Iyi bir anne degilim diye düşünüyorum

Bilmiyorum yaşlı bir profesör du ekran hiç yok gibi birsey evdekiler izlerken bakarsa bskiyor onda da hemn başka tarafa çeviriyorum bakmasını engelliyorum

Dusunme sende .sen dusununce duzeliyor mu birseyler hayir.akisina birak.doktor birsey yok dediyse yoktur.niye kendine de cocugada zehir ediyosun hayati.biraz relax ol.bu kadar efham ii degil

Insallah benim bebegimin de gülmeleri artar çünkü çok üzülüyorum gören herkes çok ciddi gülmüyor diyorlar seviyorum sarılıyorum ikisinede ama sanki ben uğraştıkça hicbirsey değişmiyor buda beni çok üzüyor onlar için herseyi yaparım oğlum hiç emmedi dogdugundwn beri sagarak besliyorum herkes diyor boşuna uğraşıyorsun çok sabırlısin ben olsam uğraşmam diyorlar ama ben bir kaşık daha anne sutu alsın diye uğraşıyorum sonrada diyorum emmiyor diye beni sevmiyor tanımıyor mu die düşünüyorum çok zor durumdayım

İkinci çocuk çok zor. Bende bazen pişman oluyorum. Yalnız değilsiniz. Üstelik sizin ilkokul döneminde bebek oluşu daha da şartları zorluyor tabi. Boş kalmamaya çalışın işte hepsi geçer. Geçmezse psikiyatriye gitmelisiniz. Hasta olmaları sokaktan değil zaten salgın var. Çıkmadıkça bağışıklık gelişmez, sizin de düşer. Sürekli hasta olursunuz. Kızınızın okul harici etkinlikleri var mı? Kurs, spor vs.?

Sizde çok geçmiş olsun Allah hiç kimseyi evlatla sinamasin biraz daha iyiydim daha önce oğlum doğunca arttı sanki bu sefer iki kat düşünüyorum iki kat korkuyorum kendim için hicbirsey yapmıyorum hep onlarla ilgileniyorum kizimin ödevleri okulu oğlumun ihtiyaçları ama hep bir soru işareti kafamda

Yok gitmiyor küçük bir yerde yaşıyoruz sosyal faaliyet ixin yapılabilecek şeyler yok

İki çocuğum da çok geç güldüler. Ufaklık hele çok çok ciddiydi. Şimdi bıcır bıcır geziyor. Sizin psikolojiniz ciddi derecede yıpranmış. Acilen bir uzman desteği alın. Olmaz böyle.
Insallah benim oğlumda iyidir ikisini beraber oynarken görmeyi o kadar çok istiyorum ki iki çocuğu olup beraber oynayan çocuklara resmen imreniyorum sanki benim çocuklarım öyle olamayacak gibi düşünüyorum

Hayır öyle düşünme azıcık daha sabret bak göreceksin her şey düzelecek. Bebeğin tabi ki seni tanıyor en çok seni ister yanında sen bunları düşünme bu günlerin tadını çıkar her çocuğun mizacı farklıdır

Sagolun Bu yüzden zaten bir süre destek almanizin gerektigini düsünüyorum. Siz anne oldugunuz gibi yinede kendiniz icin de birseyler yapmak zorundasiniz. Saglikli ve huzurlu bir anne cocuklarin en büyük kazanci olur. Insan bazen hep ayni yerde takila kaliyor. O yüzden disardan yardim almakta.fayda var. Hastaliklarla ilgili fazla internetde veya sosyal medyada okumayin. Korkularinizi arttirir ancak.

İyi bir anne olmak çocuklarımızdan kusurları bulmak değildir. Henüz 6 aylık otizm için erken ancak işitme testini bir üniversite hastanesinden talep edip yaptırabilirsiniz. Öte yandan bu korku ve kaygılarınızdan arınmak için bir danışmadan destek almak çocuklarınıza nasıl davranmanız gerektiği ile ilgili de size katkı sağlayacaktır.

Insallah benim oğlumda iyidir ikisini beraber oynarken görmeyi o kadar çok istiyorum ki iki çocuğu olup beraber oynayan çocuklara resmen imreniyorum sanki benim çocuklarım öyle olamayacak gibi düşünüyorum
Yahu daha altı aylık tötünü başını tutamayan bebek bu. Daha oturamiyor bile. El kadar bebeden çok şey bekliyorsunuz. Sağlıklı çocuk için sağlıklı anne gerekli. Bu paranoya ile yaşanmaz. Evden çıkarmaz soluk aldırmazsiniz çocuklara. Önce kendiniz için rahatlamanız gerek. Ayrıca sizin elinizde olmayan, engelleyemeceginiz şeyler için bu kadar yıpranmaya değmez.

Hoca mi

doktor haberlerdeki fake doktor olabilir mi ya
nazar olmuş falan yada kişisine göre bir üslubu var her neyse.
Bir anne olarak zaten siz çocuğunuzu tanırsınız hal hareketlerinin normal olmadığından eminseniz bir çok doktora göstermeye devam edin.Otizmli olabilir bildiğim kadarıyla her otizmli aynı derecede olmuyor.Göz teması kurmuyor evdeki eşyalardan tırsıyorsa bu gibi belirtileri görüyorsanız gerekiyorsa şehir değiştirerek uzmanını bulun

Cocuklarda bisey yok ama sizde durum iyi görünmüyor. Psikiyatrist destegı alsanız cok ıyı olacak sanki.

Goz temasi var yok diyemem ama bazen dibinde konuşuyorum yuzume bakmıyor ama eşyalardan falan korktuğu yok hatta herseyi eline almaya eklemeye çalışıyor

Doktor bir sey yok dediyse daha altini desmeyin,çağırmayın,cocugunuza kondurmayin,altını mayalamayın.Ben yaptim cunku malesef.Ikizlerimden biri icin kesin konusma geriligi olucak dil terapistine gideriz biz dedim durdum oglum kekemelik basladi.Cocuk psikologunun soyledigi tek sey oglunuzda bir sey yok gelisimsel bir dueum ama sizin tedavi olmaniz lazim.Sizin de tedavi olmaniz lazim acilen.Ben rahatladikca ogullarim da rahatladi.

Dışarı çıkmıyorsunuz hasta oluyorsunuz. Sosyal faaliyet yok. Evde neler yapıyorsunuz?
Ödev yapıyoruz test çözüyor kizim sınıf birincisi o yüzden ogretmenide çok ilgili kızımla daha yüksek derecede testler veriyor kızıma onları çizmesini istiyor kek pasta kurabiye yapıyoruz kardeşiyle ilgileniyor böyle şeyler

Yapmaya çalışıyorum inanın yok bisey diyorum kafamı dağıtmak için uğraşıyorum ama yapamıyorum inşallah benim oğlumda sağlıkla büyür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…