İyi bir kısmet istiyorum...

Zuhre26

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Mart 2023
4
17
3
42
Ben yeni katıldım aranıza , 6 yıl önce boşandım. Eskisehirde yaşiyorum. Önceden birileri araci olur evlendirirlermiş insanları. Şimdi hic oyle bisey yok. Dengim biri çiksin istiyorum. Helal dairede yaşamak isterim ilişkimi. öğretmenim ben. Yokmu hic cevrenizde boşanmiş bi akrabaniz hayirli bi işe vesile olsanız.

Sitede yüzlerce bekar kadın var. Sitede evlenmek isteyen kadınlar da var.

Ancak burası kadınlar kulübü; çöpçatanlar kulübü değil ki.

Yanlış platformdasınız. Varsayalım ki biri var dedi tanımadıgınızın önerdiği tanımadığınız başka bir insanla mı tanısacaksınız

Madem internet aracılığı ile evlenmek istiyorsunuz neden izdivaç sitelerine başvurmuyorsunuz?

Burasının amacı bu değil ki.

Allahım gönlünüze göre versin inşallah arkadaşım.
Yokk o sitelere asla güvenmem. Evlenmek değildirno sitedekilerin amacı.

Helal daire kısmını biri bana açıklayabilir mi ? ben bir an şüpheye düştüm helal dairede mi haram dairede miyim diye

Yokk o sitelere asla güvenmem. Evlenmek değildirno sitedekilerin amacı.
Eee ne farkı var?

Burada da hiç kimseyi tanımıyorsunuz ki.

Bir de en azından orada karşı cinsi etkileyebilirsiniz. Burada hiç tanımadığınız aradaki hemcinsinizi mi ikna edeceksiniz?

Tuhaf bir durum değil mi cidden?

Çevrenizde eşiniz dostunuz, öğretmen arkadaşlarınız yok mu? Benim gördüğüm kadarıyla ülkedeki evliliklerin büyük bir kısmı "arkadaşımın arkadaşı" şeklinde gerçekleşiyor.

Biz burada derdi olanlara fikir veriyoruz. Birbirimize es adayi bulmuyoruz.

Yanlis sitedesin.

Anne teyzenize vs. söyleseniz bu isteğinizi hayli hayli talibiniz çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…