İyi Bayramlar Anneciğim...

Oldum canım ama sistem okadar değişmiş ki bana ne deseler beğenirsin
AİLE İÇİ ŞİDDET'e bir yaralama vurma kırma olduğu sürece karışmıyorlarmış...

Yapabileceğim birşey yoktu ...

Buna nasıl aile içi şiddet diyorlar ,
bu resmen tecavüze yeltenmek!

Anneni çıkar hayatından, o kadından anne olmaz.
Arayıp sorma hiç haketmiyor çünkü!

Bundan sonra hep mutlu olursun inşallah.
Kalbin temiz,Allah gönlüne göre versin.
Eşinle,bebeğinle yaralarını sararsınız.

yazını okurken çok duygulandım cnm sana sahip çıkan bir eşin var birde bebeğin olcak . herşeyi boşver eşine bebeğine sımsıkı sarıl.

Biliyormusun seni çok iyi anlıyorum...
benimde zamanında bir üvey babam vardı annemde tıpkı senin annen gibi sormadan hayatımıza almıştı onu...
benim annemde çok acılardan geçmiş 22 yaşındaki oğlunu kaybetmişti,,yıkılmıştı..
10 yıl evli kaldılar senden tek farkı o adam ne olursa olsun bize kötü gözle bakmadı en azından,,
sonra annem uyandı,,sarsıldı ve şimdi anneaneme bakıyor oda yaşlı,,
şimdi artık rahatım gözüm arkada değil ve şükürler ediyorum rabbime ve sanada dua ediyorum nasıl benim annem uyandıysa allah senin annenide uyandırsın,,,
annen çok yanlışlar yapmış ama ben annenin sağlıklı düşündüğünü sanmıyorum hatta o olayı bir tecavüze yeltenmek değilde kavga bile sanıyor olabilir,, allah şaşırtmasın ve annenle bayramlaşmak kısmet olsun canım...

Biliyormusun seni çok iyi anlıyorum...
benimde zamanında bir üvey babam vardı annemde tıpkı senin annen gibi sormadan hayatımıza almıştı onu...
benim annemde çok acılardan geçmiş 22 yaşındaki oğlunu kaybetmişti,,yıkılmıştı..
10 yıl evli kaldılar senden tek farkı o adam ne olursa olsun bize kötü gözle bakmadı en azından,,
sonra annem uyandı,,sarsıldı ve şimdi anneaneme bakıyor oda yaşlı,,
şimdi artık rahatım gözüm arkada değil ve şükürler ediyorum rabbime ve sanada dua ediyorum nasıl benim annem uyandıysa allah senin annenide uyandırsın,,,
annen çok yanlışlar yapmış ama ben annenin sağlıklı düşündüğünü sanmıyorum hatta o olayı bir tecavüze yeltenmek değilde kavga bile sanıyor olabilir,, allah şaşırtmasın ve annenle bayramlaşmak kısmet olsun canım...

ahh ahhhh MİNNN hep dualrımda zaten annemın duzelmesi..çevresınde herkesi kaybettı o adamla bırlık olup teyzemlerde gorusmez etmez... O adam ya bıgun olup guıdecek yada para suyunu cekınce gıdecek ya ozaman ne olacak bu kadın bunları hıc dusunmuyor....

ahh ahhhh MİNNN hep dualrımda zaten annemın duzelmesi..çevresınde herkesi kaybettı o adamla bırlık olup teyzemlerde gorusmez etmez... O adam ya bıgun olup guıdecek yada para suyunu cekınce gıdecek ya ozaman ne olacak bu kadın bunları hıc dusunmuyor....

düşünmez canım şimdi düşünmez,,
annem o adama hastalığında bile baktı ama ne zamanki kendi hasta oldu annem uyandı ve dedi ben yanlızım....
yanlız değilsin dedik destek olduk şimdi ayakta alaha şükürler olsun..
atalarımız ne demiş bir musibet,bin nasihattan iyidir.
allah geri dönüşü olmayan hatalar musibetler vermesin,, kalbini ferah tut ve bebeğini düşün,,bu çok zor biliyorum bende bu olaylar yaşanırken hamileydim..
okadar çok ağlardım ki dedim ki bu çocuk sulugözlü bişey olacak,, ama tam tersi oldu hep gülen bir prenses oldu.. sen artık annesin bebeğini düşün su akar yolunu bulur sen dua etmeye devam et,,herşey güzel olsun inşallah..

Çok zor.
Şuan da hala sizi neden rahatsız ediyorlar ki, ne beklentileri var sizden?
Rabbim yavrunuzla güzel günler göstersin inş.
O minicik eller ellerinize, yüreğinize dokunduğunda daha da hafifleyeceksiniz inş.
Sağlıkla alın kucağınıza inş.

düşünmez canım şimdi düşünmez,,
annem o adama hastalığında bile baktı ama ne zamanki kendi hasta oldu annem uyandı ve dedi ben yanlızım....
yanlız değilsin dedik destek olduk şimdi ayakta alaha şükürler olsun..
atalarımız ne demiş bir musibet,bin nasihattan iyidir.
allah geri dönüşü olmayan hatalar musibetler vermesin,, kalbini ferah tut ve bebeğini düşün,,bu çok zor biliyorum bende bu olaylar yaşanırken hamileydim..
okadar çok ağlardım ki dedim ki bu çocuk sulugözlü bişey olacak,, ama tam tersi oldu hep gülen bir prenses oldu.. sen artık annesin bebeğini düşün su akar yolunu bulur sen dua etmeye devam et,,herşey güzel olsun inşallah..

amın cnmm amınnn rabbım aklımızı fıkrımızı korusun... Buyuk konusmak ıstemem ama ben bebeğime böyle davranamam yapamam...Evladım bir yana 10 taneee erkek bır yana....
Umarım bızım de kızımızdan sonra hersey guzel olur...

Rabbım evladınızıda sıze bağışlasın.Onların talihleri güzel olsun...

Çok zor.
Şuan da hala sizi neden rahatsız ediyorlar ki, ne beklentileri var sizden?
Rabbim yavrunuzla güzel günler göstersin inş.
O minicik eller ellerinize, yüreğinize dokunduğunda daha da hafifleyeceksiniz inş.
Sağlıkla alın kucağınıza inş.

Kımse onlarla ılgılenmedıklerı için saldıracak yer arıyolar. Ama işte ınsan dusunur kızım o benım ve hamıle.. Anneanne olacağım bır durmam lazım boyle dusunen yok...

Ne guzel söylemıssınız Allah razı olsun o mınıcık ellerı zaten sabırsızlıkla beklıyorum ınanın.

İlaç gibi gelecek bana...:16::16:

Canım çok geçmiş olsun yazdıklarını okurken duygulandım.Allah hepimize farklı sınavlar veriyor senin sınavında kolay olmamış.Ben anneni kaybettin sandım ama şuan anneni görememekte acı veriyordur sana nekadar hatalıda olsa kötüde olsa senin içinde merhamet varsa kalbin temizse annen olduğu için yüreğinin bir tarafındadır yinede.Allah seni hayırlı bir eş ve bebekle ödüllendirmiş.Bebeğin olunca hayatın dahada güzel olucaktır.Annende doğru yolu bulup umarım o kişiden kurtulur ve sağlıklı mutlu bir hayatı olur.İnşallah gönlünce olur herşey.Sağlıkla bebeğine kavuşman dileğiyle.Ama sana zarar veriyorlarsa uzak durman daha iyi.Çünkü seninde bir yuvan ve bebeğin olucak.Ama inşallah annende düzelir ve sana çocukken yaşattığı sevgiyi yeniden yaşatır.Ve sen bütün sevgini bebeğine verip çok iyi bir anne olacaksın inşallah:nazar::emir_bebek::16:

Canım çok geçmiş olsun yazdıklarını okurken duygulandım.Allah hepimize farklı sınavlar veriyor senin sınavında kolay olmamış.Ben anneni kaybettin sandım ama şuan anneni görememekte acı veriyordur sana nekadar hatalıda olsa kötüde olsa senin içinde merhamet varsa kalbin temizse annen olduğu için yüreğinin bir tarafındadır yinede.Allah seni hayırlı bir eş ve bebekle ödüllendirmiş.Bebeğin olunca hayatın dahada güzel olucaktır.Annende doğru yolu bulup umarım o kişiden kurtulur ve sağlıklı mutlu bir hayatı olur.İnşallah gönlünce olur herşey.Sağlıkla bebeğine kavuşman dileğiyle.Ama sana zarar veriyorlarsa uzak durman daha iyi.Çünkü seninde bir yuvan ve bebeğin olucak.Ama inşallah annende düzelir ve sana çocukken yaşattığı sevgiyi yeniden yaşatır.Ve sen bütün sevgini bebeğine verip çok iyi bir anne olacaksın inşallah:nazar::emir_bebek::16:

İnşallah canım benim Rabbim büyükkk ..Evet buda benim sınavım isyan etmıyorum sadece dua ediyorum.Umarım kurtulur eskı yasantısına gerı doner.Annem neticede uzuluyorum çokk..

Ama benımde bır yuvam var bende onlarla ilgilenmelıyım artık...

İnşallah canım benim Rabbim büyükkk ..Evet buda benim sınavım isyan etmıyorum sadece dua ediyorum.Umarım kurtulur eskı yasantısına gerı doner.Annem neticede uzuluyorum çokk..

Ama benımde bır yuvam var bende onlarla ilgilenmelıyım artık...

En doğrusunu yapıyorsun isyan etmekle hiç birşey elde edilmiyor sen sabrının ve ettiğin duanın karşılığını alacaksın.Üzülmen çok doğal neticede kendi kanından canından biri ama hepimiz kendi hayatlarımızı kuruyor kendi derdimize düşüyoruz belli bir mhüddet sonra.İnşallah düzelir sen duanı eksik etme canım:16::54:

çok kötü şeyler yaşamışsın canım ya,
ama neden hala sırf annenin sesini duymak için aramalarına göz yumuyorsun.
bu kadar zayıf olma. kendine zarar verirsin.

çok kötü şeyler yaşamışsın canım ya,
ama neden hala sırf annenin sesini duymak için aramalarına göz yumuyorsun.
bu kadar zayıf olma. kendine zarar verirsin.

Evet doğru dıyosun bu konuda zayıfım..

Telefonlarını açmamın bir sebebi ise adamın birşey yapıp yapmadığı..
Çünkü öyle bir adamın cidden kaybedecek birşeyi yokk...:19:

durumuna çok üzüldüm ama bak geçmiş gitmiş artık; sende anne oluyorsun rabbim güzel bir yuva vermiş sana inşallah bundan sonra çok mutlu ve huzurlu olursun :nazar:

okurken acaba hikayemi dedim. taki en sona gelince gerçek oldugunu anladım.. çok seyler yaşamıssınız.. malesef geçmiş geçmişte kalması gerekirken hep anılar canlı kalıyor...bir yerlerde bizleri acıtmaya devam ediyor. herkesin bir öyküsü vardir... sizinkide böyle...
hamilesiniz. en hassas oldugunuz dönemdesiniz..bebeginiz doğunca bütün şevkatinizi ilginizi ona vereceksiniz. size doping gibi gelicek emin olun...geçmişler olsun...

okurken acaba hikayemi dedim. taki en sona gelince gerçek oldugunu anladım.. çok seyler yaşamıssınız.. malesef geçmiş geçmişte kalması gerekirken hep anılar canlı kalıyor...bir yerlerde bizleri acıtmaya devam ediyor. herkesin bir öyküsü vardir... sizinkide böyle...
hamilesiniz. en hassas oldugunuz dönemdesiniz..bebeginiz doğunca bütün şevkatinizi ilginizi ona vereceksiniz. size doping gibi gelicek emin olun...geçmişler olsun...

Teşekkür ederim.Rabbim birdaha ve kimseye yaşatmasın...

cnm benim yaaaa ağlattın beni:14::14:
inşallah öykü bebek gelince bunların hepsi bir nebze daha hafifleyecek. artık seninde sorumlulukların artacak ve bunları düşünmeye daha az vaktin olacak inşallah:16:
Allah seni, bebeğinin ve eşinin başından eksik etmesin.eskiyi fazla düşünmemeye çalış ki bebeğine daha faydalı ve sağlıklı bir anne olabilesin:54::54::54::54:

Back
X