- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Bu iyi bir şey halbukiinsaların arsızlığını bu şekilde önlüyorum bu şekilde daha fazla yanlış yapmıyorlar nerede durması gerektiğini biliyorlar
başta iyi sanıp gerçek yüzlerini gördüklerimede tavrım değişiyor benim aslında safım yaniKeske bende oyle olabilsem,hemen insanlari kendim gibi sanıp kaynasiyorum guler yuz falan filan iyi düşünceler besliyorum ama hep kazık hep kazık
olmuyor başaramadım halaInsanlari kirmadanda mesafe koyabilirisniz
Ben kadar olamazsın. Bence en iyisini yapiyorsun Boşveeerrbaşta iyi sanıp gerçek yüzlerini gördüklerimede tavrım değişiyor benim aslında safım yani
evet aslında insan ilişkileriyle olan problemim babamın bizi terketmesiyle başladı zaman geçti ve vefat etti gitti ölüm gibi gerçek varken insanların derdi ne anlamıyorum neden bu kadar hesap yapılır neden art niyet aranır buna anlam veremiyorumSiz insan ilişkileri konusunda çok takıntılısınız ya.Çok büyük bir şey mi yaşadınız?
güler yüzlü sıcak biriyim ama hoşlanmadığım insanlara karşı bir o kadar soğuk ve suratsız bu sebepten farkedilirŞimdi ben anlamadım insanların yüzüne bakmayan soğuk birimisiniz
yoksa güleryüzlü sıcak biri mi?
İnsanların derdini hiçbir zaman anlamazsınız neden hesap yapıyorlar neden art niyetliler.Onların da sizin gibi yaşadıkları bir şey vardır sizinkiyle kıyaslanamasa bile.Anamızın karnından sırf kötü olarak doğduğumuzu zannetmiyorum çevre şekillendiriyor hepimizi.Bir de bu dünyada kazanmak için kötü olmak gerekiyor galiba ben de bunu anladım.evet aslında insan ilişkileriyle olan problemim babamın bizi terketmesiyle başladı zaman geçti ve vefat etti gitti ölüm gibi gerçek varken insanların derdi ne anlamıyorum neden bu kadar hesap yapılır neden art niyet aranır buna anlam veremiyorum
yaşadığım şey beni kötü yapmadı sadece sorgulamaya başladım çoğu şeyin cevabını bulamayıp tepkisiz kaldım.İnsanların derdini hiçbir zaman anlamazsınız neden hesap yapıyorlar neden art niyetliler.Onların da sizin gibi yaşadıkları bir şey vardır sizinkiyle kıyaslanamasa bile.Anamızın karnından sırf kötü olarak doğduğumuzu zannetmiyorum çevre şekillendiriyor hepimizi.Bir de bu dünyada kazanmak için kötü olmak gerekiyor galiba ben de bunu anladım.
güler yüzlü sıcak biriyim ama hoşlanmadığım insanlara karşı bir o kadar soğuk ve suratsız bu sebepten farkedilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?