Ya hahahah sizin evde tanissinlar o zamanMisal bizim babamdan kalan bir evimiz var. Babam ölünce, bu bahsettiğim bekar abim tutturdu evi satalım diye.
Dedik delirdin mi, acelen ne? Annem sağ daha, kaldı ki babamın mezarı bile bu semtte. Neden evimizi satalım?
Diğer kardeşler olarak biz itiraz edince, daireyi sattırmadık.
Helal daireymiş bence yoksa abime kalsa şimdiye parasını çarçur ederdi.
İyi ki kendisi bekar da, bu saçma fikrini destekleyen bir de gelin çıkmadı başımıza
Benim aklıma gelen en mantıklı helal daire örneği bu.
Burda konu acmayacagim biri olursa sevinirim.27 yaşındayım besbekarım çevresinde uygun biri olanlar dm.
Ama üyemiz evlenip boşanmış biri demiş. Abim fena halde bekâr. Olmaz ki bu iş.Ya hahahah sizin evde tanissinlar o zaman
Burda konu acmayacagim biri olursa sevinirim.
Bu olmadı bak şimdi daire var erkek yok iyimiAma üyemiz evlenip boşanmış biri demiş. Abim fena halde bekâr. Olmaz ki bu iş.
Beklentiyi küçük tutma daireleri deTamam ben de koca arıyorum o zaman, bana da kısmet bulursanız atın kızlar
Helal dairesi olsun kumardan kazanmasın
Evet kriterleri bize uymuyor.Bu olmadı bak şimdi daire var erkek yok iyimi
Gerçekten misadece kadınlarin oldugu bi yer degil mi ki burasi
Emaneten biriyle evlenip bosansa olmaz mı formalitedenEvet kriterleri bize uymuyor.
Ev var, bekar erkek var. Benden tatlı görümce mi bulacak hem
Ama kör olmayasıca abim bi evlenip boşanmadı işte.
Hülleci mi bulalım?Emaneten biriyle evlenip bosansa olmaz mı formaliteden
Yaşınız kaçBen yeni katıldım aranıza , 6 yıl önce boşandım. Eskisehirde yaşiyorum. Önceden birileri araci olur evlendirirlermiş insanları. Şimdi hic oyle bisey yok. Dengim biri çiksin istiyorum. Helal dairede yaşamak isterim ilişkimi. öğretmenim ben. Yokmu hic cevrenizde boşanmiş bi akrabaniz hayirli bi işe vesile olsanız.
Evet kriterleri bize uymuyor.
Git burdanAbinle anlaşmalı evleneyim cüzi bir miktarda mehir isterim amaaaa. Sonra 1 seneye boşanalım. Konu sahibiyle evlensin.
Ama konu sahibi çocuğumuz olursa eşşşşşşekkkjkk gibi bakmak zorunda ona göre
Bekar da.olur aslında hatta tadından yenmez bence sormak lazım öğretmen hanımaGit burdan
Ben buldum galiba abine kismetEvet kriterleri bize uymuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?