Yaklaşık 5 aydir tanıdığım bi çocuk var kizlar ondan okadar hoşlandim beğendimki anlatamam hep oyle uzakdan uzağa bakardik birbirimize .Bana yani ulasmasida cok kolay küçük bi yerdeyiz ara ara caliştigim yere gitti geldi muhabbet ettik gayette hoş konuştuk ama adim atmadigi icin dedimki hayatinda biri vardir belkide ama son iki gündür de iyce bu durum artik flörtlesme gibi olmaya basladi ama birbirimizde numaralarimiz da yok yada baska iletisim araci bugün bi öğrendimki burda bi kiz benim arkadaşlarima demiski o cocugu ayarladim ondan cok hoslaniyorum numarasinida aldim konusuyoruz ya okadar sinir oldmki ben kendime kızdım kendi kendime anlam cikarmisim gecmesi lazim bu durumun niye bu kadar kötü oldumki ben cok gereksiz böyle olmam cok etkilendim ondanmi boyleyimki acep 
Güncelleme yapmak istedim bu çocuk günler sonra yanima geldi uzun süredir sağlık iznindeydim beni cok merak ettiğini söyledi hatta ulasmaya çalıştığını derken muhabbet ilerledi ben i bayramdan sonra kahve içmeye davet etti ve numarami istedi bu arada tayin istediğini burasi küçük yer oldugu icin cok laf söz olduğunu söyledi çok farkli güzel konuştu ancak bugün yine arkadaşlar geldi ve bunlarin ikisini yine görüştüğünü söylediler ay ne sacma biseydeyim kizlar benmi çocuğu yanlis anliyorum sizce tamamen arkadascada benmi anlam yüklüyorum

Güncelleme yapmak istedim bu çocuk günler sonra yanima geldi uzun süredir sağlık iznindeydim beni cok merak ettiğini söyledi hatta ulasmaya çalıştığını derken muhabbet ilerledi ben i bayramdan sonra kahve içmeye davet etti ve numarami istedi bu arada tayin istediğini burasi küçük yer oldugu icin cok laf söz olduğunu söyledi çok farkli güzel konuştu ancak bugün yine arkadaşlar geldi ve bunlarin ikisini yine görüştüğünü söylediler ay ne sacma biseydeyim kizlar benmi çocuğu yanlis anliyorum sizce tamamen arkadascada benmi anlam yüklüyorum
Son düzenleme: