- 30 Aralık 2009
- 23.438
- 93.122
- 1.123
Bence mahkemede kullanmayi dusundu once bi nabiz yokladi ise yarar mi diye. Bakin bi onceki konusuna kocamin en agir cezayi almasini istiyorum, ne yapabilirim diye. Bula bula bunu bulmus...Yuh yahu eski konularına bakmak aklıma bile gelmedi.
Hayır yani neden olmamış olayları olmuş gibi anlatıyorsun, sebebi ne ?
Bize sövdürüp rahatlıyor musun :)
Aaa nasıl yani? Adama iftira mı?
Belki başta sevdiği bir adam da olsa, bu evliliğe mecbur bırakmak için kadının rızası olmadan basit bir yakınlaşmayı ileriye götürmüş olabilir. O da kendini adama mecbur hissedip ailesini karşısına alarak evlilik yapmıştır falan?
Aaa nasıl yani? Adama iftira mı?
Belki başta sevdiği bir adam da olsa, bu evliliğe mecbur bırakmak için kadının rızası olmadan basit bir yakınlaşmayı ileriye götürmüş olabilir. O da kendini adama mecbur hissedip ailesini karşısına alarak evlilik yapmıştır falan?
Merveokanaşk o üyenickini hatirlamiyorum ama vardi boe biri
Merveokanaşk o üye
Bu arada bu üyenin başka konusunda da inanmayanlar çıkmıştı onlara beddua filan etti gitti sonra hemen geri geldi. Babasının hastalığı yüksek ihtimalle doğru bu yüzden psikolojisi bozulmuş olmayan konuları da açıyor gibime geliyor.
Arkadaşların da dediği gibi tecavüze uğradığın adam için biz çok aşıktık demezsin değil mi? :)
Evet sana ve diğer üyeye beddua etti biliyorum ikinizi debenim o beddua ettiği, birazdan yine edecek
bu arada unutmayalım tecavüzcüsüyle hem büyük bir aşkla evlenmiş hem de çocuk sahibi olmak için uğraşmış, çünkü normal kadınlar, tecavüzcü bir sapığın çocuğunu doğurmak için can atarlar, haksız biziz, allah bizi bildiği gibi yapsın, kınadığımız da başımıza gelecek, boğulacağız, şimdi dağılabiliriz
KOCAMIN İLGİSİZLİĞİ
Konumu açmakla açmamak arası nda çok kararsız kaldım ama açmak istedim yine de..benim sorunum bu eşimin ilgisizliği konuya nerden başlasam bilmiyorum , Biz eşimle çok zor şartlar altında çok büyük fedakarlıklar yaparak evlendik ama gerçekten çok büyük fedakarlıklar yaptık ve birbirimizi çok sevdik bir çok engeller aştık uzun konu buralara girmek istemiyorum şuan diyorum ki eşim hiç bir engele degmezmiş
bu konu sahibi bana biraz garip geldi öyle çelişkili konular açmışki
bu konusuda 30 mayısta açmış uzun uzun yazmış ,
Kinamayin kinamayin fake konu acmadan olmeyiz sonra.benim o beddua ettiği, birazdan yine edecek
bu arada unutmayalım tecavüzcüsüyle hem büyük bir aşkla evlenmiş hem de çocuk sahibi olmak için uğraşmış, çünkü normal kadınlar, tecavüzcü bir sapığın çocuğunu doğurmak için can atarlar, haksız biziz, allah bizi bildiği gibi yapsın, kınadığımız da başımıza gelecek, boğulacağız, şimdi dağılabiliriz
Evet sana ve diğer üyeye beddua etti biliyorum ikinizi de
Gittikçe batıyor farkında değil.
Bıktık artık forumda hikaye anlatan üyelerden gerçek hayatta ne kadar boşlarsa artık....
Kinamayin kinamayin fake konu acmadan olmeyiz sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?