Iyi bir anne degilim diye düşünüyorum

Evet çok korkuyorum oğlum 6 aylik ve adıyla seslendigimizde bakmıyor çok üzülüyorum kızımdan kalma şeyleri atlatamiyorum
Çok büyük beklentiler bunlar.

Çok kişi yazmış ama cevap vermemissiniz. Neden terapi almiyorsunuz? Emzirdiginiz için ilaç icemezsiniz belki ama terapi alabilirsiniz. Online terapiler var bebek uyuyunca görüntülü konusursunuz psikologla. Bir adım atın. Servise verirken ağlamak iyi annelik değil ki. Çocuk stres olmuştur annem niye ağlıyor demek ki gittiğim.yer kötü bir yer diye.

Elli kere arayarak abartıyorsun tabiki

Düşünmedim aslında terapi almayı ve birazda emzirdigim için aslında kullanamam ilaç vs die ama benim bu davranışlarım artınca esim diyor seni bir doktora götüreyim sen iyi değilsin falan ana ben kabul etmedim aslında neden gitmediğimi de bilmiyorum servise meselesine gelince gittiği yer tabikide kötü bir yer değil ama kızımı ilk defa birine emanet ettik ve bu kişiler hiç tanımadığımız kişiler bence bu çok zor bisey ama kizim çok uyumlu açık bir çocuktur hiç sorun yasamadi

Insallah cok teşekkürler bazı kişiler diyor benim çocuğum bakiyor du o kadarken die aklım karışıyor

Sizi anlıyorum. Kesinlikle psikolojik destek almalısınız. Bakın o zaman nasıl iyi gelecek size ve çocuklarınıza. Bunu kendiniz için değilse bile çocuklarınız için yapın lütfen.

Dediğim gibi ilaç kullanmak zorunda değilsiniz. Terapi alın bu bile değişim sağlar. Neden gitmediginizi anlamadım Cidden. Tamam kızı servise vermem elbette zor ama bu duyguyu hüngür hüngür çocuğun önünde ağlayarak yaşamak anormal.

sizin ailenizin iyiliği için acil tedavi olmanız gerekli. başka söze gerek bile yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…