İy de ben şimdi niye bu kadar kötü oldum :(

hmyraa_

Hayırlısı ya...
Kayıtlı Üye
14 Mart 2012
3.027
1.726
333
Sakarya
Yaklaşık 5 aydir tanıdığım bi çocuk var kizlar ondan okadar hoşlandim beğendimki anlatamam hep oyle uzakdan uzağa bakardik birbirimize .Bana yani ulasmasida cok kolay küçük bi yerdeyiz ara ara caliştigim yere gitti geldi muhabbet ettik gayette hoş konuştuk ama adim atmadigi icin dedimki hayatinda biri vardir belkide ama son iki gündür de iyce bu durum artik flörtlesme gibi olmaya basladi ama birbirimizde numaralarimiz da yok yada baska iletisim araci bugün bi öğrendimki burda bi kiz benim arkadaşlarima demiski o cocugu ayarladim ondan cok hoslaniyorum numarasinida aldim konusuyoruz ya okadar sinir oldmki ben kendime kızdım kendi kendime anlam cikarmisim gecmesi lazim bu durumun niye bu kadar kötü oldumki ben cok gereksiz böyle olmam cok etkilendim ondanmi boyleyimki acep :KK43:
Güncelleme yapmak istedim bu çocuk günler sonra yanima geldi uzun süredir sağlık iznindeydim beni cok merak ettiğini söyledi hatta ulasmaya çalıştığını derken muhabbet ilerledi ben i bayramdan sonra kahve içmeye davet etti ve numarami istedi bu arada tayin istediğini burasi küçük yer oldugu icin cok laf söz olduğunu söyledi çok farkli güzel konuştu ancak bugün yine arkadaşlar geldi ve bunlarin ikisini yine görüştüğünü söylediler ay ne sacma biseydeyim kizlar benmi çocuğu yanlis anliyorum sizce tamamen arkadascada benmi anlam yüklüyorum

Son düzenleme:
Yada o kız o çocuğu çok beğeniyor, ve sizin ona ilginizin farkında olduğu için sizi saf dışı bırakmak adına böyle birşey demiş olabilir...

Yada o kız o çocuğu çok beğeniyor, ve sizin ona ilginizin farkında olduğu için sizi saf dışı bırakmak adına böyle birşey demiş olabilir...
Zaten o cocuk ilk geldigi günden beri pesinde kız sonunda basardi demekki sadece garibime giden orda burda demesi cocuk duysa bence bu durumdan hoşlanmaz

Daha cok üzülürsün o zaman hic bana göre degil erkek ilk adımi atmalı muhabbeti :)
Esimin pesinden ne koştum be :KK53: 12 senedir birlikteyiz ama naber :KK70:
Ya aşk olsun ben burda üzülüyorum sizin dediğinize bak .Siz karsilik almissiniz ama bunun karsiligini alamamak berbat evet üzülüyorum ama elbet daimi üzülcek degilim umarim siz cok mutlu olursunuz ama esiniz birgun bunu basiniza kalkarsa üzülmezsiniz insallah

Ya aşk olsun ben burda üzülüyorum sizin dediğinize bak .Siz karsilik almissiniz ama bunun karsiligini alamamak berbat evet üzülüyorum ama elbet daimi üzülcek degilim umarim siz cok mutlu olursunuz ama esiniz birgun bunu basiniza kalkarsa üzülmezsiniz insallah
12 sene diyorum hala başına kakarsa diyorsun :işsiz: ayrıca eşimde ilk beni reddetmişti ama şimdi iyiki uğraşmışsın diyor biraz cesaretli olun aşkda ve savaşta herşey mübahtır ;)
Hem ben ne dedim ki alındın acaba az cesaretli ol birşey olmaz ;)

12 sene diyorum hala başına kakarsa diyorsun :işsiz: ayrıca eşimde ilk beni reddetmişti ama şimdi iyiki uğraşmışsın diyor biraz cesaretli olun aşkda ve savaşta herşey mübahtır :KK66:
Hem ben ne dedim ki alındın acaba az cesaretli ol birşey olmaz :KK66:
Yani daha önce mesela yasadigim iliskilerde ilk adimi karsi taraf atti ama sonrasinda cok mücadele ettim malesef istemediler adamlar kacti resmen cok hassasim yasadigim berbat iliskilerden herkes iste sizin gibi sansli degil masallah diyelim bu arada :)

Belki kız farketmistir cocugun senin yanina filan geldigini, seninde hoslandigini ve buyuzden arkadaslarina soylemistir sana oyle soylesinler diye. Belli olmaz ama çok üstüne duşme derim bu konunun. Adami istiyorsan umursamaz olma yine gelirse sicak davran ama peşinde de koşturma adam mi yok.

Back
X