İyi Bayramlar Anneciğim...

canım arkadaşım benım ağlama hiç kıyamam bebeğinde etklenır..Ben çok ağladım kızımı çok üzdüğüm için şimdi çok üzgünüm asıl...

Ama şimdi iyiyim şükür...Bebeğim ve kocam için iyiyim...

çok zor ve kötü günler yaşamışsınız. çok üzücü ve yorucu.

Rabbim iyi ki yşıyorum diyeceğinz bir hayatla taçlandırsın sizi....

öz annenizin bu denli değişimine şaşırdım. Allah ıslah etsin.

Canım çok üzüldüm bir anne olarak şok oldum şokk...Allah herkese anneliği hakettiyse nasip etsin baba olmayıda tabii...doğurmakla anne baba olunmuyor bu bambaşka bişey fedakarlık özveri ve akıl işi evet akıl rabbim akıllı insanlara evlat etsin yavruları yavrularıda akıllı evlat etsin büyüklerine

Anneliğin nasıl olup olmadığını zalimce öğretmiş hayat sana..
Bebiş bekliyormuşsun. Ben eminim ki , gün gelip yavrunu kucağına aldığında sen dünyanın en iyi ANNElerinden olacaksın.
Kalbindeki o iyilik seni hiç terketmesin , kızınla birlikte bahtınız güzel olsun inşallah..

Son düzenleme:
Hepinize nasıl teşekkür etsem azdır herhalde..

İnanın dualarınız yeter... Ve o güzel dilekler de inanın karşılıklı... Rabbim evinizde evimizde ailelerimizle olan huzurumuzu korusun...

Yaşadıkların hakkında söylenecek çok bir şey yok.
Allah ıslah etsin anneni de eşini de.
Sana da bebeğini sağlıkla kucağına almayı, büyütmeyi nasip etsin inşallah

cnm annenin psikolojik sorunları var bence bir an önce tedavi olması lazım allah sabır versin saana dua et inş annen düzelir

Son düzenleme:
ne zor şeyler yaşamışın öyle.Allah bundan sonra yüzünü güldürsün inşallah. anene ve annenin eşine de vicdan,merhamet versin.yaptıklarından pişman olacak,hatalarını idrak edecek akıl,fikir versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…