İyi bir kısmet istiyorum...

Yok ya yazık olur kankitoşa. Abim bir tek anneme göre harika bir erkek. İstanbul b.şehir belediyede çalışıyordu, işten çıkarmışlar geçen ay. Herkesin işine karışmıştır gene dedim.
Bir şey olmaz, yılların şoförü. E sınıfı ehliyeti var gene iş bulur diyor annem.
Yahu senin oğlunun bence cezai ehliyeti bile yok dedim diye bana kızdı 😂

Bizimki de en iyi arkadaşım olmasına rağmen kapris küpüdür,yok arkasından konusmuyorum.29 yıllık bir mazimiz var kendisiyle😄.Ama pamuk gibi bir kalbi vardır.

Bir karar verin; :KK64: övüyor musunuz, gömüyor musunuz , belli değil.:KK53::KK70:

Bir karar verin; :KK64: övüyor musunuz, gömüyor musunuz , belli değil.:KK53::KK70:
Hiç şöyle bir laf duymadınız mı?
"İyi olur Allah'tan, kötü olur senden bilinir" şeklinde:)
Biz de diyoruz ki niyetimiz iyi ama gene de ne şeytanı gör, ne salavat getir 😂
Benim abimin çok övülesi bi yanı yok. O nedenle gene elimizde kaldı.

Kadınlar klübünü yanlış dairede anladın galiba💍

Hiç şöyle bir laf duymadınız mı?
"İyi olur Allah'tan, kötü olur senden bilinir" şeklinde:)
Biz de diyoruz ki niyetimiz iyi ama gene de ne şeytanı gör, ne salavat getir 😂
Benim abimin çok övülesi bi yanı yok. O nedenle gene elimizde kaldı.

Abinizi fena harcadınız yine. :KK70:

Abiniz anlık : "Amma yandı kulağım; gece gece kim anıyor ya beni vb" :KK53::KK70:

Hanımefendi gerçekten evlenmek niyetindeyseniz başka kriterlerde önemli. İlk evliliğiniz kaç sene sürdü? Çocuğunuz var mı? Yaşınız kaç? Hangi şehirde yaşıyorsunuz?
Ben bir firmaya başvurmuştum. Evlendirme platformu. Üye oluyorsun. Ben 7 sene önce 2 bin tl gibi bir rakam ödemiştim. 100 yakın soru cevapladım. Aradığım özellikleri yazdım. Bana 3 aday seçeneği sundular. İkisiyle buluştum. Biri Reklam şirketi sahibi bir Mısırlıydı. Diğeri de kimya fabrikasında Arge Müdürüydü. Yani kaliteli insanlar vardı ve amaç evlilik. Ben elektrik alamadığım için reddetmiştim. Firma hala duruyor mu bilmiyorum. Size özelden yerini tarif ederim. Böyle bir şey deneyebilirsiniz.
Hakkınızda hayırlısı olsun.
ParalıKısmet.com
Kalite akıyooo gel abla geeeelll
Paranla bul gel
Tövbe Estağfurullah 😂😂😂

Ben yeni katıldım aranıza , 6 yıl önce boşandım. Eskisehirde yaşiyorum. Önceden birileri araci olur evlendirirlermiş insanları. Şimdi hic oyle bisey yok. Dengim biri çiksin istiyorum. Helal dairede yaşamak isterim ilişkimi. öğretmenim ben. Yokmu hic cevrenizde boşanmiş bi akrabaniz hayirli bi işe vesile olsanız. ☹️
Birsey deil bulacak tiktoktan vs yerleren bi koca ,1 til sonra mugede anlida izleyecez yardim et diye 😬😬

ParalıKısmet.com
Kalite akıyooo gel abla geeeelll
Paranla bul gel
Tövbe Estağfurullah 😂😂😂
tebrik ediyorum. Bunu mu anladınız? 👎🏻
ciddi bir para verilip üye olunan bir uygulamaydı. Adaylarda günlük ilişki peşinde koşan, abuk sabuk tipler değildi. Ana fikir bu 😉
Bu şey değil mi ya Black Mirror: Hang the DJ bölümü
izlemedim. Ama yapay zeka mı diyorlar 100 tane soruyla sana en uygun adayları belirliyorlar. Sen seçmiyorsun. Sana sunduklarından beğendiğin olursa buluşuyorsun. Benim aldığım pakette 3 hak vardı.

ciddi bir para verilip üye olunan bir uygulamaydı. Adaylarda günlük ilişki peşinde koşan, abuk sabuk tipler değildi. Ana fikir bu 😉

izlemedim. Ama yapay zeka mı diyorlar 100 tane soruyla sana en uygun adayları belirliyorlar. Sen seçmiyorsun. Sana sunduklarından beğendiğin olursa buluşuyorsun. Benim aldığım pakette 3 hak vardı.
Ciddi para verince güvenli ve kaliteli bulmanız çok komik geldi
Bu tarz öneriler vermeyin insanlara Yazık değilmi hem paraları gidip hem başlarına bir iş gelse Siz sorumlu hissetmeyecekmisiniz kendinizi?

Ciddi para verince güvenli ve kaliteli bulmanız çok komik geldi
Bu tarz öneriler vermeyin insanlara Yazık değilmi hem paraları gidip hem başlarına bir iş gelse Siz sorumlu hissetmeyecekmisiniz kendinizi?
Simdi sana cevap yazmasına yazarım da banlanırım. Gerek yok.

Evet o da yapay zekaydı. Hiç duymadım çok değişik cidden.

P....P..... adında bir evlilik sitesi var adaylarla uygun eşleştirmeler yapıyor.
Eğlencesine girmiştim zamanında.Üç adayla eşleşmiştim fena değillerdi arkadaş oluruz en fazla dedim,sadece biriyle reelde görüşmüştük elektrik alamadım hiçbir şey olmadı ama iyi bir insan hala arkadaşımdır kendisi.
Hiç bir platformda helal dairede yaşamak isterim ilişkimi demeyin yalnız. 🙄

Son düzenleme:
Hiç bir platformda helal dairede yaşamak isterim ilişkimi demeyin yalnız.

Belki öyle bir fantezisi vardır 🙃

Helal daire ⭕️ : evlenmek isteyen taraflar tebeşirle yere bir daire çizerek içine besmele ile girmesiyle oluşur.

Bilmeyenler için yazıyorum 🙈

Ben yeni katıldım aranıza , 6 yıl önce boşandım. Eskisehirde yaşiyorum. Önceden birileri araci olur evlendirirlermiş insanları. Şimdi hic oyle bisey yok. Dengim biri çiksin istiyorum. Helal dairede yaşamak isterim ilişkimi. öğretmenim ben. Yokmu hic cevrenizde boşanmiş bi akrabaniz hayirli bi işe vesile olsanız. ☹️
Paket mi yaptıralım burda mı alırsınız 😂

Back
X