İyi bir anne olamıyorum.

Tam o sırada tel calıyor d vitamini damlasını kaç fıs sıkacaktıkk ?? Islak mendili nerde??? Mama kaç cc ?? Yani bitmiyorki
Disari cikarken eline not verin
Mama su kadar cc
Islak mendil tezgahin uzerinde
Oyuncagi şurda
D vitaminini sıktım vs vs
Ararsa da acmayin ciddiyim
Esinizle konusun
Ya bana daha cok destek ol ya da ucretsiz izne ayrilacagim diyin
Erkeklere bu ise yariyor
Calisan kadinin calismayacagi dusuncesi geriyor onlari

Kızım da 10 aylik seni çok iyi anlıyorum bide calsiyomussun daha zordur. Benim kızımda sürekli kucak , ilgi isteyen bebek. Kurtarıcım yürüteç oldu. Ona koyup en azından yemek, ev işi yapıyorum. Şuan uyuttup iki dakika dinlenmeye geçtim. Çocuk büyütmek gerçekten zormuş. Ama geçecek bu günler büyüyecek bize en yakın arkadaş olcaklar inşallah. Biraz daha sabır lazım.

İliklerime kadar o duyguyu biliyorum. Kullanmadığımız ilaç probiyotik tahliller falan hiç bişey yok. 8 aylık olacak ben tükendim. Kötü anne değil yıpranmış anneyiz. İnsanız sonuçta bir noktada deliriyoruz. Kaç defa balkona gidip hüngür hüngür ağlayıp gelip onu kucakladım bilmiyorum. Hala değişmedi daha da fazlalaştı. Hadi diyorum 5 dk ağlasın mızırdansın sağlıklı bir şekilde gideyim yanına sürüne sürüne geliyor mutfağa ağlayarak. Yani bol bol kucaklayıp öpün sevin. Yeni nesil böyle. Geçecek inşallah umudumu yitirmedim hala.

Krediler falan siz düşünmeyin. Çıkışımı veriyorum ek iş bul çalış. Annelik vasfı bana yüklendi madem çalışma yükü de sende. Hepsine yetecek gücüm yok diyin. Eş bey efendisine. Ya akıllanır ya çözüm bulur.

Canım benim bunun seninle bir alakası yok bazı çocukların fıtratı öyle
Benim ilk oğlum öyleydi bütün bebekleri aynı sanıyordum.. hamile görünce içim acıyordu
2. Oğlum doğdu tam tersi bir bebek hem sakin hem neşeli..

Bu arada ilk oğlum bu ayın sonunda 6 yaşına girecek şimdi o kadar akıllı ki anlatamam.. dua ediyorum kardeşi de ona benzer diye
Resmen arkadaşım olmuş durumda
Bebekken bir yere onunla gitmek istemeyen ben şimdi sürekli onunla plan yapıyorum çok eğleniyorum
4.yaşınsan sonra bir anda değişti :)

Çık bir kafede çalış 3-4 saat.
Bence biraz da olsa uzaklaşmak lazım evden o ortamdan.

eğer üni mezunuysanız, devletin bakıcı desteği ödeneği var. ben geçen sene yararlandım. yani hem çalışıp hem bebek büyütmek çok zor. o halde ev işleri de sizde. yani bunların hepsi çok fazla. birkaç kişi fıtık demiş, bunu da kontrol ettirin derim madem başka her şeye bakıldı, 10 aylık bebeğin sürekli durmadan ağlaması da ne kadar normal bilmiyorum, Allah yardımınız olsun. Her şeyden önce eşinizle suçlayarak konuşmadan durumunuzu ve duygularınızı anlatın. Onun da yüklenmesi lazım. Yoksa evlilik neden madem hem çalışıp hem çocuk bakıp hem ev işleri sizdeyse. O ne yapıyor çalışmak haricinde?
çok üzüldüm, umarım tez zamanda bir çözüm yolu bulursunuz

Ah canımm belli ki çok yorulmuşsun bu düşüncelerin ondan. Bence sen dünyanın en iyi annesisin yoksa hiç evladıma yetemiyorum diye düşünmezdin.
Bu süreçler çok normal ama inan geçiyor çocuk belliki zor bi bebek ama 1 sene sonra bile bazı şeyler daha kolaylaşacak. Desteğe ihtiyacın var eşinden ne bilim annenden de yardım iste biraz senin de dinlenip deşarj olmaya ihtiyacın var

Fıtık genel muayenede belli oluyor mudur iyi bir dr buldum cünkü bu detayı atlamamıstır diye düşünüyorum

Zaten çalısmasan sadece cocuğa baksan sen yapamazsın dedi bana . Gerginmişim

Yürütecede zararlı diyorlar ne yapacağımı şaşırdım gün içi ne kadar kullanıyorsunuz

Aynı durumdayım sürekli ağlayıp yüzümü gözümü silip dans ediyorum oyalamaya calısıyorum tam anlamıyla tükendim ne yapacağımı bilmşyorum eşle eskisi gibi bir muhabbetimiz kalmadı zaten konumuz cocuk bazen havadan sudan bahsediyoruz o kadar ama cok bunaldığımı hissediyorum

Çok mutlu oldum darısı basıma dua ediyorum o evreye geleyim en azından yavrumu anlayabileyim istiyorum bilmiyorun ama cok zormus

Çok teşekkür ederim destekler ama bi iki saat sonra kaacacak yer arıyorlar onlarda bunalıyor bilmiyorum bende şaşırdım

Çok teşekkür ederim destekler ama bi iki saat sonra kaacacak yer arıyorlar onlarda bunalıyor bilmiyorum bende şaşırdım
Ya kıyamam size, fıtık ve diş kontrollerini yaptırın mutlaka, benim kızımda mıkır mıkır durmazdk ve tam 18 aya kadar hep diş sorunu oldu, arka azılar şişti apse gibi meğer hep diş çıkarttığı için o kadar huysuzmuş. Gece uyku bilmezdim saat başı alarm gibi.
Eşine mutlaka görev ver, baksın çocuğa farz et ki hasta oldun o zaman ne yapacak nasıl bakacaksa baksın. Parka götürsün yada evde oyalasın her şeyi yaz bi yere evde ıslak mendil bulamıyor mu çıldırmalık yani bez ıslak mendil nerde diye araması.
İş ev konusunda yarım günde olsa destek alın en kötü aile bireylerinden, büyüdükce kolaylaşacak geçici süre olarak düşün ve bu süreyi ne kadar yardımla geçirebilirsen kar say kendine

Yürütecede zararlı diyorlar ne yapacağımı şaşırdım gün içi ne kadar kullanıyorsunuz
Günde Max 15 dk, o da her gün değil. Oyun alanı alabilirsiniz fiyatları da uygun, etrafı fileyle çevrili. Çok faydasını gördüm en azından çocuğu güvende bırakıp wcye mutfağa gidebiliyorsunuz.

Daha oncede konu acmistiniz ben hatirliyorum.

10 ay bebeğin nesne farkindaliginin arttigi bir ay, ilk 2 yas hep boyle yeni kesifler, ataklar, anneden kopmalar, anneye yapismalar seklinde stresli geciyor.

Ancak sizde sanirim uzamis lohusa depresyonuda var, terapi almissiniz, biraktiniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…