- 18 Şubat 2018
- 13.073
- En iyi cevaplar
- 2
- 59.883
- 598
- 44
Bir çöpçatanlığımız eksik kalmıştı,ahahahahahBen yeni katıldım aranıza , 6 yıl önce boşandım. Eskisehirde yaşiyorum. Önceden birileri araci olur evlendirirlermiş insanları. Şimdi hic oyle bisey yok. Dengim biri çiksin istiyorum. Helal dairede yaşamak isterim ilişkimi. öğretmenim ben. Yokmu hic cevrenizde boşanmiş bi akrabaniz hayirli bi işe vesile olsanız.
Helal daire nasıl oluyor?Ben yeni katıldım aranıza , 6 yıl önce boşandım. Eskisehirde yaşiyorum. Önceden birileri araci olur evlendirirlermiş insanları. Şimdi hic oyle bisey yok. Dengim biri çiksin istiyorum. Helal dairede yaşamak isterim ilişkimi. öğretmenim ben. Yokmu hic cevrenizde boşanmiş bi akrabaniz hayirli bi işe vesile olsanız.
Pastanede keşkül kaşıklıyorsun.Helal daire nasıl oluyor?
Ne var bir kısmet bulsanız kadına hemşire, sevaptır mübarek gün.Bir çöpçatanlığımız eksik kalmıştı,ahahahahah.
Helal daire nasıl oluyor?Ben yeni katıldım aranıza , 6 yıl önce boşandım. Eskisehirde yaşiyorum. Önceden birileri araci olur evlendirirlermiş insanları. Şimdi hic oyle bisey yok. Dengim biri çiksin istiyorum. Helal dairede yaşamak isterim ilişkimi. öğretmenim ben. Yokmu hic cevrenizde boşanmiş bi akrabaniz hayirli bi işe vesile olsanız.
Vallahi ben kendime zor buldum dermişim hemşireNe var bir kısmet bulsanız kadına hemşire, sevaptır mübarek gün.
Helal daire İslam inancıyla alakalı. Biriyle evlilik amacıyla tanışıyorsun bu esnada yanında üçüncü kişi oluyor. O süre zarfında eş adayları birbirinin huyunu suyunu öğreniyor uygunsa nikahlaniyorlar. Yoksa helalleşip başka adaylara bakıyorlar.Helal daire kısmını biri bana açıklayabilir mi ? ben bir an şüpheye düştüm helal dairede mi haram dairede miyim diye
Misal bizim babamdan kalan bir evimiz var. Babam ölünce, bu bahsettiğim bekar abim tutturdu evi satalım diye.Helal daire nasıl oluyor?
Muneynen Kazen neye bakiyi
Pastanede keşkül kaşıklıyorsun.
Helal daire nasıl oluyor?
Bence özelden de yazınKonu sahibi kriterleriniz neler nerde yaşıyorsunuz tip olarak nasıl görünüyorsunuz boyunuz kilonuz nedir?
Bende var bi boşanmış polis tanıştırabilirim sizi
Bence çöpçatanlık da olsun ya güzel olur evlendiririz böyle çiftleri
Elimde Helal Uçan Daire var, ilgilenenler DM
Bence özelden de yazın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?