İyi bir kısmet istiyorum...

Misal bizim babamdan kalan bir evimiz var. Babam ölünce, bu bahsettiğim bekar abim tutturdu evi satalım diye.
Dedik delirdin mi, acelen ne? Annem sağ daha, kaldı ki babamın mezarı bile bu semtte. Neden evimizi satalım?
Diğer kardeşler olarak biz itiraz edince, daireyi sattırmadık.
Helal daireymiş bence yoksa abime kalsa şimdiye parasını çarçur ederdi.
İyi ki kendisi bekar da, bu saçma fikrini destekleyen bir de gelin çıkmadı başımıza 😂

Benim aklıma gelen en mantıklı helal daire örneği bu.
Ya hahahah sizin evde tanissinlar o zaman 🤣🤣🤣🤣

Sitenin ismi bir derdim var değil de helal daire de tanışanlar kulübü olarak değiştirilsin diyenler 🤣👆

Valla bence en güzeli evli kız arkadaşların eşlerinin instagramını gözden geçirmek. Sonra enişteye "şu nasıl biri, bu nasıl biri" diye sora sora bir ön eleme yapmak.

Ben yeni katıldım aranıza , 6 yıl önce boşandım. Eskisehirde yaşiyorum. Önceden birileri araci olur evlendirirlermiş insanları. Şimdi hic oyle bisey yok. Dengim biri çiksin istiyorum. Helal dairede yaşamak isterim ilişkimi. öğretmenim ben. Yokmu hic cevrenizde boşanmiş bi akrabaniz hayirli bi işe vesile olsanız. ☹️
Yaşınız kaç

Evet kriterleri bize uymuyor.
Ev var, bekar erkek var. Benden tatlı görümce mi bulacak hem 😂
Ama kör olmayasıca abim bi evlenip boşanmadı işte.

Abinle anlaşmalı evleneyim cüzi bir miktarda mehir isterim amaaaa. Sonra 1 seneye boşanalım. Konu sahibiyle evlensin.

Ama konu sahibi çocuğumuz olursa eşşşşşşekkkjkk gibi bakmak zorunda ona göre 🙃

Abinle anlaşmalı evleneyim cüzi bir miktarda mehir isterim amaaaa. Sonra 1 seneye boşanalım. Konu sahibiyle evlensin.

Ama konu sahibi çocuğumuz olursa eşşşşşşekkkjkk gibi bakmak zorunda ona göre 🙃
Git burdan 😂😂😂

Konu sahibi niye buraya yazdınız?Burada sadece kadın üyeler var.
Neyse bende çekirdeğimi alıp bekliyorum.

Back
X