KOCAMIN İLGİSİZLİĞİ
Konumu açmakla açmamak arası nda çok kararsız kaldım ama açmak istedim yine de..benim sorunum bu eşimin ilgisizliği konuya nerden başlasam bilmiyorum , Biz eşimle çok zor şartlar altında çok büyük fedakarlıklar yaparak evlendik ama gerçekten çok büyük fedakarlıklar yaptık ve birbirimizi çok sevdik bir çok engeller aştık uzun konu buralara girmek istemiyorum şuan diyorum ki eşim hiç bir engele degmezmiş
bu konu sahibi bana biraz garip geldi öyle çelişkili konular açmışki
bu konusuda 30 mayısta açmış uzun uzun yazmış ,
Cunku suyunu cikartti artik tutturamiyor o kadar cok konu actiki kendide hatirlamiyor hepinizle eglendim oh issizdim is bulana kadar bos vaktimi eglenerek gecirdim simdi is buldum naniiiik deyip gitmese bari :))) nickini hatirlamiyorum ama vardi boe biriKOCAMIN İLGİSİZLİĞİ
Konumu açmakla açmamak arası nda çok kararsız kaldım ama açmak istedim yine de..benim sorunum bu eşimin ilgisizliği konuya nerden başlasam bilmiyorum , Biz eşimle çok zor şartlar altında çok büyük fedakarlıklar yaparak evlendik ama gerçekten çok büyük fedakarlıklar yaptık ve birbirimizi çok sevdik bir çok engeller aştık uzun konu buralara girmek istemiyorum şuan diyorum ki eşim hiç bir engele degmezmiş
KOCAMIN İLGİSİZLİĞİ
Eski konulara baktım tek tek.Kesinlikle tecavüzcüsüyle zorla evlenmiş bir kadın psikolojisi değil bu.Kocam beni çok seviyor,üstüme titriyor,büyük aşkla evlendik,ne fedakarlıklar yaptık vs..Kocası melek bir kanadı yok.Şimdi de şeytan bir çatalı yok.Bir de çocuk için tedavi deyip tüyü dikmiş.
Ayıp.Bunlar yüzünden gerçekten böyle şeyler yaşayanlar bile fake olmakla suçlanıyor burda.Vallaha ayıp ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?