İyi bir kısmet istiyorum...

Ben yeni katıldım aranıza , 6 yıl önce boşandım. Eskisehirde yaşiyorum. Önceden birileri araci olur evlendirirlermiş insanları. Şimdi hic oyle bisey yok. Dengim biri çiksin istiyorum. Helal dairede yaşamak isterim ilişkimi. öğretmenim ben. Yokmu hic cevrenizde boşanmiş bi akrabaniz hayirli bi işe vesile olsanız. ☹️
Bir çöpçatanlığımız eksik kalmıştı,ahahahahah🤣🤣🤣.

Ben yeni katıldım aranıza , 6 yıl önce boşandım. Eskisehirde yaşiyorum. Önceden birileri araci olur evlendirirlermiş insanları. Şimdi hic oyle bisey yok. Dengim biri çiksin istiyorum. Helal dairede yaşamak isterim ilişkimi. öğretmenim ben. Yokmu hic cevrenizde boşanmiş bi akrabaniz hayirli bi işe vesile olsanız. ☹️
Helal daire nasıl oluyor?

Helal daire kısmını biri bana açıklayabilir mi ? ben bir an şüpheye düştüm helal dairede mi haram dairede miyim diye
Helal daire İslam inancıyla alakalı. Biriyle evlilik amacıyla tanışıyorsun bu esnada yanında üçüncü kişi oluyor. O süre zarfında eş adayları birbirinin huyunu suyunu öğreniyor uygunsa nikahlaniyorlar. Yoksa helalleşip başka adaylara bakıyorlar.

Misal bizim babamdan kalan bir evimiz var. Babam ölünce, bu bahsettiğim bekar abim tutturdu evi satalım diye.
Dedik delirdin mi, acelen ne? Annem sağ daha, kaldı ki babamın mezarı bile bu semtte. Neden evimizi satalım?
Diğer kardeşler olarak biz itiraz edince, daireyi sattırmadık.
Helal daireymiş bence yoksa abime kalsa şimdiye parasını çarçur ederdi.
İyi ki kendisi bekar da, bu saçma fikrini destekleyen bir de gelin çıkmadı başımıza 😂

Benim aklıma gelen en mantıklı helal daire örneği bu.

Konu sahibi kriterleriniz neler nerde yaşıyorsunuz tip olarak nasıl görünüyorsunuz boyunuz kilonuz nedir?

Bende var bi boşanmış polis tanıştırabilirim sizi

Bence çöpçatanlık da olsun ya güzel olur evlendiririz böyle çiftleri 🙃

Bir öğretmenin bir dolu çevresi olur arkadasi velisi onu bunu onlar bile bulamadiysa biz nasıl bulalım 🤭

Konu sahibi kriterleriniz neler nerde yaşıyorsunuz tip olarak nasıl görünüyorsunuz boyunuz kilonuz nedir?

Bende var bi boşanmış polis tanıştırabilirim sizi

Bence çöpçatanlık da olsun ya güzel olur evlendiririz böyle çiftleri 🙃
Bence özelden de yazın

Back
X