- 17 Temmuz 2021
- 8.745
- 27.173
- 498
- Konu Sahibi aralikpapatyasi
-
Disari cikarken eline not verinTam o sırada tel calıyor d vitamini damlasını kaç fıs sıkacaktıkk ?? Islak mendili nerde??? Mama kaç cc ?? Yani bitmiyorki
Merhaba
Cocuğum asla sakin değil 10 aylık dur durak bilmeden ağlıyor doktor doktor gezdik gözle görülür bir problemi yok. Asla memnun edemiyorum sanki sürekli ama sürekli ağlıyor. uyumuyor artık dayanacak gücüm kalmadı hayatım kalmadı. Kapana kıstırılmış gibiyim eski hayatımı çok özledim dayanamıyorum . Evladım beni sevmiyormus gibi geliyor en basından beri emmedi istemedi beni hiç bir anne evladını sakinleştirimez mi yapamıyorum yetemiyorum ona istemiyor beni dayanamıyorum bu tempoya koşturmaya .. bi yandan calısıyorum bir yandan bakıyorum eşim yapıyor ama yap dersem tabi ya bıktım terapi aldım bu almıs halim siz düşünün ne gecem belli ne gündüzüm
Çık bir kafede çalış 3-4 saat.Bakıcı ücretlerine çok uzağım acaba yarım gün ne kadar ücret isterler. Birde bebeğim benim yanımda olunca sürekli kucak istiyor bakıcı ayarladım diyelim evden calıstığım için farklı bir odada düzenli beni görmeyecek şekilde Mi planlamalıyım
Ah canımm belli ki çok yorulmuşsun bu düşüncelerin ondan. Bence sen dünyanın en iyi annesisin yoksa hiç evladıma yetemiyorum diye düşünmezdin.Merhaba
Cocuğum asla sakin değil 10 aylık dur durak bilmeden ağlıyor doktor doktor gezdik gözle görülür bir problemi yok. Asla memnun edemiyorum sanki sürekli ama sürekli ağlıyor. uyumuyor artık dayanacak gücüm kalmadı hayatım kalmadı. Kapana kıstırılmış gibiyim eski hayatımı çok özledim dayanamıyorum . Evladım beni sevmiyormus gibi geliyor en basından beri emmedi istemedi beni hiç bir anne evladını sakinleştirimez mi yapamıyorum yetemiyorum ona istemiyor beni dayanamıyorum bu tempoya koşturmaya .. bi yandan calısıyorum bir yandan bakıyorum eşim yapıyor ama yap dersem tabi ya bıktım terapi aldım bu almıs halim siz düşünün ne gecem belli ne gündüzüm
3 uyku yapıyor her biri max 30 dkBebeğin uykuları nasıl? Ve ağlamadığı zamanlar hangi zamanlar?
Sabah uyandığında genellikle ağlak değil bir kaç saatBebeğin uykuları nasıl? Ve ağlamadığı zamanlar hangi zamanlar?
Fıtık genel muayenede belli oluyor mudur iyi bir dr buldum cünkü bu detayı atlamamıstır diye düşünüyorumKuzum benim bir tanıdığım vardı. Çocuğunda fıtık çıktı . 8 aylıkken ameliyat oldu ama o ana kadar hiç anlamamışlar. Sürekli ağlıyormuş. Belki dediğim gibi cerrahi ye gitmeden fayda var. Yanlış anlamaa belki de karakteri budur . Benim oğlumda mizmizdituvalete gidemezdim, yemek yapamazdım. Banyoda udsakabinin yanında beklerlerdi sinirlenirdm. umarım kısa zamanda çözüm olur. Ama babanın bazı görevleri artık üstüne alması lazım.
Zaten çalısmasan sadece cocuğa baksan sen yapamazsın dedi bana . GerginmişimDisari cikarken eline not verin
Mama su kadar cc
Islak mendil tezgahin uzerinde
Oyuncagi şurda
D vitaminini sıktım vs vs
Ararsa da acmayin ciddiyim
Esinizle konusun
Ya bana daha cok destek ol ya da ucretsiz izne ayrilacagim diyin
Erkeklere bu ise yariyor
Calisan kadinin calismayacagi dusuncesi geriyor onlari
Yürütecede zararlı diyorlar ne yapacağımı şaşırdım gün içi ne kadar kullanıyorsunuzKızım da 10 aylik seni çok iyi anlıyorum bide calsiyomussun daha zordur. Benim kızımda sürekli kucak , ilgi isteyen bebek. Kurtarıcım yürüteç oldu. Ona koyup en azından yemek, ev işi yapıyorum. Şuan uyuttup iki dakika dinlenmeye geçtim. Çocuk büyütmek gerçekten zormuş. Ama geçecek bu günler büyüyecek bize en yakın arkadaş olcaklar inşallah. Biraz daha sabır lazım.
Aynı durumdayım sürekli ağlayıp yüzümü gözümü silip dans ediyorum oyalamaya calısıyorum tam anlamıyla tükendim ne yapacağımı bilmşyorum eşle eskisi gibi bir muhabbetimiz kalmadı zaten konumuz cocuk bazen havadan sudan bahsediyoruz o kadar ama cok bunaldığımı hissediyorumİliklerime kadar o duyguyu biliyorum. Kullanmadığımız ilaç probiyotik tahliller falan hiç bişey yok. 8 aylık olacak ben tükendim. Kötü anne değil yıpranmış anneyiz. İnsanız sonuçta bir noktada deliriyoruz. Kaç defa balkona gidip hüngür hüngür ağlayıp gelip onu kucakladım bilmiyorum. Hala değişmedi daha da fazlalaştı. Hadi diyorum 5 dk ağlasın mızırdansın sağlıklı bir şekilde gideyim yanına sürüne sürüne geliyor mutfağa ağlayarak. Yani bol bol kucaklayıp öpün sevin. Yeni nesil böyle. Geçecek inşallah umudumu yitirmedim hala.
Krediler falan siz düşünmeyin. Çıkışımı veriyorum ek iş bul çalış. Annelik vasfı bana yüklendi madem çalışma yükü de sende. Hepsine yetecek gücüm yok diyin. Eş bey efendisine. Ya akıllanır ya çözüm bulur.
Çok mutlu oldum darısı basıma dua ediyorum o evreye geleyim en azından yavrumu anlayabileyim istiyorum bilmiyorun ama cok zormusCanım benim bunun seninle bir alakası yok bazı çocukların fıtratı öyle
Benim ilk oğlum öyleydi bütün bebekleri aynı sanıyordum.. hamile görünce içim acıyordu
2. Oğlum doğdu tam tersi bir bebek hem sakin hem neşeli..
Bu arada ilk oğlum bu ayın sonunda 6 yaşına girecek şimdi o kadar akıllı ki anlatamam.. dua ediyorum kardeşi de ona benzer diye
Resmen arkadaşım olmuş durumda
Bebekken bir yere onunla gitmek istemeyen ben şimdi sürekli onunla plan yapıyorum çok eğleniyorum
4.yaşınsan sonra bir anda değişti :)
Çok teşekkür ederim destekler ama bi iki saat sonra kaacacak yer arıyorlar onlarda bunalıyor bilmiyorum bende şaşırdımAh canımm belli ki çok yorulmuşsun bu düşüncelerin ondan. Bence sen dünyanın en iyi annesisin yoksa hiç evladıma yetemiyorum diye düşünmezdin.
Bu süreçler çok normal ama inan geçiyor çocuk belliki zor bi bebek ama 1 sene sonra bile bazı şeyler daha kolaylaşacak. Desteğe ihtiyacın var eşinden ne bilim annenden de yardım iste biraz senin de dinlenip deşarj olmaya ihtiyacın var
Fıtık normal şartlarda ağrı yapan bir şey değilFıtık genel muayenede belli oluyor mudur iyi bir dr buldum cünkü bu detayı atlamamıstır diye düşünüyorum
Ya kıyamam size, fıtık ve diş kontrollerini yaptırın mutlaka, benim kızımda mıkır mıkır durmazdk ve tam 18 aya kadar hep diş sorunu oldu, arka azılar şişti apse gibi meğer hep diş çıkarttığı için o kadar huysuzmuş. Gece uyku bilmezdim saat başı alarm gibi.Çok teşekkür ederim destekler ama bi iki saat sonra kaacacak yer arıyorlar onlarda bunalıyor bilmiyorum bende şaşırdım
Günde Max 15 dk, o da her gün değil. Oyun alanı alabilirsiniz fiyatları da uygun, etrafı fileyle çevrili. Çok faydasını gördüm en azından çocuğu güvende bırakıp wcye mutfağa gidebiliyorsunuz.Yürütecede zararlı diyorlar ne yapacağımı şaşırdım gün içi ne kadar kullanıyorsunuz
Daha oncede konu acmistiniz ben hatirliyorum.Merhaba
Biz de hep onunla büyümüşümüz annem öyle diyo. 2 saatten fazla koymuyorum genelde. Erkek çocuklarına zararlı kiz çocuklarına değil dediler.Yürütecede zararlı diyorlar ne yapacağımı şaşırdım gün içi ne kadar kullanıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?