iyi degilim mutsuzum

erdemliiiii

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2012
170
1
96
Hatay
Merhabalar 7 yillik evliyim 4 yasinda bir kizim var, problem esimin hakaretleri beni asagılamasi sürekli bana salak beyinsiz gibi laflari psikolojik olarak bittim bana hakaret etme üzülüyorum diyorum, ben hakaret etmiyorum senin bir özelliğini söylüyorum diyor anneligime laf ediyor annelik yapamiyormuşum hanimlik yapamiyormuşum en sonunda bugun cildirdim bende ona karaktersiz dedim oldumu birbirimize surekli hakaret edelim oldumu dedim sen bana ben sana nasil oluyormus dedim, cok daha agir laflar söyledi seninle evlendigime pismanim cocukta yaptik ayrilamiyorumda dedi cok gücüme gitti saatlerce ağladım birakip gitmeyi düşündüm kizim icin yapamadim kotu durumdayim bu satirlari bile aglayarak yaziyorum bu arada daha 27 yasindayim kendi memleketimizdede degiliz esimin gorevi geregi baska sehirdeyiz yani burda kimsem yok sanirim biraz morale ihtiyacim var

Ne desem bilemedim.
Sürekli aşağılanmak,hakarete uğramak bence ciddi bir sorun,çünkü aradaki saygıyı bitiriyor sevgiyi geçtim.
Ciddi konuşun bence,yaşınız da genç kimsenin hakaretini duymak için gelmediniz bu dünyaya,zorunlu hissetmeyin kendinizi.
Yani bir iki olur konuşup anlaşırsınız tamam da sürekli olması boşanma sebebi bence.

Ne desem bilemedim.
Sürekli aşağılanmak,hakarete uğramak bence ciddi bir sorun,çünkü aradaki saygıyı bitiriyor sevgiyi geçtim.
Ciddi konuşun bence,yaşınız da genç kimsenin hakaretini duymak için gelmediniz bu dünyaya,zorunlu hissetmeyin kendinizi.
Yani bir iki olur konuşup anlaşırsınız tamam da sürekli olması boşanma sebebi bence.

Allah yardımcınız olsun ama çocuklar da büyüdükçe babalarına benzeyip sizi üzebilir.O yüzden çocuk için aynı evde kalmaya devam etmek mantıklı mı iyi düşünmek lazım.Babasının huyunu kapmaması adına ve daha sonra da sizin psikolojinizin hepten bozulmaması adına ayrılmanız daha mantıklı gibi uygulanabilirse Tabiki o da.Öbür türlü konuşarak halledebiliyorsanız halledin zaten bu yapıda biri aile terapistine falan gelmez diye düşünüyorum.

Başta siz ona hakaret etmeyerek hata etmişsiniz,
Şimdi de sizin de ağzınız ve beyniniz olduğunu öğrenince rakip olarak görüp düşmanca yaklaşıyor,eskiden ne güzel eziyormuş sizi.
Umursamaz görünün,size bulaşmadıkça siz de konuşmayın ama triple değil,halinizden memnun gibi.
Bir zaman sonra seviyorsa barışma yollarına bakacak,sevmiyorsa boşanma.
Köklü değişiklik için ani ve sert tavır değişikliği iyidir.
Ak mı kara mı çıksın ortaya bırakın.

Ne desem bilemedim.

Allah yardımcınız olsun ama çocuklar da büyüdükçe babalarına benzeyip sizi üzebilir.O yüzden çocuk için aynı evde kalmaya devam etmek mantıklı mı iyi düşünmek lazım.Babasının huyunu kapmaması adına ve daha sonra da sizin psikolojinizin hepten bozulmaması adına ayrılmanız daha mantıklı gibi uygulanabilirse Tabiki o da.Öbür türlü konuşarak halledebiliyorsanız halledin zaten bu yapıda biri

Başta siz ona hakaret etmeyerek hata etmişsiniz,
Şimdi de sizin de ağzınız ve beyniniz olduğunu öğrenince rakip olarak görüp düşmanca yaklaşıyor,eskiden ne güzel eziyormuş sizi.
Umursamaz görünün,size bulaşmadıkça siz de konuşmayın ama triple değil,halinizden memnun gibi.
Bir zaman sonra seviyorsa barışma yollarına bakacak,sevmiyorsa boşanma.
Köklü değişiklik için ani ve sert tavır değişikliği iyidir.
Ak mı kara mı çıksın ortaya bırakın.
Tesekkür ederim

kızına çok iyi bi baba mı?
ya da kızın annesi evin içinde bu hakaretleri işittiğini görürken nasıl sağlıklı yetişebilir ki? ona iyilik değil kötülük ediyosun. bunları göre göre yarın senin gibi kocası altında ezilen bi kadın olur anca.

erdemliiiii erdemliiiii

Pardon da annelik ve hanımlık yapmadığınızı neye istinaden soylüyor? Çok biliyorsa bi operasyonla kestirip kadın olsun göstersin annelik hanımlık nasıl oluyor!!! Tıp gayet ilerledi.
Kusura bakmayın ama böyle eşlerini aşağılayan kocalara tahammul edemiyorum. Hakaret nedir ya? Aynı yastığa baş koyuyosun, evladının annesini aşağılamak nedir!! Düzgün konuşmak varken..

erdemliiiii erdemliiiii

Pardon da annelik ve hanımlık yapmadığınızı neye istinaden soylüyor? Çok biliyorsa bi operasyonla kestirip kadın olsun göstersin annelik hanımlık nasıl oluyor!!! Tıp gayet ilerledi.
Kusura bakmayın ama böyle eşlerini aşağılayan kocalara tahammul edemiyorum. Hakaret nedir ya? Aynı yastığa baş koyuyosun, evladının annesini aşağılamak nedir!! Düzgün konuşmak varken..
Haklisiniz, kotu bir durum son 1 kac aydir durum bu

Psikolojik siddet bir yada fiziksel siddet de gosteriyormu esiniz??? Eger fizksel siddete maruz kaliyorsaniz dk durma bosan gec oyle adamla bebek buyutecegine babasiz sevgi ortaminda bebek buyutmenin daha dogru olur dusuncesindeyim..

Kızınız için gitmiyor olmak pek doğru değil gibi. Kızınız artık bir şeyleri anlayacak yaşa geliyor. Siz bu şekilde kızınıza bir şey vermek yerine ondan bir şeyler alırsınız. Bir çocuk anne babada "huzurla" büyümeye muhtactir. Annesini aşağılayan bir babayla ne kadar mümkün bu?
Yanında söylemese başka bir odada söyleyecek ama kızınız bunları işitecek. Sonuçta adam kulaginiza konuşmuyor.
Ayrıca psikolojik şiddet görüyorsunuz, buna izin vermeniz de bir noktadan sonra hatadir. Karşılıklı hakaret etmek çözüm olmayacaktır.

Daha önce de böyle miydi? Sonradan mı değiştimi? Yoksa hep mi böyleydi..

Size hakaret eden adam ilerde de çocuğuna edecek. Onun da ozguvenini kıracak belki bu yüzden ömür boyu iyileşmez yaralar açılacak çocuğun ruhunda .sizin kavga gurultuleriniz sayesinde psikolojik şiddeti normallestirecek.ilerde muhtemelen babası gibi biriyle evlenecek. Bir çocuğun hayatının bu şekilde içine etmeye hakkınız var mı? Bence yok olmamali

Ben senin bir ozelligini soyluyorum mu? Baya terbiyesiz bir es

Babam, ne yazık ki eşiniz gibiydi ve detaya girmeyeceğim fakat yıllarca bunu yaşarsanız sonuçları çok ağır olur hem sizin hem de çocuğunuz için. Ya eşinizin size (tekrar) saygı duymasının bir yolunu bulun ya da boşayın

Yani "caynaklarıni" çıkarmada gec kalmışsin. Alttan hiç almaman gerekirdi ta ilk aşagilama ve hakaretinde. Empati kurup anlardi o zaman ne demek aşağılanmak. Dişe diş canım. Sonra haddini bilip ağzinı açamazdı. Bu " level"i atlattıktan sonra sevgi saygi inşaası icin ne gibi adımlar atmalıyız merhalesine geçiş yapilır. Kolay gelsin....

Back
X