Iyi bi anne olamiyorum

Cok sagolun. Domuz gribi gecirdiginde atesi var miydi peki
42 lere kadar ates vardi, zaten kan testleri temiz ama dusmeyen ates olunca influenza testi yapildi da oyle cikti.

Benim oglum cok ateslendi, aksam bakiyosun zehir gibi gece yatiyosub hooop atesler icinde. O kadar cok ateslendi ki ben artik donunca atesinin kac oldugunu olcmeden anlayabiliyorum

Siringayla serum fizyolojik sıkıyoruz biz de. Surekli aciyorum ama yine de tikali gibi ses geliyo

çokça ve bolca emzir.yapacağın tek şey bu.arada evi havalandır .kendinide kötü hissetme senin suçun yok...kendıne takvıye yap ıhlamur,bal,çörek otu yağı iç.sirkeli suda iç sirkesi fazla olmayacak şekılde.yine suya limon suyu karıştır ve ayaklarına sür.sadece limon suyu bebeğin ayaklarını tahriş eder.ateşini düşürür.kontrollü şekılde takıp et.antıbıyotiğede çok bağlanmamanı öneririm.bağırsaklar için özellikle.yıne kefır ve ev yoğurdu tüket ki bebeğine geçsin peribıyotık desteği alabılsın.nedenini bilmediklere hastalığa antibıyotık vermemeleride saçma olmuş

Amin insallah. Dermansiz dert vermesin Allah

Evini yeterince sicak tut bolca havalandir ve kimseyide alma.bunun iyi annelikle kotu annelikle alakasi yok bebek bu bir yerden kapıyor bebek gormeye gelen giden olmasin bir zahmet yasak de gec

Hic sormayin her turlu antibiyotik.verildi bebegime.

Ne alaka cidden de!
Çocuğu sürekli hastalanan kötü anne mi?
Mantık hatası var kendinizi suçlayıp durmayın

Lohusaligimi unuttum bile. Disari cikarip hava aldirmaya bile korkuyorum artik

Ah canim, o endiseyi bilirim. Tabiki doktoruna danis ama atesi biraz düstügünde ve biraz kendine geldiginde, disariya cikar. Temiz hava ona iyi gelir. Umarim cabuk atlatir yavrucak. Esinden destek iste, yemek temizlik yapsin. Kendine iyi bakmalisin ki cocugunda iyi olsun.

Bugunlerin gecicegine inanmaya ihtiyacim var. O kadar cok antibiyotik aldik ki ilerde bunlarin zararini goruruz diye korkuyorum

Evet hayirlisiyla su 3 ayi atlatmak istiyorum

yeni dogmus bebegi herkesle temas etmeyin bol bol emzirin sizde gidali sifali seyler yeyin ki sutunuzdrn gecsin bebege emzirince. aslinda bagisikligi otrmasi lazim gecmis olsun yapacak bisey sizin sucunz degil hangi anne yavrusunun hasta olmasini istet

Bebek bu hasta olcak dusucek kalkicak oyle oyle büyüyorlar siz kendinizi suçlamayın bol bol emziğin süt geliyorsa o kullanılan antibiyotikten bin kat iyi sütün

Bize de influenza testi yapildi pozitif cikti. Travma oldu bende ates gece olunca korkuyorum surekli atesine bakiyorum

Ister miyim ben antibiyotiklere bogmayi bebegimi ama 5er gun antibiyotik tedavisi verdiler bebegime

çocuk kardiyolojisi muayene ettimi

Sagolun tesekkurler. Ilk 3 ay ateslenmeyi normal gormuyo doktorlar. Bu kadar sık ateslendigi icin belinden sivi bile aldilar menenjit suphesiyle. Bebegimin bagisikligimi zayif anlamadim. 40 gunde 2 defa ateslendi

Çok fazla misafiriniz oluyor mu? Malum kış ayı bir hastalık döngüsü herkeste .. acaba kapıyor mu başkalarından ..

Tam kış aylarında dünyaya gelmiş minik çok daha bence doğal. Ayrıca ateş ölçerle gezmeniz ona verdiğiniz sevginin ilginin kanıtı. Bence iyi bir annesiniz. Birde bence misafirlerde olabilir. Mikrobu taşıma acısından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…