal sey zaten kusup baska baska odalarda yasamlarinizi surdurmek.
Illa herkes huzurlu bi ev istemek zorunda degil tabi.

tabiki değil ama aman o öle oluversin bu böle oluversin de diyemem çünkü ben katlanıyorum sonuclarına son yazdıklarımı okursan haftasonumuz süper gecti

sonrada her gün tost makarna yiyoz bekarkebnde aynıyız derler ya siz bari yapmayın kadınken ne güzel szinki hergün tosta bişi demiomus

Genelleme yapiyosunz hanfendi. Her erkek basiniza calmaz tostu. Eger esiniz bunu soylemisse anlarim, tamam. Ama ihtimallerle yola cikip " yemek olmazsa kocam boyle yapar soylr yapar" derseniz olmaz. O zmn yemek yapmaya odaklaniyosun ve kirdiginiz kalbi hice sayiyosuniz. Bi kadin ne yemek ne as vazifesi vardir, ilk vazife guler yuzlu olmaktir. Siz somurta somurta yaptiginiz o 10 numara sutlacin kimseye hayri olmaz. Zehit zikkim olur. Afiyet olsun size, siz yemege ve tadina onem verisyonz demrkki. O zmn afiyetle yiyin ayri ayri odalarda.

tabiki değil ama aman o öle oluversin bu böle oluversin de diyemem çünkü ben katlanıyorum sonuclarına son yazdıklarımı okursan haftasonumuz süper gecti

Okumadim son yazdiklarinizi. Umarim duzelmistir. Evdeki huzur sizin degisme istegiyle paralel gidiyor. Cabaladikca dha guzel olur insallah.

deneyeceğim haklısındır belkide korktugum gbi olmaz

hepimizin bu tür sorunları var valla erkek milletini ben artık alttan alamıyorum patlıyorum oda patlıyor kıyamet kopuyor netice olarak evliliğimize kaldığımız yerden devam ediyoruz hayattın rutin halleri üzmeyin kendinizi hayat stres sıkıntı maddiyatsızlık ben sizi anlıyorum fakat erkekleri terapiye ikna etmekte zordur.

öküzler egoistler hepsi aynı
Aynen. Arkadaslarina zamani var. Ama bana bir alo demeye firsatinyok kocacigimin. Trio atijca neden trip atiyon oluyor. Ben aramayinca ariyor ancak. Ben hep aramicam iste desemde dayanamayio ariyorum. Onun kadar rahat olamiyorum.

aynen dediğin gbi

Aynen. Arkadaslarina zamani var. Ama bana bir alo demeye firsatinyok kocacigimin. Trio atijca neden trip atiyon oluyor. Ben aramayinca ariyor ancak. Ben hep aramicam iste desemde dayanamayio ariyorum. Onun kadar rahat olamiyorum.

aynı konu yaaa neden hep aynıbizdede ben aramasam aramaz sevdiğine emnm ama vakti yok hep böle aramıcam diorum gene arıyorum

aynı konu yaaa neden hep aynıbizdede ben aramasam aramaz sevdiğine emnm ama vakti yok hep böle aramıcam diorum gene arıyorum
Takmayayim diyorum ama beni unuttugunda (unutmadim desede) 32 yasindayim yinede aglamaktan kendimi alı koyamiyorum. Gücüme gidiyor.
Ne bilim. Ya gercektende bos vermeyi cok isterdim. Belkide amaci normallestirip benden kurtulmak :))) beni sevdiginde eminim tabiki. Ama iste...

bencede amaçları o yaşla alakası yokki bnde24 e girdim kadın her yasta aynı bizde onları sallamamayı kendmize baska sosyal aktivite yapmayı öğrenmeliyiz

biraz daha sakin olmaya calisin mübarek günde birbirinizi yipratmayin.
birbirinizden sogursaniz birdaha toparlamasi zor olur.
insallah kisa sürede düzelir araniz.

Daha once konuştuğun halde bu kadar sana yukleniyorsa haklısın canim o zaman.. al karşına düzgünce bi konuş yoruluyorum de kendini bu kadar yıpratma. Bosver evlilik o kadar degisik birsey ki bunlardan yipranmayin.. al evine bir kadın temizlesin aksam yemeginde karpuz kesmiyor mu yemeyiverin boyle boyle eminim duzelecektir. Kadına karşıysa kusura bakma yetisemiyorum dersin. Uzme kendini..

allah korusun kadında aynı iki taraftda soğumasın inşallah
Zerre kadar sevmediği eşiyle sırf çocuklar için,kendi ailesi sahip çıkmadığı için, gidecek yeri olmadığı için, işi parası olmadığı için,adım dula çıkacak korkusu için evliliğini sürdüren dünya kadar kadın var
Ama erkek öyle değil soğuduğu anda bitiriyor her şeyi hiç birşey düşünmüyor bunu kastettim ben
Kısacası kendinizi kontrol edin lütfen ..şiddet erkekten gelirse kötü de biz yaparsak tolere edilebilir mi yani
Hayır!

okurken gerildim konunun bütününe bakınca ''sinirlendim'' kelimesini ne kadar çok kullanmışsınız. biraz tahammulu olmalısınız sinirlenince uzaklaşın hava alın sinirini eşinizden çıkarmayın bişeyleri kırıp dökmek eşinize vurmak bunlar çok onur kırıcı şeyler evliliğide derinden yıpratır adam birşey demiyor diye iyicee alışkanlık etmişsiniz bu durumu bırakın yardım etmesin bu şekilde kavga gürültüyle olcaksa bişeyler yapmasın zaten bu içten gelen bişey yani adam alışmamış yada ailesinde böyle görmemiştir belkide siz böle sert çıkarsanız yapacağı varsada yapmaz elinden geldiğini yapsa oda size küçük gelir . eşinize gülümseyin yaptığı küçük bişey bile olsa teşekkür ederim hayatım deyin bu kadar sinir sizi cok yıpratır ilerde hamile kalırsanır tekrar bu sinir bebeğinizede zarar eder. benim eşim ailesinin evinde bardak bile kaldırmaz ama kendi evimizde temizliğe yardım eder yemeği birlikte yaparız haftanın 3 günü bunu zorla yaptırmıyorum güzellikle sevgiyle yapıyoruz onunda hoşuna gidiyor

Otokontrol problemi gibi... iyi bir psikolog 2-3 seansta iyi gelecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…