İyi Bayramlar Anneciğim...

cnm benim yaaaa ağlattın beni:14::14:
inşallah öykü bebek gelince bunların hepsi bir nebze daha hafifleyecek. artık seninde sorumlulukların artacak ve bunları düşünmeye daha az vaktin olacak inşallah:16:
Allah seni, bebeğinin ve eşinin başından eksik etmesin.eskiyi fazla düşünmemeye çalış ki bebeğine daha faydalı ve sağlıklı bir anne olabilesin:54::54::54::54:

canım arkadaşım benım ağlama hiç kıyamam bebeğinde etklenır..Ben çok ağladım kızımı çok üzdüğüm için şimdi çok üzgünüm asıl... :14::14:

Ama şimdi iyiyim şükür...Bebeğim ve kocam için iyiyim...

çok zor ve kötü günler yaşamışsınız. çok üzücü ve yorucu.

Rabbim iyi ki yşıyorum diyeceğinz bir hayatla taçlandırsın sizi....

öz annenizin bu denli değişimine şaşırdım. Allah ıslah etsin.

Canım çok üzüldüm bir anne olarak şok oldum şokk...Allah herkese anneliği hakettiyse nasip etsin baba olmayıda tabii...doğurmakla anne baba olunmuyor bu bambaşka bişey fedakarlık özveri ve akıl işi evet akıl rabbim akıllı insanlara evlat etsin yavruları yavrularıda akıllı evlat etsin büyüklerine:31:

Anneliğin nasıl olup olmadığını zalimce öğretmiş hayat sana..
Bebiş bekliyormuşsun. Ben eminim ki , gün gelip yavrunu kucağına aldığında sen dünyanın en iyi ANNElerinden olacaksın.
Kalbindeki o iyilik seni hiç terketmesin , kızınla birlikte bahtınız güzel olsun inşallah.. :nazar:

Son düzenleme:
Hepinize nasıl teşekkür etsem azdır herhalde..

İnanın dualarınız yeter... Ve o güzel dilekler de inanın karşılıklı... Rabbim evinizde evimizde ailelerimizle olan huzurumuzu korusun...:nazar::nazar::nazar:

Yaşadıkların hakkında söylenecek çok bir şey yok.
Allah ıslah etsin anneni de eşini de.
Sana da bebeğini sağlıkla kucağına almayı, büyütmeyi nasip etsin inşallah

Bundan tam 9 sene önceydi Çilemin başlangıcı... Bir annenin Kaybedilişi;

Annem, mis kokulum du o benim ... Menapoza girdi 40 yasında erkendi onun için ama o kaldıramadı zaten babamsız geçen bir hayat,Anneanne ve dedenin yanında büyümek ve onların ani ölümleri,kayıplarımız... Hepsi birden olunca anneme ağır geldi kaldıramadı...

İntihar girişimleri;zorluklarla geçen bir kaç sene derken bir adam çıka geldi hayatımıza.. Amansızca...
Annem o zor dönemlerinde ben işte çalışırken dışarıya çıkıp birini bulmuş hayatımıza aldı bana sormadan... Kimseye sormadan...
Küçüğüm ozaman korkuyorum ne nedir ne değildir bılemıyorum.. Kıme danışsam kıme anlatsam bilemeyişlik...

2,3 hafta sonra bir pastane köşesinde öğrendim adamın hayatımıza imam nikahı ile girşini... Yıkıldım.. Annemin tabiki evlenmesine karşı değildim ama bu da bu şekilde olmamalıydı yaa..
Ben neciydim bana neden sorulmadı diye soruların arasında boğuşurken adam çoktan hayatımızda Annemin yatağındaydı...

Ozaman anladım hayatımın değişeceğini...Bir kenara itileceğimi...

Çünkü adam tekinsiz bir adamdı.. Kamyon şöförüymüş... Aşşağıladığımdan değil şöforleri ama bu adamda bişiler tersti.. Haremde atıp kalkan evsiz barksızmış..

Ve annem onu tuttu getirdi evimize... Annemin o dönemki rahatsızlığını kullandı oda.. Faydalandı. Elimizde Rahmetli dedem ve anneanneciğimden kalan 1 dairemiz vardı.. İyi bir semtte güzel paraya yok yere satıldı..

Tabii bu arada beni soracak olursanız bir rahatsızlığım başladı kimse ile dertleşemediğimden anlatamadığımdan dolayı..
Geceleri uyuyamaz gündüzleride 2 3 saatlik uyku ile duruyordum.
Korkuyordum yaaa adamın gelip bana birşey yapacağından korkuyordum.. Genç kızdım yapabileceğim bişey olmazdı ki o sıra...
İşte bu yüzden ellerim ve ayaklarımın uyuşması,benim yemek yiyememem başladı..
1 hafta da 10 kg vermiştim..
O dönem ve şuan hala beraber olduğum eşim vardı yanımda tek..
Bir de 980 km uzakta olan teyzemler... Durumları biliyolardı ama onlarında bir ailesi bir yuvası olduğundan öyle pat diye çıkıp gelemiyorlardı..

Evet eşim dedim zor dönemler geçirdik adam benım her arkadaşıma takmış durumdaydı ama erkek olanlarına.. Annem eşimi biliyordu..O adam olmadan öncede hayatımızdaydı..
Adam annemi kışkırtır olmuştu o çocukla görüşmeyeceksin demeye başlamalar ev hapisleri ile geçen 1 senelik zaman ve artık canıma tak etmesi..

Sevdiğimi görememek edememek derken bir dönem ister istemez ayrılmak zorunda kaldık.
Çünkü adam '' O çok sevdiğin çocuğu taksim meydanında sallandırırım'' demesi üzerine ayrılmak zorunda kaldım :((( ...

En sonunda annemin bir gece çantasından sadece yol parasına yetecek kadar para aldım ve 980 km uzakta olan teyzemin yanına kaçmakta buldum çareyi...
Gittim de ,, kurtulmuş sayıyordum kendimi..
Kavuşmuştum teyzemlere 2 yiğenim ben teyzem eniştem çok şükür bir dönem huzurlu bir zaman geçirdik.

Ama tabii annem ile o adam ö dönemde benim oraya gittiğimi öğrendiler..Bu sefer o şehre geldiler..
Güya adam düzelmiş bana babalık yapacakmış..
Herkesi ikna edebilirlerdi ama beni asla.. çünkü adam da vardı pis birşeyy..
Nitekim de teyzemleri ikna ettiler ve ben yine istanbula dönmek zorunda kaldım...

Ve bir gece;

Odamın kapısı aralandı.. Ama ben uyumuyordum..Adam hergun içtiği gibi o gün yine içkiliydi..
Bunu söylemek çok zor ... Bana sahip olmaya çalıştı o sırada dövüşmeye başladık... Annem duydu sesimizi geldi..
Annemin geldiği sırada adam benim gırtlağıma yapışmış boğacak gibiydi..

Annem mi ne yaptı?
Seyretti..

Rabbim büyük bi şekilde kurtuldum elinden.. Kendimi tuvalete kitledim...
Adamın sakinleşmesiyle odama geçtim..

İşte orada anladım
Benim bir annem olamazdı.. O çok sevdiğim her bayram sabahında beni şarkılarla uyandıran Annemmm neredeydi??

o Saatten sonra teyzemın evine taşınmakla artık hayatımı değiştirdim.. Çalışmaya başladım yeniden.Ayaklarımın üzerinde durmaya başladım..

Rabbim sana şükürler olsunn...

Ve evleneceğim zaman geldi.. Teyzemin evinden gelin çıktım..

Çok şükür o sevgilimi arayıp bulmuş ve kavuşmuş sona yaklaşmıştık...

Şuan evliyiz... Çok Şükürr Rabbime..

Annem mi Nabıyor??

Kayıvalideme o adamla birlik olup telefon açıp benim hakkımda ileri geri konuşuyorlar .. Evet kendi öz kızı hakkında ağza alınmayacak laflar ediyolar..

Kayınvalidemler inanır mı bilemem ama çok şükür benım alnım ak eşim ve Rabbim biliyor neyin ne olduğunu...

Evet annem arada hala arar...Numaranı nereden biliyor diyeceksiniz.. İstanbulda olan teyzem korkarak vermiş numaramı..Daha değiştiremedim.

Ama onun sesini ; annem bana o adamla birlik olup hala lüfür de etse

onun sesini duymak iyi geliyor... :58::58:

Çok özledim çok yanıyor canım ciğeirim ama değişmiyor hiçbirşey ne yapayım elimden gelmiyor ..:14::14:

Bu bayram da bayramlaşamadık.. Olsun..

Bayramın kutlu olsun anneciğim...

cnm annenin psikolojik sorunları var bence bir an önce tedavi olması lazım allah sabır versin saana dua et inş annen düzelir

Son düzenleme:
ne zor şeyler yaşamışın öyle.Allah bundan sonra yüzünü güldürsün inşallah. anene ve annenin eşine de vicdan,merhamet versin.yaptıklarından pişman olacak,hatalarını idrak edecek akıl,fikir versin.

Back
X