- 17 Haziran 2024
- 1.542
- 5.631
- 78
- Konu Sahibi aralikpapatyasi
-
Evde halıları topla bebek arabasına koy evde öyle gezdir surekli kucağında çok zorlanirsinHerkes kacıyor. İstemiyorlar zor geliyor ben dün saat bası ayaktaydım 5 dk uyusun diye 1 saat salladım canım cıktı sabah kalktım işe geçtim yani gerginsin diyorlat allah askına ne yapayım dişlerimi sıkmaktan perişan oldum
Arsız ya 1 saat bile kesintisiz bakmamıştır kesinRica etmeyeceksin ver çocuğu baksın. 3 saat bakamayacak adamlar kadınlara laf ediyor sakın ezilip büzülme anneligine kimse bir şey diyemez
Ya bilmiyorim ama bebegin net bir derdi vardir sürekli aglayan bir bebegi vardı kuzenimin doktor doktor gezdirdi sen son belinde fıtık olduğunu anlayıp ameleyat ettiler cocuk aglamayi kesti gerçekten derdi olmasa ağlamaz lütfen götürün detayli baktırınMerhaba
Cocuğum asla sakin değil 10 aylık dur durak bilmeden ağlıyor doktor doktor gezdik gözle görülür bir problemi yok. Asla memnun edemiyorum sanki sürekli ama sürekli ağlıyor. uyumuyor artık dayanacak gücüm kalmadı hayatım kalmadı. Kapana kıstırılmış gibiyim eski hayatımı çok özledim dayanamıyorum . Evladım beni sevmiyormus gibi geliyor en basından beri emmedi istemedi beni hiç bir anne evladını sakinleştirimez mi yapamıyorum yetemiyorum ona istemiyor beni dayanamıyorum bu tempoya koşturmaya .. bi yandan calısıyorum bir yandan bakıyorum eşim yapıyor ama yap dersem tabi ya bıktım terapi aldım bu almıs halim siz düşünün ne gecem belli ne gündüzüm
Tam o sırada tel calıyor d vitamini damlasını kaç fıs sıkacaktıkk ?? Islak mendili nerde??? Mama kaç cc ?? Yani bitmiyorkiO zaman yapılacak her şeyi yapmışsin hiç kendini suçlama mutlaka geçecek bu günler. Arada kocaya pasla kulaklık tak biraz yürü gerçekten iyi geliyor.
Allah sabır versin bu anne çocuk konularında pek bi bilgim yok geçer heraldeMerhaba
Cocuğum asla sakin değil 10 aylık dur durak bilmeden ağlıyor doktor doktor gezdik gözle görülür bir problemi yok. Asla memnun edemiyorum sanki sürekli ama sürekli ağlıyor. uyumuyor artık dayanacak gücüm kalmadı hayatım kalmadı. Kapana kıstırılmış gibiyim eski hayatımı çok özledim dayanamıyorum . Evladım beni sevmiyormus gibi geliyor en basından beri emmedi istemedi beni hiç bir anne evladını sakinleştirimez mi yapamıyorum yetemiyorum ona istemiyor beni dayanamıyorum bu tempoya koşturmaya .. bi yandan calısıyorum bir yandan bakıyorum eşim yapıyor ama yap dersem tabi ya bıktım terapi aldım bu almıs halim siz düşünün ne gecem belli ne gündüzüm
Kuzum benim bir tanıdığım vardı. Çocuğunda fıtık çıktı . 8 aylıkken ameliyat oldu ama o ana kadar hiç anlamamışlar. Sürekli ağlıyormuş. Belki dediğim gibi cerrahi ye gitmeden fayda var. Yanlış anlamaa belki de karakteri budur . Benim oğlumda mizmizdiBen bi yandan çlısıyorum bir yandan yemeğini kahvaltısını yaptırıyorum babanesi oyun oynamaya geliyor saat 5 e kadar sonra yine full bende yani wc ye gitmek için izin istiyorum öyle söyliyim size gaz yapıcı şeyleri vermiyorum dikkat ediyoruk ama. Bu cocuk doğduğundan beri böyle zatn. Dısarı cıkıyor ama ondada pişman olup geri geliyorum
Çok sinir bozucu yaTam o sırada tel calıyor d vitamini damlasını kaç fıs sıkacaktıkk ?? Islak mendili nerde??? Mama kaç cc ?? Yani bitmiyorki
öyle demeyinEmmediki beni hiç istemedi yani ta en basından .. evden calısıyorum
Ben idare ediyorum tabi arada babanesi oyun oynamak için geliyor yada alıyor onuöyle demeyin
siz evden çalışıyorken kim bakıyor onu soruyorum
hem iş hem çocuk idare ediyorsanız sizin sıkıntınız ona geçiyordur
dürtüsel problemi olabilir mi ? yemeklere karşı tutumu nasıl ya da slime hamur gibi yumuşak maddelere ?Merhaba
Bakmıyor demek ki bilmiyor hepsini yaz eline ver arama beni ben seni arıyor muyum bebeğe bakarken deTam o sırada tel calıyor d vitamini damlasını kaç fıs sıkacaktıkk ?? Islak mendili nerde??? Mama kaç cc ?? Yani bitmiyorki
Yemek yiyor ek gıdayı nispeten. Farklı dokularda biraz temkinli davranıyor ben dokunduğumda güven duyup oda yaklaşıyor tüylü şeylere vs. Dürtüsel problemden kastınız nedir tam olarak bu atladığım bir nokta olabilşr belkidürtüsel problemi olabilir mi ? yemeklere karşı tutumu nasıl ya da slime hamur gibi yumuşak maddelere ?
Bildikleride yanlıs sadece beni suçluyor ben ne yapabilirim dahaBakmıyor demek ki bilmiyor hepsini yaz eline ver arama beni ben seni arıyor muyum bebeğe bakarken de
Bilerek yapıyorlar tekrar vermeyin diye, pes etme
Fıtık için detaylı baktırın arkadaşlar doğru diyor
duygularını kontrol edememek , farklı dokudaki nesnelere dokunamamak.yüzüne gözüne bir şey bulaştığında ne yapıyor, yumusak kıvamlı şeyler yeeken bir de pitirli şeyler yeerken nasıl hissediyor örneğin sert bir krakeri yemesiyle muhallebi gibi hafif yapışkan kıvamlı yemekleri yerkenki fark. traş köpüğü sıkın eline tepkisine bakn , nişastalı su yapın dokundurun bunlardan sonra da içi taşlarla dolu bir kutuya elini koyun ya da üzerinde yürütün hangisinde daha rahat hissediyor hangisinde temkinli anlarsınız ya da çevrenizde bir ergoterapist varsa bir ön görüşme alıp daha sağlıklı sonuçlara ulaşabilirsiniz.Yemek yiyor ek gıdayı nispeten. Farklı dokularda biraz temkinli davranıyor ben dokunduğumda güven duyup oda yaklaşıyor tüylü şeylere vs. Dürtüsel problemden kastınız nedir tam olarak bu atladığım bir nokta olabilşr belki
Imkan varsa aile büyüklerinden birine rica edin siz çalışırken en azından baksınlar yada yarım gün bakıcı bulun. Bu şekilde uzun süre yürütemezsiniz zira bebeğinizin kreş yaşına daha var.Emmediki beni hiç istemedi yani ta en basından .. evden calısıyorum
O kadarda ağlayan bir bebek dediniz ama buraya yeni taşınmıstık komsumuz kapıyı çaldı bir sorun mu var destek olalım diye düşünün. Kredi borçları vs var yoksa asla calısmazdım ama mümkün değil tek maas bu gidişle ben cıkmadan cıkısım verilecek zatenBenimde bebeğim 10 aylık ama ben mesela evden asla çalışamam durmaz çünkü.
Siz evden çalışabiliyorsanız demekki o kadar da ağlayan bir bebek değil. Çalıştığınız için sizin sabrınız kalmamış gibi görünüyor.
Ben işe ara vermenizi tavsiye edeceğim. Sağlığınızdan olursunuz böyle.canınıza yazık değil mi?
Bakıcı ücretlerine çok uzağım acaba yarım gün ne kadar ücret isterler. Birde bebeğim benim yanımda olunca sürekli kucak istiyor bakıcı ayarladım diyelim evden calıstığım için farklı bir odada düzenli beni görmeyecek şekilde Mi planlamalıyımImkan varsa aile büyüklerinden birine rica edin siz çalışırken en azından baksınlar yada yarım gün bakıcı bulun. Bu şekilde uzun süre yürütemezsiniz zira bebeğinizin kreş yaşına daha var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?