Gerçekten miYalnız sizi burada harcarlar
Ben yeni katıldım aranıza , 6 yıl önce boşandım. Eskisehirde yaşiyorum. Önceden birileri araci olur evlendirirlermiş insanları. Şimdi hic oyle bisey yok. Dengim biri çiksin istiyorum. Helal dairede yaşamak isterim ilişkimi. öğretmenim ben. Yokmu hic cevrenizde boşanmiş bi akrabaniz hayirli bi işe vesile olsanız.
Yanlış platformdasınız. Varsayalım ki biri var dedi tanımadıgınızın önerdiği tanımadığınız başka bir insanla mı tanısacaksınızBen yeni katıldım aranıza , 6 yıl önce boşandım. Eskisehirde yaşiyorum. Önceden birileri araci olur evlendirirlermiş insanları. Şimdi hic oyle bisey yok. Dengim biri çiksin istiyorum. Helal dairede yaşamak isterim ilişkimi. öğretmenim ben. Yokmu hic cevrenizde boşanmiş bi akrabaniz hayirli bi işe vesile olsanız.
Yokk o sitelere asla güvenmem. Evlenmek değildirno sitedekilerin amacı.Madem internet aracılığı ile evlenmek istiyorsunuz neden izdivaç sitelerine başvurmuyorsunuz?
Burasının amacı bu değil ki.
Allahım gönlünüze göre versin inşallah arkadaşım.
Dogru sizde haklisinizSize neden güvenelim ki
Helal daire kısmını biri bana açıklayabilir mi ? ben bir an şüpheye düştüm helal dairede mi haram dairede miyim diyeBen yeni katıldım aranıza , 6 yıl önce boşandım. Eskisehirde yaşiyorum. Önceden birileri araci olur evlendirirlermiş insanları. Şimdi hic oyle bisey yok. Dengim biri çiksin istiyorum. Helal dairede yaşamak isterim ilişkimi. öğretmenim ben. Yokmu hic cevrenizde boşanmiş bi akrabaniz hayirli bi işe vesile olsanız.
Eee ne farkı var?Yokk o sitelere asla güvenmem. Evlenmek değildirno sitedekilerin amacı.
Ben yeni katıldım aranıza , 6 yıl önce boşandım. Eskisehirde yaşiyorum. Önceden birileri araci olur evlendirirlermiş insanları. Şimdi hic oyle bisey yok. Dengim biri çiksin istiyorum. Helal dairede yaşamak isterim ilişkimi. öğretmenim ben. Yokmu hic cevrenizde boşanmiş bi akrabaniz hayirli bi işe vesile olsanız.
Anladigim kadariyla evliysen helal daire, degilsen haram daire oluyorHelal daire kısmını biri bana açıklayabilir mi ? ben bir an şüpheye düştüm helal dairede mi haram dairede miyim diye
Biz burada derdi olanlara fikir veriyoruz. Birbirimize es adayi bulmuyoruz.Ben yeni katıldım aranıza , 6 yıl önce boşandım. Eskisehirde yaşiyorum. Önceden birileri araci olur evlendirirlermiş insanları. Şimdi hic oyle bisey yok. Dengim biri çiksin istiyorum. Helal dairede yaşamak isterim ilişkimi. öğretmenim ben. Yokmu hic cevrenizde boşanmiş bi akrabaniz hayirli bi işe vesile olsanız.
Anne teyzenize vs. söyleseniz bu isteğinizi hayli hayli talibiniz çıkar.Ben yeni katıldım aranıza , 6 yıl önce boşandım. Eskisehirde yaşiyorum. Önceden birileri araci olur evlendirirlermiş insanları. Şimdi hic oyle bisey yok. Dengim biri çiksin istiyorum. Helal dairede yaşamak isterim ilişkimi. öğretmenim ben. Yokmu hic cevrenizde boşanmiş bi akrabaniz hayirli bi işe vesile olsanız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?