İyi bir kısmet istiyorum...

Ben buldum galiba abine kismet🤣🤣.
Niye konu sahibine bulmuyorsun hemşire, benle akraba olmak sana da sıcak geldi di mi 😂
Kim bizim tatlı gelinimiz, hemen tanışalım.
Sonra görümce konuları açsın burda ayy çok heycanlı yaa ben de popüler olcam 😂

Niye konu sahibine bulmuyorsun hemşire, benle akraba olmak sana da sıcak geldi di mi 😂
Kim bizim tatlı gelinimiz, hemen tanışalım.
Sonra görümce konuları açsın burda ayy çok heycanlı yaa ben de popüler olcam 😂
Bekar istemedin mi?Hiç evlenmemiş bir kankitosum var ama abinden büyük bir kaç yaş😊🤣🤣.

Bekar istemedin mi?Hiç evlenmemiş bir kankitosum var ama abinden büyük bir kaç yaş😊🤣🤣.
Ha yok konu abime ne ara geldi, biz gelin aramıyoruz. Konu sahibine öneride bulundum ben ama o demiş ki boşanmış biri olsun. İşte napalım bizimki hiç evlenemediği için baştan elendi.
Ama o bekar kanka olayı bana sempatik göründü. Kendisi İstanbul'da yaşıyor, yakın olsa ben bu mevzuya kesin el atardım:)))

Ha yok konu abime ne ara geldi, biz gelin aramıyoruz. Konu sahibine öneride bulundum ben ama o demiş ki boşanmış biri olsun. İşte napalım bizimki hiç evlenemediği için baştan elendi.
Ama o bekar kanka olayı bana sempatik göründü. Kendisi İstanbul'da yaşıyor, yakın olsa ben bu mevzuya kesin el atardım:)))
Kankitoşum da Kocaeli'de yaşıyor😂😂.Ama büyük bak abinden,onu söyledim.

Kankitoşum da Kocaeli'de yaşıyor😂😂.Ama büyük bak abinden,onu söyledim.
Yok ya yazık olur kankitoşa. Abim bir tek anneme göre harika bir erkek. İstanbul b.şehir belediyede çalışıyordu, işten çıkarmışlar geçen ay. Herkesin işine karışmıştır gene dedim.
Bir şey olmaz, yılların şoförü. E sınıfı ehliyeti var gene iş bulur diyor annem.
Yahu senin oğlunun bence cezai ehliyeti bile yok dedim diye bana kızdı 😂

Yok ya yazık olur kankitoşa. Abim bir tek anneme göre harika bir erkek. İstanbul b.şehir belediyede çalışıyordu, işten çıkarmışlar geçen ay. Herkesin işine karışmıştır gene dedim.
Bir şey olmaz, yılların şoförü. E sınıfı ehliyeti var gene iş bulur diyor annem.
Yahu senin oğlunun bence cezai ehliyeti bile yok dedim diye bana kızdı 😂
Bizimki de en iyi arkadaşım olmasına rağmen kapris küpüdür,yok arkasından konusmuyorum.29 yıllık bir mazimiz var kendisiyle😄.Ama pamuk gibi bir kalbi vardır.

Hanımefendi gerçekten evlenmek niyetindeyseniz başka kriterlerde önemli. İlk evliliğiniz kaç sene sürdü? Çocuğunuz var mı? Yaşınız kaç? Hangi şehirde yaşıyorsunuz?
Ben bir firmaya başvurmuştum. Evlendirme platformu. Üye oluyorsun. Ben 7 sene önce 2 bin tl gibi bir rakam ödemiştim. 100 yakın soru cevapladım. Aradığım özellikleri yazdım. Bana 3 aday seçeneği sundular. İkisiyle buluştum. Biri Reklam şirketi sahibi bir Mısırlıydı. Diğeri de kimya fabrikasında Arge Müdürüydü. Yani kaliteli insanlar vardı ve amaç evlilik. Ben elektrik alamadığım için reddetmiştim. Firma hala duruyor mu bilmiyorum. Size özelden yerini tarif ederim. Böyle bir şey deneyebilirsiniz.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

Ben yeni katıldım aranıza , 6 yıl önce boşandım. Eskisehirde yaşiyorum. Önceden birileri araci olur evlendirirlermiş insanları. Şimdi hic oyle bisey yok. Dengim biri çiksin istiyorum. Helal dairede yaşamak isterim ilişkimi. öğretmenim ben. Yokmu hic cevrenizde boşanmiş bi akrabaniz hayirli bi işe vesile olsanız. ☹️
Baktı bizden iş çıkmıyor profili kapatıp gitmiş

Hanımefendi gerçekten evlenmek niyetindeyseniz başka kriterlerde önemli. İlk evliliğiniz kaç sene sürdü? Çocuğunuz var mı? Yaşınız kaç? Hangi şehirde yaşıyorsunuz?
Ben bir firmaya başvurmuştum. Evlendirme platformu. Üye oluyorsun. Ben 7 sene önce 2 bin tl gibi bir rakam ödemiştim. 100 yakın soru cevapladım. Aradığım özellikleri yazdım. Bana 3 aday seçeneği sundular. İkisiyle buluştum. Biri Reklam şirketi sahibi bir Mısırlıydı. Diğeri de kimya fabrikasında Arge Müdürüydü. Yani kaliteli insanlar vardı ve amaç evlilik. Ben elektrik alamadığım için reddetmiştim. Firma hala duruyor mu bilmiyorum. Size özelden yerini tarif ederim. Böyle bir şey deneyebilirsiniz.
Hakkınızda hayırlısı olsun.
Bu şey değil mi ya Black Mirror: Hang the DJ bölümü

Bekar abim var ama 44 yaşında, bekar. Ben ikinciye evlendim, o hâlâ bekâr. Onun bahtsızlığını size de bulaştırmak istemedim şimdi:)
Kuzum siz ciddi misiniz?

Aralık ayında "altın kalpli abinizi yıldız projeksiyonu hediyesine karşılık bir üyeyle tanıştırayım diye latife etmiştiniz ki; ürün 3 pilli bir şey çıkmıştı.:KK53: "Abim gene bize kaldı ama olsun :) " demiştiniz. :KK70:

Aralık ayında "altın kalpli abinizi yıldız projeksiyonu hediyesine karşılık bir üyeyle tanıştırayım diye latife etmiştiniz ki; ürün 3 pilli bir şey çıkmıştı.:KK53: "Abim gene bize kaldı ama olsun :) " demiştiniz. :KK70:
Dur şimdi hemşirem ona kısmet buldu. Bu sene de evlenemezse zaten ben artık komple elimi eteğimi çekeceğim kendisinden.
Ayrıca o projeksiyon cihazını ben teleskobik bir şey sandım ya, az daha abimi yem ediyordum 😂
Üye de zaten hediyesini vermiş sevgisiz sevgilisine. Ama hafızandan öpüyorum 😂

Back
X